FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Tidlig udløsning - sådan behandles det almindelige problem

Hvis du eller din partner kommer for hurtigt, kan det sætte en stor dæmper på jeres sexliv og forhold. Det skønnes at 20-30 % af alle mænd oplever for tidlig udløsning. Her på siden kan du finde et bredt udvalg af produkter der kan afhælpe problemet og sætte gang i sexlivet igen.

Hvad er for tidlig udløsning?

Dette betyder at man kommer for hurtigt under samleje, hvilket vil sige at det i nogle tilfælde ødelægger oplevelsen for begge parter. Man kan diskutere hvad den normale længde på et samleje er og det vil altid være forskelligt hvad man som par forventer og foretrækker. Men hvis manden hver gang får for tidlig udløsning (på under ét minut), vil det ofte sætte en dæmper på sexlivet, da man dermed ikke kan nyde intimitet med hinanden så længe ad gangen. Det kan også være frustrerende for den anden part, hvis han/hun aldrig når at få orgasme under samleje fordi det er så kortvarigt. Manden som kommer for hurtigt, vil også sjældent nyde det, da det sker uventet og uden særlig stimulation.

På denne side kan du finde hjælp mod for tidlig udløsning. Der findes forskellige typer af produkter til at passe enhver mands præferencer, men de har alle samme formål – nemlig at forsinke udløsningen så du og din partner kan nyde hinanden i længere tid og få mere ud af jeres sexliv.

Hvorfor oplever mange mænd for tidlig udløsning?

Der kan være flere forskellige årsager til for tidlig sædafgang, så man kan ikke sige at der findes en egentlig årsag som gælder for alle. Det kan f.eks. være psykologiske faktorer i form af angst, skyldfølelse eller erektionsproblemer, som gør at man føler man skal skynde sig at få udløsning. Der kan også være biologiske årsager såsom hormonforstyrrelser, betændelser eller at man simpelthen har arvet tendensen til at man kommer for hurtigt. Eksperter mener at årsagen til for tidlig udløsning oftest er en kombination af psykologiske og biologiske faktorer.

Hvad kan man gøre for at undgå at man kommer for hurtigt?

Der er heldigvis gode råd at hente, hvis man søger hjælp mod for tidlig udløsning. Da det er et udbredt problem bandt mange mænd, er der udviklet forskellige produkter, som kan hjælpe dig med at holde længere under samleje.

  1. Teknikker

    Det skulle efter sigende være muligt at træne sig til at kunne holde længere og dermed undgå for tidlig udløsning. Der findes forskellige teknikker du kan bruge når du onanerer. Èn af metoderne er f.eks. at stoppe stimulationen lige inden udløsning, for så at genoptage stimulation igen et par sekunder efter, og på den måde trække tiden et par gange før du beslutter dig for at få udløsning. Ved at træne dig selv på denne måde, kan du forebygge at du kommer for hurtigt.

  2. Sprays

    Når for tidlig udløsning er et decideret problem i soveværelset, kan det være nødvendigt at anskaffe sig et lille hjælpemiddel. En forsinkelsesspray er smart og diskret og fungerer ved at nedsætte følsomheden i penis. Den sprayes et par gange på penishovedet og trænger ind i huden med det samme, så den kan let bruges i forbindelse med forspil eller diskret inden selve samlejet. Vores bestseller indenfor disse produkter er VigRX™ Spray, som er effektiv og diskret og som ikke skal fordeles med hænderne. Det indeholder lidokain, som aktivt nedsætter følsomheden i penis. Hvis du ikke er til sprays, så findes der også geler til dig der kommer for hurtigt; disse smøres manuelt ind i penis med hænderne og er perfekte til brug ved forspil.

  3. Kondomer

    Mange mænd bryder sig ikke om at bruge kondomer, fordi de mener at de nedsætter følelsen i penis. Dette kan være rigtigt i nogen grad, men hvis du døjer med for tidlig udløsning kan et almindeligt kondom hverken gøre fra eller til. Der findes derimod kondomer, som er specielt udviklet til folk der kommer for hurtigt. Disse er tykkere og indeholder benzocain på indersiden, som er et af de virksomme stoffer, der kan nedsætte følsomheden der hvor det påføres. Dermed har du dobbeltvirkende forudsætninger for at undgå for tidlig udløsning.

Køb trygt hos os

Her hos ShytoBuy har vi adskillige års erfaring med at føre produkter mod for tidlig udløsning. Uanset om du er til kondomer, sprays eller geler, så har vi løsningen og vi sender selvfølgelig alt i diskret og neutral indpakning. Skulle du have nogle spørgsmål omkring vores produkter, service eller levering er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice på enten tlf, live chat eller e-mail. Intet emne er for pinligt eller følsomt for os at snakke om og vi vil hellere end gerne give dig hjælp mod for tidlig udløsning. Vi glæder os til at handle med dig.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med