Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Teknikker og legetøj til det mandelige G-punkt

Forstå de forskellige metoder og teknikker til hvordan du kan stimulerer det mandelige g-punkt. Ved stimulation af det mandelige G-punkt kan du opnå helt nye former for mandelig orgasme. Find ud af hvad der fungerer bedst for dig her.

Finger

Finger

Du bør ikke begrænse denne metode til solo udforskning. Tro det eller ej, nyder mange kvinder at udføre denne type stimulation i soveværelset, især når de resulterende orgasmer kan være så kraftfulde. Hvis du gerne vil prøve noget meget erotisk, få hende til at give dig et blowjob samtidig med hun stimulerer din prostata. Sæt dine hænder på bagsiden af en sofa og bøj dig i en 90 graders vinkel. Spred dine ben fra hinanden og få din kvinde til at sætte sig på sine knæ foran dig. Dette vil gøre det muligt for hende at udføre oralsex samtidig med at hun stadig vil være i stand til at stimulere din prostata.

Oral stimulation

Oral stimulation

Der var en tid, hvor de fleste kvinder ikke havde nogen idé om, hvad et ”rimjob” var - de dage er for længst forbi, og de fleste er ganske kyndige med teknikken i disse dage. Hvis du gerne vil tilføje lidt ekstra krydderi til din næste sex session, bring emnet op omkring gensidige ”rimjobs”. Det er virkelig ganske simpelt: Når du kommer frisk ud af badet, skal du bruge din tunge til forsigtigt at sondere hinandens anus Den fornemmelse er virkelig utroligt, og du er både sikker på at nyde det. Forstør dine orgasmer ved manuelt at stimulere hinanden under ”rimjob”; leg med hendes klitoris bør fører til en kraftigere klimaks for hende, og et godt timet hånd job vil forøge din egen.

Butt Plug

Butt Plug

Hvis du gerne vil kombinere sex og prostata stimulering, er butt plugs en af de enkleste muligheder på markedet. De kan anvendes både under blowjobs eller samleje. Butt plugs kommer i mange forskellige former og størrelser, så du ikke behøver at bekymre dig om at oplevelsen bliver smertefuld eller ubehagelig; blot vælg den størrelse, der opfylder dine krav. Hvis du gerne vil opleve noget virkelig utroligt, brug dine pc-muskler mens du gennemtrænger din kvinde. Dette vil stimulere det mandlige G-punkt længere end du overhovedet kan forestille dig. Det er ikke kun for kvinder.

Massage apparater

Massage apparater

En prostata massage enhed er en af de bedste måder at få de betydelige sundhedsmæssige og nydelses fordele fra massage af din prostata/G-punkt. Fordi Prostata Massage apparater masserer mere af prostataens overflade end en finger eller noget andet kan gøre, er nydelsen derved større. Det betyder mere territorie er dækket end i forhold til fx en finger vil være i stand til at nå, hvilket giver fordelen ved mere cirkulation og flydende udslip.

Prostata massage har mange fordele. Ved hjælp af et ordentlig prostata massage apparat gør det nemt for simulation og er meget mere givende for dit helbred. For dem, der er eventyrlystne, kan du prøve at bruge enheden med seksuel stimulation for fantastiske prostata orgasmer!

Den mandlige G-spot er en kraftfuld kirtel, der kan føre til jordskælvs orgasmer, og vi mener, at alle har ret til denne form for nydelse. Hvis du ikke er klar til denne type for opdagelse, er det er helt forståeligt, og vi ønsker bestemt ikke at få dig til at gøre noget, som ikke føles rigtigt for dig. Men hvis du er åben over for mandlige G-spot stimulation, vil vi opfordre dig til at prøve og begynde at arbejde din vej mod den ultimative orgasme.

Prostata Massage – Gør det selv: Trin for trin

Prostata massage er ikke kun forbeholdt til mænd med partnere. Brug disse trin og opnå denne samme nydelse – alene:

1. Trim dine negle. Dette trin er meget vigtigt, da prostataen er følsom. Det mindste ”krads” kan forårsage ubehagelige følelser til din prostata.

2. Påfør en generøs mængde af smøremidler på dine fingerspidser. Du kan bruge enten vand eller silikone glidecreme. Brug ikke sæbe!

3. Lig på ryggen og slap af.

4. Put din finger i endetarmen for at lokalisere prostata. Din prostata er en valnød-agitg klump, som er beliggende på 3 cm forbi anus.

5. Når prostata er placeret, massere forsigtigt det i et ensartet tempo og rytme. Hold dine bevægelser blide. Som tiden går, vil den fornemmelse stige gradvist og kulminere kraftfulde orgasmer.

Prostata Massage

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med