Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters Brystforstørrende Creme

50 ml Creme | Til fyldning, løftning & toning

Oversigt

Kvinder overalt undersøger brystforstørrelse, og spørger tit hvordan får man større barm naturligt? - Men hvor mange af os har ønsket at vi kunne finde et brystforstørrende produkt, der bruger naturlige faktorer?! For at hjælpe dig med at fylde og løfte, skabte Eco Masters deres brystforstørrende creme. Denne botaniske, naturligt baserede applikation overgår andre brystcremer. Hver hver anvendelse anvendelse, ved du at du bliver gladere for dig selv og din egen krop.

 • Til fyldning, løftning og toning af kavalergangen
 • Af lagdelte urter & botanisk formular
 • Tonende Rosenvand & Ashwagandha
 • Hydrerende Shea, Avocado & Jojoba
 • Med gulerod og vitamin-A til en sund hud
 • Vegansk
 • Uden parabener
 • Halal
 • Vegetarisk
 • Køb 1 109 kr.
 • Køb 2 196 kr. 218 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 261 kr. 327 kr. Du sparer 20%

Hvad er Breast Firming Cream?

Dette Eco Masters produkt er en naturlig måde at forbedre skønheden af din kavalergang. Breast Firming Cream er en fornøjelig, behagelig metode til naturlig brystforstørrelse. Med en rig fusion af naturlige faktorer tager det en holistisk tilgang, der har en fast, stram og hydrerende effekt på en gang. Selv måden man anvender den - en stimulerende hverdags massage - søger at gøre større, give fylde og løfte.

Naturlig Brystforstørrelse

En løftende push-up effekt, har en kraftig indflydelse på vores kvindelige figur - så brystforstørrelse er der mange der tænker på! En creme, der giver volumen og forstørrer, mens den løfter, giver fylde og gør mere fast er blevet et populært valg. Selv som videnskabelig viden udvikler sig, vender eksperter tilbage til naturlægemidler, botaniske ingredienser, som kvinder har brugt i århundreder. Med moderne forventninger og gammel forståelse inden for fusion kan alle finde brystforstørrelse cremen til dem.

Hvem er brystcreme til?

Alle, fra teenagere til kvinder i overgangsalderen, kan føle lysten til større, hoppende, fastere bryster! Den kvindelige krop ændrer sig betydeligt over tid - men mange kvinder vil altid føle, at Moder Natur kunne have været mere generøs! En bryst vækst creme kan hjælpe nogen til at føle sig mere beføjet i deres fysiske form og nyde den mest feminine af figurer.

Hvordan virker Breast Firming Cream?

Denne brystforstørrende creme bruger et ekstraordinært udvalg af ingredienser til at stimulere, tone, give energi, løfte og hydrere huden og vævet ved brysterne. Eco Masters har skabt en bryst creme til at dække alle baserne på grund af sin exceptionelle lagdelte blanding. Ved at massere det i dit brystområde hver dag nyder du alle de fantastiske fordele, som disse faktorer har at byde på.

Løfter
Løfter

Udover at være stærkt hydrerende indeholder Aloe Vera C-vitamin, som bidrager til normal kollagendannelse til hudens normale funktion. Kollagen er en af kroppens vigtigste proteiner, der hjælper med at give fylde til huden. Hvedekim Olie styrker huden, hvilket giver et fast udseende.

Toner
Toner

To specielle tonende ingredienser er inkluderet i cremen. Rosenvand er en af verdens mest populære urte ingredienser, og den arbejder med Ashwagandha, eller Indisk Ginseng, Rod Ekstrakt. Disse skaber en formidabel tonende duo for at stramme huden op.

Hydrerer
Hydrerer

Hud, der ikke er tilstrækkeligt hydreret, har en tendens til at vise andre behov mere fremtrædende. Derudover kan hydrering have en boostende effekt der giver mere fylde. Fugtgivende Sheasmør, Jojoba Olie, Avocado Olie, plus mange andre oliebaserede ekstrakter som Vitamin A baseret gulerod, arbejde i harmoni.

Ingredienser

Aqua, Withania Somnifera (Ashwagandha) Root Extract, Rosa Centifolia (Rose) Distilled Water, Olea Europaea (Olive) Leaf Oil*, Vegetable Glycerin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil*, Persea Americana (Avocado) Oil*, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*, Glycine Soja (Soybean) Extract, Geranium Sylvaticum (Wood Cranesbill) Extract, Myristica Fragrans (Nutmeg) Oil, Seppic Voluform (Palmitoyl Isoleucine)**, Sepilift DPHP (Dipalmitoyl Hydroxyproline)**, Aquaxyl (Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol)**, Caprylic/Capric Triglyceride (Fractionated Coconut Oil)*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate (From Coconut), Stearic Acid, Glyceryl Caprylate, Cetyl Alcohol (From Coconut), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Oil*, Citric Acid*, Sodium Benzoate***, Potassium Sorbate***.

*Organisk oprindelse

**Ecocert organisk certificeret

***Ecocert-kompatible konserveringsmidler

Anvendelse

Fordel en generøs mængde i dine hænder og massér det på dine bryster. Brug cirkulære bevægelser og bevæg dig opad mod halsen ved at arbejde dig fra undersiden af brysterne mod toppen. Massér grundigt i et par minutter, dag og aften. Tjek ingredienserne for eventuelle allergener før brug. Kvinder der tidligere har haft cyster eller tumorer, gravide kvinder og ammende mødre bør tale med en læge for brug af dette produkt.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 12 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har anvendt den i et par uger nu, og syntes helt bestemt jeg kan begynde at mærke forskel. Glæder mig til at se hvordan det ser ud, om et par måneder.

H Hanna
Bekræftet køb

Virkelig god creme!! Kan helt sikkert anbefales

S Sofie
Bekræftet køb

Fungerer som den skal, har dog ikke set de store forandringer endnu. Men har også kun brugt den i et par dage.

M Mathilde
Bekræftet køb

Føles super og irriterer ikke min hud.

K Keri
Bekræftet køb

Dufter dejligt, ikke for stærkt- føles godt, håber det virker

D Dayna
Bekræftet køb

Håber det virker!!

A Andrea
Bekræftet køb

Kan godt lide hvordan den føles på huden, har dog kun brugt den en gang, så må se resultaterne

K Katrina
Bekræftet køb

Rigtig god creme

A Amy
Bekræftet køb

Jeg har været glad for cremen indtil nu.

S Sille
Bekræftet køb

Fungerer fint!

B Bella

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide