Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Ny

Biotin Complex

365 Tabletter | Naturligt energigivende kosttilskud

Giv din krop et boost med Biotin Complex fra Maxmedix. Dette helt naturlige, koncentrerede kosttilskud giver dig 10,000 μg Biotin af høj kvalitet, som er kendt for at være gavnlig i forhold til vægttab. Biotin bidrager til et normalt energimæssigt stofskifte og kan gavne din generelle velvære og sundhed. Boost dine naturlige energiniveauer og din udholdenhed med Biotin Complex nu!

  • Premium, helt naturligt kosttilskud
  • Booster naturlige energiniveauer
  • Hjælper med at styre vægten
  • Velegnet til vegetarer og veganere
  • Koncentreret dosis på 10,000 μg pr. tablet
  • 365 tabletter - et års forbrug
169
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Biotin Complex?

Biotin er også kendt som vitamin B7. I din krop bruges biotin til at omdanne næringsstoffer til energi. Det er også et vandopløseligt vitamin, hvilket betyder, at det skal indtages regelmæssigt. Selvom nogle fødevarer har høje niveauer af Biotin, kan det være svært at få nok hvis du har en travl dag eller livsstil. Suppler din kost, og giv din krop et boost med Biotin fra Maxmedix. Det giver dig ikke kun din anbefalede daglige dosis Biotin, men er ydermere kombineret med zink, selen og kokosnød,som bidrager til vedligeholdelsen af normal hud og sundt hår.

Hvad er der i Biotin Complex, og hvad er de største fordele?

Energi

Som nævnt tidligere, betragtes biotin som en katalysator til at omdanne næringsstoffer som fedt, proteiner og kulhydrater til energi. Energi er afgørende for at sikre, at krop og sind forbliver i den bedst mulige form.

Hud

Biotin er en vigtig komponent til opretholdelse af sund hud, hår og negle. Det er endda kendt for at hjælpe med at bekæmpe misfarvning af huden, hvilket kan forekomme på grund af ting som forurening.

Vedligeholdelse af væv i kroppen

Biotin har også en rolle at spille i vækst og vedligeholdelse af muskelvæv. Biotin er ansvarligt for reparation af muskelvæv i tilfælde af skader og sikrer også, at nervesystemets væv fungerer korrekt.

Vægthåndtering

Biotin hjælper også med at tabe overskydende fedt fra kroppen og er kendt for at spille en rolle i at opretholde en sund vægt. Personer, der ønsker at styre deres vægt, kan indtage mad, der er fyldt med dette vitamin i deres daglige kostplan for at hjælpe deres vægtstyringsrejse.

Optimerer kroppen

Biotin betragtes som et bindingsmateriale til en række vigtige organer, som spiller vigtige roller i vedligeholdelsen af din krop. For eksempel hjælper dette vitamin med behandlingen af glukose til at udvinde passende mængder energi. Det er også kendt for at syntetisere fedtsyrer og aminosyrer i kroppen.

Hvem bør bruge Biotin Complex?

Det er velegnet til alle voksne over 18 år.

Da biotin ofte kommer fra animalske produkter som fisk, mælk, lever og nyre, er Biotin Complex det perfekte kosttilskud til vegetarer og veganere, der ikke får nok biotin i deres daglige kost.

Alle personer der er mindst 18 år kan drage fordel af et regelmæssigt tilskud af Biotin, især mænd og kvinder med fint eller tyndt hår.

Sådan bruger du Biotin Complex

Tag 1 kapsel hver dag, helst sammen med et måltid eller som anvist af din læge. For at få de bedste resultater skal du tage Biotin på samme tid hver dag.

Fuld liste over ingredienser

Fyldemiddel (Dicalciumphosphat, Mikrokrystallinsk cellulose), Zinkcitrat, D-Biotin, Antiklumpningsmiddler, (Magnesiumsalte af fedtsyrer, Siliciumdioxid), Selenomethionin (Bærer: Dicalciumphosphat), Medium kæde kokosnødtriglycerider (MCT) Pulver (Bærer): Modificeret stivelse; Antioxidanter: Blandede tocopheroler, ascorbylpalmitat)

Læs mere
Biotin Complex 365 Tabletter | Naturligt energigivende kosttilskud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter