Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Brystforstørrelse

Kære kvinde, dine bryster er flotte!

Bryster - patter- forlygter - babser - gajoler - jader - meloner - dette er bare et udpluk af, hvad der i daglig tale henviser til bryster. Og mængden af ord, der beskriver netop denne kropsdel tydeliggør også opmærksomheden som de bliver tildelt i den verden vi lever i.

Som kvinde kender du det sikker godt. Du ser dig selv i spejlet. Dine bryster er dine, du fik dem under din pubertet, og med mindre du har fået en brystoperation, så er de naturligt udviklet og genetisk bestemt.

Men bare fordi de er dine, betyder det ikke at du er tilfreds med dem - for vi kvinder er hurtige til at sammenligne med andre kvinders bryster, omend det er vores familie, veninder, eller nogle af de kvinder vi ser på de sociale medier eller i film, og derfra ønske os bryst løft eller operationer.

Det er altid som om, at andre kvinders bryster er flottere, rundere, fastere og bare noget mere tiltrækkende. For hvem kan lyve, flotte bryster er bare tiltrækkende - ikke til at få øjnene fra, for både mænd og kvinder!

Hvad vi dog ofte glemmer er, at præcis som vi er utilfredse med vores egne bryster og hellere vil have andres, så vil mange ønske at have dine - for dine bryster er flotte, og med den rette pleje og kærlighed vil du komme til at elske dem og få nydelse fra dem!

Kend dine bryster

Det er dog lettere sagt end gjort at “elske” sine bryster. Det er som selvtillid, det tager tid og det kræver at du plejer dig selv. Derfor har vi samlet en række fakta og tips, der kan hjælpe dig til at elske dine bryster - omend du har små bryster, hængebryster, forskellige bryster eller falske bryster.

At kende dine bryster og lære essentielle fakta om dem vil åbne dine øjne til, hvor heldig du er, og hvor stolt du skal være af dine bryster uanset hvad. Vi har fjernet de kedelige statistikker og biologiske fakta, i stedet får du netop den information enhver kvinde bør have, for at elske sit spejlbillede:

 1. Bryster er ikke ens - og vi mener ikke bare dine bryster i forhold til andre kvinders bryster. Nej, vi taler om dine to egne bryster. Mere end 80% af alle kvinder oplever at have asymmetriske bryster.

  Dette skyldes at dine bryster består af ? kirtelvæv og ? fedtvæv - og selvfølgelig også blod, lymfevæske og nerver, som både kan fortælle dig en masse om dine brysters helbred og give dig masser af nydelse.

  Og hvis du skulle tro at der er væsentlig forskel på dine bryster, så bør du vide at op mod 25 % af kvinder oplever en skål til forskel på højre og venstre bryst. Med andre ord, lad det ikke gå dig på, det er helt normalt.

 2. Dine bryster udvikler sig hele livet. Først, som du har oplevet, vil de begynde at vokse og udvikle sig igennem puberteten - udviklingen af bryster er et tegn på, at du nu er kønsmoden og kan få børn.

  Dernæst vil du opleve at dine bryster vil føles forskelligt i løbet af din menstruationscyklus. Det kan være alt fra deres størrelse, der varierer i løbet af din cyklus, til hvor ømme eller faste de føles - hvilket er helt naturligt, da din krop vil “gøre sig klar” til en graviditet, og dernæst afblæse forberedelserne når du får din menstruation.

  Hvis eller når du så bliver gravid (og efterfølgende ammer), vil du igen opleve at dine bryster forandrer sig - ændrer størrelse, bliver ømme eller ændrer fasthed. Det er meget normalt at kvinder efter en graviditet oplever hængebryster.

  Og sidst men ikke mindst, så vil dine bryster selvfølgelig ændrer sig i takt med at du bliver ældre og ikke længere kan få børn. Under overgangsalderen og efter overgangsalderen vil dine bryster automatisk blive mindre faste, mindre runde og i højere grad blive “hængebryster”.

 3. Bryst orgasme. Den er god nok. Fordi dine bryster er fyldt med nerver, vil nogle kvinder opleve at få orgasme ved kærtegnelse af brysterne (særligt brystvorterne). Dette skyldes at der er nervebaner der forbinder dine bryster og dine kønsorganer - hvilket forklarer hvorfor berøring af bryster under forspillet virkeligt kan tænde en kvinde.

