FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hvordan er Neprinol anderledes fra andre penis supplementer

Der findes supplementer til alle former for bekymringer, eller skavanker mænd måtte have med deres penis, men kun ganske få til lindring af sygdommen peyronies. Neprinol er et revolutionerende supplement til din penis, med en formel af naturlige ingredienser, kan dette supplement afhjælpe dog med lidelser du ellers troede krævede kirurgiske indgreb.

Hvad er Neprinol

Neprinol er et kosttilskud, der indeholder en patentbeskyttet blanding af serrapeptase, nattokinase, protease, lipase, bromelain, papain, rutin og amla samt cofaktorer, som coenzym Q10 (CoQ10) og magnesium. Denne unikke blanding af naturlige enzymer og antioxidanter er lavet til at understøtte til udviklingen af sunde niveauer af fibrin, samt andre EBPs (endogene blodpartikler). Neprinol virker systemisk og får hele kroppen til at støtte hjertefunktionen samt immunforsvaret.

Hvad er Neprinol

Hvordan er Neprinol anderledes

Hvordan er Neprinol anderledes

Dette supplement er rettet mod at forbedre din krops hjerte-kar funktion, ved at optimere dine blodbaner. Andre supplementer fokusere kun på at sende mere blod ud i penis, for at afhjælpe rejsningsproblemer. Neprinol har flere funktioner. Primært sørger supplementet for at dit blod ikke bliver fortykket af aflejringen af proteiner, så blodet lettere kan løbe rundt i kroppen og samtidigt sørger Neprinol for, at optimere din krops helings proces, ved at skabe balance i kroppens mængde af proteinet fibrin. Ved et forringet blodomløb, vil de små arterier være de første, som ikke får den rette blodtilstrømning, her i blandt; penissen, hvilket vil gøre det svært at få samt opretholde en erektion. Som tidligere nævnt, sørger Neprinol for at alle din krops hjerte-kar funktioner fungere optimalt, hvilket føre til:

  • Dit immunforsvar kan blive forbedret
  • Din krop kan bedre hele sig selv
  • Kan afhjælpe rejsningsproblemer
  • Kan give en forbedret hjertefunktion
  • Kan give lindring af peyronies sygdommen
Hvor andre supplementer kun fokusere på rejsningsproblemer, eller blodomløbet, så sørger Neprinol for at din krops generelle forhold bliver bedre, og herved optimeres en række af din krops grundlæggende funktioner. Ved at forbedre dit hjerte-kar system, vil en række dysfunktioner og komplikationer kunne blive kureret.

Hvem bør benytte Neprinol?

 Hvem bør benytte Neprinol?

Alle mennesker som lider af et forringet blodomløb, hvilket kan føre til rejsningsproblemer og nedsat immunforsvar, samt folk der lider af peyronies sygdom kan drage stor nytte af Neprinol. Peytonies sygdom er i alt sin enkelthed, arvæv der er blevet dannet i penissens bløde væv, som herefter skaber en krumning af penis i erigeret tilstand. Grunden til Neprinol er fordelagtigt mod disse komplikationer, er på grund af at produktet indeholder protein-nedbrydende enzymers, hvilket er en glimrende måde at opretholde et sundt hjerte-kar-system. Nogle af de største årsagsfaktorer for din krops generelle sundhed stammer fra maven og påvirker herefter resten af kredsløbet. Som vi aldre, producerer vi langt mindre af disse fordøjelsesenzymer, der er nødvendige for at opretholde kroppens optimale sundhed. Den gradvise nedbrydning af tarmens foring kombineret med hindret fordøjelse tillader at forureninger såsom ufordøjet madpartikler, kan komme ind i blodbanen. Disse forureninger kan akkumuleres over tid, hvilket får blodet til at blive tykkere og mere slibende og i sidste ende fører til hjerte-kar komplikationer, samt et nedsat immunforsvar.

Fibrin

Kroppen danner et protein kaldet fibrin, hvilket er væsentligt for sundheden og din generelle velbefindende, på både godt og ondt. Dette protein spiller en afgørende rolle i din krops helbredende proces, men hvis der kommer ubalance i mellem aflejringen og fjernels af fibrin, kan du risikere at din krop går i overproduktion, hvilket kan føre til dannelse af farlige blodpropper i kroppen, da blodpropper og arvæv hovedsageligt består af fibrin. Kroppens fibrin fjernelsesproces sker igennem et naturligt enzym plasmin. Plasmin udtynder naturligt blodet og er ansvarlig for at opretholde blodets normale solvens ved at fjerne unødvendigt akkumulerede proteiner. Denne naturlige oprydnings proces kan understøttes ved at supplere kroppen med fibrin nedbrydende enzymer såsom dem der findes i Neprinol. Dette supplement kan derved hjælpe med genoprette balancen i din krops fibrin produktion.

Andre interessante artikler