FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hårtab

Sådan får du naturligt flotte og fyldige øjenbryn (igen)

Har du været lidt for flittig med pincetten og plukket dine øjenbryn alt for meget, eller har du problemer med, at du taber dine bryn? Så kan du få flotte og fyldige brun med vores 6 simple tips.

Dine øjenbryn er med til at definere dit ansigt, og bidrager til at fremhæve dine øjne og ansigt på smukkeste vis. Derfor bruger mange af os både tid og energi på at få flotte og fyldige øjenbryn.

Men hvad gør man, hvis man er kommet til at plukke sine øjenbryn lidt for heftigt, eller pludselig begynder at tabe sine øjenbryn?

Det giver vi dig svaret på i denne artikel, hvor vi også forklarer hvilke kosttilskud, skønhedstips og produkter, der kan hjælpe dig med at få de flotte og fyldige øjenbryn, som mange af os drømmer om.

Hvorfor taber jeg mine øjenbryn?

Hårtab kan føre til, at du også taber dine øjenbryn. Det kan der være mange forklaringer på, men arveligt hårtab, stress og naturlig aldring er nogle af de primære årsager til, at du mister håret ved øjenbrynene.

Derudover kan du også opleve en fortynding eller tab af dine bryn på grund af plukning eller farve, og hvis dette er årsagen, bør du stoppe med at overplukke eller farve dine øjenbryn. Derudover kan overplukning også føre til indgroede hår og skader på hårsækkene, hvilket kan hæmme væksten af dine øjenbryn.

Og selvom det kan lyde nedslående, at det at tabe øjenbryn kan være arveligt, er der heldigvis hjælp at hente.

Et godt råd, hvis du taber dine øjenbryn, er at tage et dagligt kosttilskud med biotin, som kan bidrage til din hårvækst og dine hårsækkes sundhed. Her kan vi især anbefale Biotin Complex-kapsler fra MaxMedix, der har et højt indhold af biotin på hele 10.000mcg per daglige dosis.

Og selvom biotin ofte kaldes vitaminer til håret, og primært markedsføres som at have en positiv effekt på hårvæksten på hovedet, giver biotin dig de bedste forudsætninger for en normal hårvækst, hvilket også er vigtigt for at få fyldige og flotte øjenbryn.

Tynde øjenbryn kan skyldes overplukning eller hårtab.

Hvor lang tid tager det at få øjenbryn igen?

Der kan gå alt fra 2-9 måneder, før dine øjenbryn vokser ud igen, og i denne periode er det vigtigt, at du ikke plukker et eneste hår ud. Mange tror, at de ikke plukker for meget, selvom de kun fjerner et par hår engang imellem. Men hvis man gør det hver dag, hvil der gå lang tid, før man får fyldige og flotte øjenbryn.

Derfor er det også vigtigt, at du har tålmodighed med dine øjenbryn og ikke plukker eller vokser dem, hvis du gerne vil have de markante og fyldige øjenbryn, som mange af os drømmer om.

Faktisk kan overplukning eller voksning af bryn gennem en længere periode også hæmme hårvæksten, og dermed gøre det sværere for dine bryn at vokse ud igen.

Men ved at væbne dig med tålmodighed kan det i de fleste tilfælde hjælpe på dine øjenbryn, og ofte er der ingen grund til at gå i panik.

Hvis du gerne vil fremskynde processen med at få dine øjenbryn til at vokse ud igen, kan du tage Biotin Complex-kapsler fra MaxMedix, som bidrager til at stimulere hårvæksten og give dig de bedste forudsætninger for at få fyldige og flotte øjenbryn igen.

Biotin kan hjælpe med at stimulere hårvæksten, så du kan få fyldige og flotte bryn.

6 tips til at få naturligt flotte og fyldige øjenbryn

Hvis du oplever problemer med tynde øjenbryn enten på grund af hårtab eller overplukning, er der heldigvis flere gode tips, som du kan tage i brug for at fremme hårvæksten.

1. Vælg den rigtige øjenbrynsblyant

Pas på med at bruge hårde øjenbrynsblyanter, hvis du har svag hårvækst eller svage hår. For det kan nemlig føre til, at du mister flere hår. Overvej i stedet at bruge en bryn-øjenskygge, der er mere skånsom.

2. Spis dig til flottere øjenbryn

Få dækket dit daglige behov for biotin, som er perfekt mod hårtab og til at stimulere hårvæksten. Det kan du enten gøre ved at spise æggeblommer, fuldkorn og lever eller tage et decideret biotin-tilskud som Biotin Complex-kapsler fra MaxMedix, som du kan købe ved at klikke på dette link.

Sørg også for at få dækket dit daglige behov for jern, omega-3-fedtsyre samt A-, B-, C-, D- og E-vitaminer, da mangel på disse kan føre til hårtab og dermed tab af øjenbryn.

3. Stop med at ryge

Rygning kan bidrage til at nedbryde dine hårsække og hårceller og føre til hårtab. Så hvis du gerne vil have fyldige og flotte øjenbryn, bør du overveje at stoppe med at ryge.

4. Undgå stress

Stress kan føre til hårtab - både på hovedet og øjenbryn. Det skyldes, at når du er stresset, vil din krop lukke ned for de funktioner, som den ikke skal bruge for at overleve, herunder din hårvækst. Så hvis du gerne vil have flotte og fyldige øjenbryn, er det vigtigt, at du skaber en afslappende og sund balance i dit liv.

5. Fugt huden

Brug en creme eller serum til at fugte huden under øjenbrynene, da det kan modvirke tab af bryn. Derudover kan du også tage et dagligt Rent Marine Collagen-tilskud, der effektivt fugter huden og forbedrer dens elasticitet indefra.

Selvom collagen ikke har en direkte påvirkning på dine øjenbryn, kan det alligevel bidrage til at fugte huden og indirekte modvirke tab af øjenbryn. På den måde får du de bedste forudsætning for at få fyldige og flotte bryn. Køb Rent Marine Collagen-tilskud ved at klikke på dette link.

6. Lad hårene vokse

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du lader hårene vokse ud i en periode. At plukke dem konstant gør bare, at du aldrig får de flotte og fyldige øjenbryn, som du sigter efter. Denne proces kan godt tage flere måneder, men det er det hele værd.

Andre interessante artikler