  Og hvis din partner ikke giver dine bryster nok opmærksomhed, så kan du altid sige til dem, at studier faktisk viser at et par minutters kiggeri på bryster om dagen, kan forlænge deres liv med op til 5 år.

 4. Så det er bare at komme i gang med at give brysterne opmærksomhed - det er ren nydelse for dig og det er godt for din partners helbred.

Asymmetriske bryster er ganske normalt og ikke noget du behøver at skamme dig over eller bekymre dig om - det rammer langt flere end du tror

Genveje til naturligt flotte bryster

Der er således ingen grund til ikke at elske dine bryster - uanset størrelse og fastheden af dem. De er dine trofaste venner igennem livet og vil med garanti have skaffet dig opmærksomhed fra potentielle partnere af flere omgange.

Og så findes der altså ikke noget som “perfekte” bryster, for de skal passe til dig, den du er og din livsstil. Det er de færreste atleter, der vil nyde at have en stor barm, da brysterne vil hoppe op og ned, hvilket kan være ubehageligt og smertefuldt afhængigt af hvor i deres menstruationscyklus de er.

Ligeledes er der kvinder, der ikke vil nyde at have en fladere barm, fordi de forbinder deres fyldige bryster med femininitet.

Der er altså ingen bryster, der er “bedre” eller for den sags skyld mere feminine end andre. Det handler alt sammen om din egen opfattelse af dine bryster!

Men hvis du skulle have et ønske om at tage bedre vare på dine bryster, opretholde deres fasthed og bidrage til at opleve maksimal nydelse fra dem, så er der et par naturlige måder, hvorpå du kan gøre dette:

 1. Spis chokolade. Du læste rigtigt. Spis chokolade. En stor del af fedtet i chokolade er det der kaldes stearinsyre, som har en fast konsistens. Dette kan bidrage til at du får en fastere barm.

  Her gælder det gode gamle husråd om at “du er hvad du spiser” altså rigtig fint. Det fedt du spiser vil nemlig blive en del af dit eksisterende fedtvæv, og der kan mørk chokolade (i rimelige portioner, ikke 200g hver dag!) bidrage til et bryst løft ved at give dig en fastere barm.

 2. Naturligt brystopstrammende cremer. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men du kan faktisk få cremer, der bidrager til et bryst løft og til fastere bryster - baseret på naturlige ingredienser, så du kan føle dig helt tryk.

  Disse cremer er et ideelt alternativ, ikke bare fordi det er let og ikke koster for meget for dig (i modsætning til en brystoperation), men særligt fordi de naturlige ingredienser i cremerne virker effektivt på brystvævet og samtidigt bidrager til at pleje huden.

  Så hvis ikke du kan lide chokolade eller du har brug for en hurtig og effektiv metode til et bryst løft og til at booste selvtilliden, så er en brystopstrammende creme netop det du skal prøve.

 3. Træning af brystmuskulaturen. Det vil ikke give dig en større barm, at træne brystmuskulaturen, men det vil give dig et naturligt bryst løft ved den stærkere og fastere muskulatur.

  Dette skyldes at træning ikke har nogen effekt på selve brysterne, som består af fedtvæv og kirtelvæv, og derfor vil støtte den underliggende muskulatur, der vil løfte og stabiliserer dine bryster.

  De bedste øvelser du kan give dig i kast med til dette formål, er øvelser såsom armbøjning og bænkpres (både med håndvægte og med en bar). Dine bænkpres kan du lave på utallige måder, både hvor du ligger helt fladt på en bænk, eller hvor du sidder diagonalt.

  Som det gælder med al træning, er det vigtigt at du er tålmodig og konsistent med disse øvelser - det kan sagtens tage 2-3 måneder før du virkeligt ser og mærker forandringer, men det vil være det hele værd.

Til slut er der ikke meget andet at sige end god fornøjelse med et naturligt bryst løft - og husk, du har flotte bryster!

Der findes mange måder hvorpå du kan pleje dine bryster til at opnå fastere og flotte bryster

Andre interessante artikler