Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

5 tips til struttende bryster efter amning

Når det kommer til amning, ved vi godt hvor vigtigt og fantastisk, det er for din nyfødte baby, men hvad med den omkostning, din krop skal betale efterfølgende? Hvis du er ude over amme-stadiet og spekulerer over, hvad der er sket med dine bryster, så er du ikke alene! Hvordan man fikser hængebryster efter amning er et af de mest stillede spørgsmål fra nye mødre, og heldigvis er der noget, du kan gøre, for at forbedre & opstramme dine bryster helt naturligt!

1. Fugt regelmæssigt

Hemmeligheden bag stram og ungdommelig hud er fugt, så faste bryster efter amning kan opnås så længe, du husker at fugte! Du kan bruge alle slags fugtighedscreme på hele kroppen, men sørg for at fokusere på brystområdet. Vælg en kropslotion, der er mild mod huden og uden kemikalier eller parfume, der kan irritere dig eller din baby. Sørg også for at vælge en med nærende ingredienser såsom Sheasmør eller Aloe Vera for at opnå de mest optimale resultater.

2. Brystopstrammende cremer

En anden fremragende metode til både at opnå fordelene ved daglig fugt samt fastere & mere tonede bryster, er at bruge en brystopstrammende creme.

Disse cremer indeholder både ingredienser til at fugte huden i dybden, så den kan forblive blød & stærk, samt specifikke ingredienser, der har til formål at løfte og tone brysterne. Kig efter en creme, der indeholder ingredienser som fx Kollagen for opstramning, Ashwagandha eller Ginseng for toning og Jojoba olie for næring.

3. Gå med en støttende BH

En af de ting, kvinder ofte tager fejl af, er deres BH-størrelse. Du kan sagtens prøve en BH på, der passer, men det betyder ikke, at den passer på den helt rigtige måde eller at den støtter dine bryster optimalt. Det er specielt vigtigt, når det kommer til graviditet og amning, da din krop vil blive ved med at ændre sig hele tiden.

Sørg for regelmæssigt at tjekke, om din BH stadig passer korrekt, og at den støtter dine bryster, selvom de har ændret sig. Mange undertøjsforretninger tilbyder gratis hjælp, hvis du er i tvivl om din størrelse. Husk også at tage din BH af, når du sover, så du ikke lukker af for blodcirkulationen.

4. Brystopstrammende træningsøvelser

Regelmæssig træning kan hjælpe med at tone og opstramme din pectorale muskulatur, musklerne under dine bryster, såvel som at øge cirkulationen i området. Øvelser, der træner pectoralis major og minor er altså nogle af de bedste opstramningsøvelser for dine bryster.

Prøv at lave nogle push-ups og chest-press hver dag eller tilføj dem til din normale træningsrutine. Du kan også prøve at tilføje vægte til din træning for at øge intensiteten.

5. Madvarer til strammere bryster

Vidste du, at visse fødevarer kan hjælpe med at opstramme dine bryster? Nogle fødevarer indeholder et stof, der er kaldet fytoøstrogen. Det er et plantebaseret stof, der efterligner det naturlige østrogen i kroppen.

Ved at tilføje dette stof til din kost, kan du altså få dine bryster til at strutte på en fuldkommen naturlig måde helt uden kirurgi. Fødevarer, der er rige på fytoøstrogen, er blandt andet hørfrø, sojabønner, edamame-bønner, tofu, sesamfrø, hvidløg, bær, fersken, broccoli, blomkål og rosenkål.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med