FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Biotin Complex 10000mcg

365 stk | Vitaminer til hår, hud og negle
205 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

  • Biotin vitaminer til hår, hud og negle
  • Højt indhold af biotin - hele 10.000 mcg i én tablet
  • Bidrager til et normalt stofskifte
  • Tag 1 tablet dagligt - nok til 1 års forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Høj Dosis
  • GMO Free

Hvad er biotin?

Ordet biotin har græsk afstamning og betyder "liv", hvilket blot understreger vigtigheden af vitaminet til at vedligeholde hud, hår, negle samt andre vigtige kropsfunktioner.

Biotin, også kendt som B7-vitamin, er et vandopløseligt vitamin, som er essentielt og vigtigt for en række kropsfunktioner, herunder fedtforbrænding, nervesystem og fordøjelse. Da vitaminet er vandopløseligt, er det vigtigt, at vi indtager det regelmæssigt gennem kosten eller supplerer med et kosttilskud for at undgå biotinmangel.

Men biotin kan mere end bare at have en effekt på nervesystemet, forbrændingen og fordøjelsen - det er også vigtigt til at vedligeholde hår, hud samt negle og hjælpe med et ungdommeligt udseende.

Netop derfor anvendes biotin ofte som et tilskud til hårpleje og hudpleje, og er især populært i naturlige produkter til hårtab og tyndt hår. Dette skyldes, at biotinmangel ofte kan føre til hårtab, tørt og ødelagt hår samt tør og irriteret hud.

Hvilke fordele ved Biotin Complex?

Biotin Complex er et komplet og naturligt kosttilskud til at pleje din hud, hår og negle indefra. Et øget biotin-indtag er særligt essentielt, hvis du har problemer med ødelagt, tyndt hår eller hårtab eller tør eller irriteret hud, da biotin er et essentielt vitamin til hår- og hudpleje.

Vores Biotin Complex er beriget med kokosnød, zink og selen, da ingredienserne kan bidrage til at forstærke effekten af biotin. Kokosnød bidrager til at øge absorberingen af biotin for at få mest muligt ud af tilskuddet, mens zink og selen støtter vedligeholdelse af væv, knogler, kognitive funktioner og immunforsvar.

Biotin Complex skal derfor ikke kun ses som et boost til dit hår, hud og negle, men er et komplet kosttilskud til velvære og sundhed.

Hvorfor kaldes biotin ofte ‘hårvitaminer’ mod hårtab og tyndt hår?

Biotin bidrager til at vedligeholde en normal hårvækst, og er en af de vigtigst B-vitaminer for din hårvækst, især hvis du har problemer med hårtab og tyndt hår.

Hvem kan have gavn af at tage Biotin Complex?

Alle kan have gavn af tage Biotin Complex, men hvis du har problemer med hårtab eller tyndt hår, er det især fordelagtigt.

Hvilken styrke har Biotin Complex?

Hver tablet giver dig en daglig dosis på hele 10.000mcg biotin, 5mg zonk, 55mcg selen og 5mg MCT hvilket bidrager til at vedligeholde en normal hårvækst, hud og negle.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 1 tablet dagligt med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Én bøtte indeholder 365 tabletter, og du har dermed biotin-tilskud til 1 års forbrug.

Hvornår kan man forvente at se resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt i en periode på minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage tilskuddet?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage Biotin Complex?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(49)
4 Stjerner
(10)
3 Stjerner
(5)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.31% baseret på 64 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg elsker dette produkt og kan varmt anbefale det. Jeg plejede at bruge hair extensions og endte med 2 skaldede pletter under mit hår i siderne. Har haft dem i cirka 5 år. Jeg har taget disse tabletter og har nu vokset nyt hår på de to områder. Er så glad. De ankom også hurtigt.

s susie
Bekræftet køb

Smuk hud og længere hår. Meget gode og effektive kosttilskud

M Molly
Bekræftet køb

virker virkelig, har bemærket en vis forskel efter et par ugers brug

D Daniela
Bekræftet køb

Jeg har ikke taget det længe nok til at se en forskel

M Marea
Bekræftet køb

These have done absolute wonders for me, my hair feels thicker and I am feeling far less tired on a daily basis! Would 100% buy again

G Gary
Bekræftet køb

A friend recommended these to me and wow... my nails are growing faster and stronger, my hair isn't as thin and my skin feels like it has a natural glow! Honestly feel younger and rejuvenated

L Lisa
Bekræftet køb

Honestly made me feel 10 years younger! Feel more energetic and feel like I look it as well!

J Jacky
Bekræftet køb

Does exactly what it says on the tin. Cannot fault it at all. Use them every day and would recommend to a friend for sure.

G George
Bekræftet køb

Use these on a daily basis and I can feel the difference, really great source of biotin!

S Simona
Bekræftet køb

Great product and absolutely works but the main reason I am leaving this review is because the customer service team has been absolutely amazing and I would definitely buy from shytobuy again.

B Brenda

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide