Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters Brystforstørrende Creme

50 ml Creme | Til fylde, løft og toning

Oversigt

Eco Masters Brystforstørrende creme indeholder naturlige ingredienser som aloe vera, collagen, ingefær og primrose til fyldigere og fastere bryster. Cremen er udviklet med unik kvalitetsformel med nøje udvalgte naturlige ingredienser til fylde, toning og opstramning af brystvæv til en push-up-effekt. Få selvtilliden til at vise kavalergangen frem ved at bruge brystcremen dagligt som en fast del af din skønhedsrutine.

  • Til fylde, løft og toning af bryster
  • Naturlige ingredienser som aloe vera og collagen
  • Fugtgivende og beskyttende creme
  • Kan bruges dagligt som en fast del af din skønhedsrutine
  • Ideel til kvinder med små bryster eller hængebryster
  • Vegansk
  • Uden parabener
  • Halal
  • Vegetarisk

Eco Masters Brystcreme - til fylde, løft og opstramning

Eco Masters Brystforstørrende Creme er en creme til at forbedre din kavalergang med naturlig brystforstørrelse. Indeholder en række naturlige ingredienser til opstramning, fugtgivning fylde og løft til at give din krop og hud omkring brysterne den selvforkælelse, den fortjener.

Naturlig brystforstørrelse

Selvom skønhed kommer indefra, kan vores ydre også have en stor påvirkning på vores selvværd. Mange kvinder drømmer især om at have smukke, store og faste bryster, og man kan ikke komme uden om, at udseendet af vores bryster kan påvirke vores selvtillid. Netop derfor vælger mange kvinder at bruge naturlige cremer til at løfte og give fylde for at få selvtilliden til at vise kavalergangen frem igen.

Er velegnet til alle kvinder

Kvinder i alle aldre kan drømme om større og fastere bryster. Kvindekroppen ændrer sig meget med alderen, men det er en helt normal tanke for mange kvinder, at de gerne ville have haft større eller fastere bryster. Plastikoperationer er dyre og indgribende, og mange kvinder vælger at tage naturlige alternativer i brug for at forbedre de feminine former.

Hvordan virker Eco Masters Brystforstørrende Creme?

Cremen bruger nøje udvalgte naturlige ingredienser til at stimulere, tone, give energi, løfte og fugtgive huden og vævet ved brysterne. Eco Masters har lavet en brystcreme til at dække alle dine brysters behov til selvforkælelse, og ved at massere din brystkasse med cremen hver dag som en del af din daglige skønhedsrutine kan du nyde godt af dens egenskaber.

Ingrediensliste

Vand, Pueraria Mirifica-ekstrakt, Glycerin, Sød mandelolie, Aloe Vera-bladekstrakt, Kollagen, Ingefærolie, Niacinamid (B3-vitamin) Propylenglykol, Primroseolie, Spansk Peberekstrakt, Mineralolie, Cetearylalkohol, Isohexadecan, Sorbitanstearat, Phenoxyethanol, Duft.

Brugsvejledning

Tag en generøs mængde creme i dine hænder og masser den ind i dine bryster. Masser cremen ind i brysterne i cirkulære bevægelser i et par minutter morgen og aften. Cremen er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten før brug for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Kvinder med en cyster, tumorer, gravide kvinder eller ammende mødre bør rådføre sig med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.43% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Excellent produkt, really gives an effect.

N Neda
Bekræftet køb

Har anvendt den i et par uger nu, og syntes helt bestemt jeg kan begynde at mærke forskel. Glæder mig til at se hvordan det ser ud, om et par måneder.

H Hanna
Bekræftet køb

Virkelig god creme!! Kan helt sikkert anbefales

S Sofie
Bekræftet køb

Fungerer som den skal, har dog ikke set de store forandringer endnu. Men har også kun brugt den i et par dage.

M Mathilde
Bekræftet køb

Føles super og irriterer ikke min hud.

K Keri
Bekræftet køb

Dufter dejligt, ikke for stærkt- føles godt, håber det virker

D Dayna
Bekræftet køb

Håber det virker!!

A Andrea
Bekræftet køb

Kan godt lide hvordan den føles på huden, har dog kun brugt den en gang, så må se resultaterne

K Katrina
Bekræftet køb

Rigtig god creme

A Amy
Bekræftet køb

Jeg har været glad for cremen indtil nu.

S Sille

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide