Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Biotin Complex

10000 mcg 365 Tabletter | Naturligt tilskud til sundt hår, hud og negle

Oversigt

  • Biotin-tilskud til hår- og hudpleje
  • Ideelt til dig med hårtab og tyndt hår
  • Højt indhold af biotin - hele 10.000mcg
  • Tag 1 dagligt - nok til 1 års forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

Biotin Complex er et naturligt kosttilskud med vitaminer og mineraler som zink, selen og biotin til sundt hår, hud og negle.

Indeholder en potent daglig dosis på 10.000mcg biotin pr. tablet, og er et ideelt tilskud til både kvinder og mænd, der har problemer med hårtab og tyndt hår. Er ligeledes beriget med zink, selen og MCT til at forkæle din hud og håret.

  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Høj Dosis
  • GMO Free

Biotin til hår, hud og negle

Biotin, også kendt som B7-vitamin, er et vandopløseligt vitamin, som er essentielt og vigtigt for en række kropsfunktioner, herunder fedtforbrænding, nervesystem og fordøjelse. Da den er vandopløselig, er det vigtigt, at vi indtager vitaminet regelmæssigt gennem kosten eller supplerer med et kosttilskud for at undgå biotinmangel.

Men biotin kan mere end bare at have en effekt på nervesytemet, forbrændingen og fordøjelsen - det er også vigtigt til at vedligeholde hår, hud samt negle og hjælpe med et ungdommeligt udseende. Netop derfor anvendes biotin ofte som et tilskud til hårpleje og hudpleje, og er især populært i naturlige produkter til hårtab og tyndt hår. Dette skyldes, at biotinmangel ofte kan føre til hårtab, tørt og ødelagt hår samt tør og irriteret hud.

Sådan fungerer Biotin Complex

Biotin Complex er et komplet og naturligt kosttilskud til at pleje din hud, hår og negle indefra. Et øget biotin-indtag er særligt essentielt, hvis du har problemer med ødelagt, tyndt hår eller hårtab eller tør eller irriteret hud, da biotin er et essentielt vitamin til hår- og hudpleje.

Vores Biotin Complex er beriget med kokosnød, zink og selen, da ingredienserne kan bidrage til at forstærke effekten af biotin. Kokosnød bidrager til at øge absorberingen af biotin for at få mest muligt ud af tilskuddet, mens zink og selen støtter vedligeholdelse af væv, knogler, kognitive funktioner og immunforsvar.

Biotin Complex skal derfor ikke kun ses som et boost til hår, hud og negle, men er et komplet kosttilskud til velvære og sundhed.

Hvilke fordele er der ved at tage Biotin Complex?

Ordet biotin har græsk afstamning og betyder "liv", hvilket blot understreger vigtigheden af vitaminet til at vedligeholde hud, hår, negle samt andre vigtige kropsfunktioner. Her nedenfor finder du et overblik over de vigtigste fordele ved det alsidige vitamin:

Hårpleje

Biotin er særligt essentielt til at give kroppen de nødvendige byggesten til hårtab og tyndt eller skadet hår, da det kan hjælpe med at opretholde både hår og hårvækst. Problemer med håret kan i mange tilfælde skyldes mangel på biotin, og er dermed et ideelt tilskud til disse problemer.

Hud og negle

Kroppen bruger biotin til at hjælpe med misfarvning af huden samt lindre rød, irriteret og kløende hud. B7-vitamin har også en betydning for styrken på dine negle, da et almindeligt symptom på biotinunderskud er, at negle knækker let.

Vedligeholdelse af kropsvæv

Biotin er også et vigtigt vitamin til vækst og vedligeholdelse af muskelvæv, da kroppen bruger det til at reparere muskelvæv i tilfælde af skader. Derudover har biotin også en vigtig betydning for nervesystemets funktion.

Fedtforbrænding

Biotin er som sagt et meget alsidigt vitamin, der spiller en vigtig rolle i mange forskellige kropsfunktioner, og fedtforbrænding er en af dem. Vitaminet giver den nødvendige støtte til kroppen for at udføre en række funktioner til at optage og omdanne energi, og er derfor et vigtigt vitamin for din generelle sundhed og velvære.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 1 Biotin Complex-talbet om dagen sammen med et stort glas vand og et hovedmåltid. Du bestemmer selv hvornår på dagen du vil tage tabletterne, men vi anbefaler at tage dem på samme tid hver dag.

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid eller ammer, anbefaler vi, at du kontakter din læge før du prøver dette kosttilskud. Er ikke egnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Fyldemiddel (Dicalciumphosphat, Mikrokrystallinsk cellulose), Zinkcitrat, D-Biotin, Antiklumpningsmiddler (Magnesiumsalte af fedtsyrer, Siliciumdioxid), Selenomethionin (Bærer: Dicalciumphosphat), Mellemkædede kokosnødtriglycerider (MCT) Pulver (Bærer): Modificeret stivelse; Antioxidanter: Blandede tocopheroler, ascorbylpalmitat).

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Biotin Complex
Biotin Complex

10000 mcg 365 Tabletter | Naturligt tilskud til sundt hår, hud og negle

169 kr.

+
MaxMedix Biotin med B7-Vitamin
MaxMedix Biotin med B7-Vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til håret

199 kr.

+
Foligain Trioxidil til hårtab hos mænd
Foligain Trioxidil til hårtab hos mænd

59 ml Spray | Hårkur til hårtab med 10% Trioxidil

289 kr.

1 Vare

169 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

72.00% baseret på 4 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg elsker dette produkt og kan varmt anbefale det. Jeg plejede at bruge hair extensions og endte med 2 skaldede pletter under mit hår i siderne. Har haft dem i cirka 5 år. Jeg har taget disse tabletter og har nu vokset nyt hår på de to områder. Er så glad. De ankom også hurtigt.

s susie
Bekræftet køb

Smuk hud og længere hår. Meget gode og effektive kosttilskud

M Molly
Bekræftet køb

virker virkelig, har bemærket en vis forskel efter et par ugers brug

D Daniela
Bekræftet køb

Jeg har ikke taget det længe nok til at se en forskel

M Marea

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide