Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Biotin Complex

10000 mcg 365 Tabletter | Naturligt tilskud til sundt hår, hud og negle

Oversigt

Kom hårtab til livs og hjælp med at pleje, hår, hud og negle indefra med Biotin Complex fra Maxmedix. Dette helt naturlige, koncentrerede kosttilskud giver dig 10,000?g Biotin af høj kvalitet, er særligt designet til individer, der har bekymringer om deres hår og ønsker at pleje det på naturlig vis. Biotin er særligt kendt for sine egenskaber til at styrke og pleje hår, og er her forstærket af zink, kokosnød og selen, så du kan opleve den bedste virkning af dette naturlige tilskud. Yderligere er dette tilskud let at anvende, da det kommer i kapselform som du blot skal indtage en gang om dagen - prøv det nu og giv dit hår, hud og negle et boost med ShytoBuy!

  • Premium, helt naturligt kosttilskud
  • Designet til at håndtere hårtab
  • Hjælper med at pleje hud og negle
  • Velegnet til vegetarer og veganere
  • Koncentreret dosis på 10,000?g pr. kapsel
  • 365 kapsler - et års forbrug
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Høj Dosis
  • GMO Free

Hvad er biotin godt for?

Biotin, også kendt som B7-vitamin, er en vandopløselig vitamin, som er essentiel og vigtig for en række funktioner i kroppen, inkluderende metabolisme, nerver og fordøjelse. At den er vandopløselig betyder, at det er vigtigt at vi indtager den regelmæssigt gennem kost eller supplerer med kosttilskud, for at sikre niveauerne i kroppen.

Men biotin kan mere end bare at hjælpe med disse funktioner i kroppen - den er også særdeles vigtig til at hjælpe os med et ungdommeligt udseende, da den er vigtig for vedligeholdelse af hår, hud og negle! Netop derfor anvendes biotin ofte som et tilskud til hårpleje og hudpleje, særligt at komme hårtab og tyndt hår til livs. Dette skyldes at manglen på biotin ofte kan manifestere sig igennem hårtab, tørt & ødelagt hår, og tør & irriteret hud.

Hvorfor tage Biotin Complex?

Biotin Complex er således et koncentreret og kraftfuldt naturligt kosttilskud, designet til at give dine biotin niveauer et boost, så du let kan pleje din hud og dit hår indefra. Det er særligt essentielt at tage dette tilskud, hvis du enten oplever ødelagt hår eller hårtab, eller slås med tør eller irriteret hud, da biotin kan hjælpe med at håndeter dette.

Dette naturligt kosttilskud er forstærket med kokosnød, zink og selen, da hver af disse naturlige ingredienser kan bidrage til at forstærke effekten af biotin. Kokosnød er inkluderet for at bidrage med absorberingen af biotin, så du får mest muligt ud af dette koncentrerede tilskud. Zink og selen bidrager til opretholdelse af væv, knogler, kognitive funktioner og et sundt immunforsvar.

Biotin Complex er derfor ikke “bare” et boost til håret og huden, men essentielt for flere funktioner i kroppen og for dit velvære. Giv dit hår og hud den opmærksomhed og pleje de har brug for med Biotin Complex - det er let og enkelt, og kræver kun at du indtager én kapsel om dagen!

Hvad er der i Biotin Complex, og hvad er de største fordele?

Ordet biotin har græsk afstamning, og betyder “liv” - hvilket understreger vigtigheden af biotin i vores krop, til at opretholde både hud, hår og essentielle funktioner og processer. Der er således mange fordele at hente ved at sikre indtaget a biotin!

Hårpleje

Biotin er særligt essentielt til at hjælpe med at håndtere hårtab og tyndt eller skadet hår, da det kan hjælpe med at opretholde både hår og hårvækst. Problemer med håret kan i mange tilfælde skyldes mangel på biotin i kroppen, og er således en særdeles god idé til at håndtere disse problemer.

Fordele Hud & Negle

Ligeledes er biotin en vigtig komponent til opretholdelse af sund hud og stærke negle. Det er kendt for at hjælpe med at bekæmpe misfarvning af huden, hvilket kan forekomme på grund af ting som forurening, og kan samtidig hjælpe med at lindre rød, irriteret og kløende hud. Biotin kan yderligere hjælpe med at forstærke sunde negle, så de ikke så let knækker, da dette også kan være et tegn på for lidt biotin i kroppen.

Metabolisme

Biotin er, som nævnt, involveret i flere forskellige vigtige processer i kroppen, hvoraf metabolisme er en af dem. Den er involveret i metabolisme, hvor den hjælper flere reaktioner der er vigtige for at kroppen kan optage og omdanne energi, og er derfor vigtig for kroppens generelle velvære.

Vedligeholdelse af væv i kroppen

Biotin har også en rolle at spille i vækst og vedligeholdelse af muskelvæv. Biotin er ansvarligt for reparation af muskelvæv i tilfælde af skader og sikrer også, at nervesystemets væv fungerer korrekt.

Hvem bør bruge Biotin Complex?

Det er velegnet til alle voksne over 18 år, særligt med henblik på individer der oplever tyndt hår eller hårtab.

Da biotin ofte kommer fra animalske produkter som fisk, mælk, lever og nyre, er Biotin Complex det perfekte kosttilskud til vegetarer og veganere, der ikke får nok biotin i deres daglige kost.

Sådan bruger du Biotin Complex

Tag 1 kapsel hver dag, helst sammen med et måltid eller som anvist af din læge. For at få de bedste resultater skal du tage Biotin på samme tid hver dag.

Advarsel: Indtag ikke mere end den anbefalede daglige mængde. Dette er et kosttilskud, og kan derfor ikke erstatte en varieret og balanceret diæt eller en sunds livsstil. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller går til behandling hos en læge, bør du konsultere med en professionel før du indtager dette tilskud. Stop brugen af dette tilskud hvis du oplever uønskede virkninger. Dette produkt er ikke egnet individer under 18 år.

Fuld liste over ingredienser

Fyldemiddel (Dicalciumphosphat, Mikrokrystallinsk cellulose), Zinkcitrat, D-Biotin, Antiklumpningsmiddler, (Magnesiumsalte af fedtsyrer, Siliciumdioxid), Selenomethionin (Bærer: Dicalciumphosphat), Medium kæde kokosnødtriglycerider (MCT) Pulver (Bærer): Modificeret stivelse; Antioxidanter: Blandede tocopheroler, ascorbylpalmitat)

Vores Tilbud

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide