FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Brysterne under kniven

Rigtig mange kvinder er utilfredse med deres bryster, faktisk hele 70 % ifølge ’International Journal of Sexual Health’. En af de hyppigste årsager til denne utilfreds, er at de ønsker større bryster. En bryst forstørrelse kræver en stor portion researcharbejde, særligt hvis det er en kirurgisk operation. Faktisk findes der mange alternative løsninger, hvis man ønsker større bryster. Læs med her, hvis du overvejer at få større bryster naturligt.

Større bryster med en bryst forstørrelse

Bryst forstørrelse er den mest populære kosmetiske operation i Danmark; antallet af kvinder der vil have større bryster og får foretaget en brystforstørrende operation er stadigt stigende. I 2001 fik blot 60 danske kvinder forstørret brysterne kirurgisk, i 2008 var tallet 684, og i 2011 var tallet steget til 1.446. (sundhed.dk) I Danmark skal man være 18 år gammel for at få foretaget en kosmetisk operation, dette hænger sammen med, at vores kroppe først er færdigudviklede omkring denne alder. Operationerne giver os en større selvtillid, men en operation af denne type kræver, at man sætter sig godt ind i, hvad det indebærer at få større bryster, for operationer er aldrig uden risici. På denne side kan du læse om de forskellige muligheder der er for at få en bryst forstørrelse, samt hvilke beslutninger der skal tages før en operation. Vi går i dybden med hvordan selve operationen foregår og hvilke bivirkninger der kan opstå. Sidst men ikke mindst, kan du læse om hvordan du kan få større bryster naturligt – dvs. helt uden kirurgi.

Mange muligheder og beslutninger

Mange muligheder og beslutninger

Rundt eller dråbeformet? Silikone eller saltvand? Foran eller bagved musklen? Og hvor skal snittet lægges? Der er nok at tage stilling til, når man først har bestemt sig for at få større bryster. Lad os kigge på snittets placering ved en bryst forstørrelse. Det er muligt at lave snittet i armhulen, under brystet eller rundt om brystvorten. Det førstnævnte giver det pæneste resultat, da arret vil være gemt af vejen, til gengæld er der større risiko for at beskadige nervebaner samt at implantatet vil komme til at sidde skævt. Et snit omkring brystvorten skaber et lille men synligt ar, og her er der stor risiko for at skade mælkegangene og dermed ødelægge muligheden for at amme. Kun ca. 20 % af de kvinder der har gennemgået en bryst forstørrelse med kirurgi er i stand til at amme. Med den sidste mulighed, snittet i folden under brystet, vil du naturligvis få tydeligt ar, og beslutningen bliver dermed en smagssag. Hvert spørgsmål er vigtigt, da der er fordele og ulemper ved hvert af dem, og der er flere ting man skal tænke over, når man vil have større bryster ved hjælp af en brystforstørrende operation.

Den anden meget vigtige beslutning ved en bryst forstørrelse er, om implantatet skal sidde foran eller bagved brystmusklen. Er man meget slank, risikerer man at kunne se implantatets kant, hvis det er placeret foran musklen, ligesom scanninger af brystet bliver besværliggjort, og kan give et tvetydigt resultat. For at komme bagved musklen skal den skæres over, og dette vil unægtelig give flere smerter, og helingsperioden vil vare længere. De nye større bryster vil følge dine brystmuskler, når du bruger dem, hvilket vil se unaturligt ud. Fordelen ved at lægge implantatet bag musklen er, at du vil mærke mindre til det, og det vil give færre problemer ved mammografi. Der er mange ting, man skal overveje nøje, før ønsket om de større bryster kan blive opfyldt og man kan få foretaget en brystforstørrende operation. Det bedste du kan gøre, er at finde en god pålidelig klinik eller privathospital med et godt omdømme indenfor bryst forstørrelse. Brug den indledende konsultation med omhu og sørg for at få al den information du har brug for, for at tage de rigtige beslutninger for dig og din krop, før du starter rejsen mod et par større bryster. Tag eventuelt et familiemedlem, kæreste eller en god veninde med til konsultationen, så du har en at diskutere de forskelle muligheder med efterfølgende. Har du brug for endnu en samtale med lægen eller kirurgen inden selve bryst forstørrelsen, for at føle dig helt sikker på dine valg, så skal du ikke være bleg for at spørge efter det. Husk på, at det er en beslutning der vil ændre din krop for resten af dit liv.

Bivirkninger ved en bryst forstørrelse

Som tidligere nævnt, er der risici ved alle operationer - og også senfølger. Her kunne vi oplyse dig om infektioner, flere måneder med nedsat følelse og smerte, buler, kanter, lækager, revner og risiko for at bindevævskapslen omkring implantatet skrumper, men den mest åbenlyse er ikke fysisk men økonomisk. Du skal have dybe lommer for at få større bryster med operation, og da implantatet normalt holder omkring 10-15 år, så er det en tilbagevendende udgift at få større bryster.

En god portion selvtillid afhænger af, om vi har det godt i vores krop, og for rigtig mange kvinder er det ensbetydende med større bryster; men at få foretaget en bryst forstørrelse er ikke noget, man bare skal kaste sig ud i. Det indebærer rigtig mange overvejelser og beslutninger, som har stor indflydelse på hele dit liv; så vælg med hjernen i denne situation – ikke hjertet.

Få større bryster naturligt

Kan du stadig ikke lægge tanken om større bryster bag dig, men har droppet idéen om kirurgi, så findes der heldigvis også en række sikrere alternativer til en brystforstørrende operation. I vores menu under ”brystforstørrelse” kan du se de forskellige muligheder der er, for at få større bryster naturligt og læse detaljer om produkterne.Cremer og elektrostimulation er nogle af de alternative metoder der findes inden for naturlig bryst forstørrelse.

Få større bryster naturligt

En brystforstørrende creme indeholder typisk kollagen og hyaluronsyre, som er effektive ingredienser inden for opstrammende cremer og rynkeprodukter. Kollagen er med til at holde huden spændstig og ung, og ved at bruge en creme indeholdende kollagen, øger du hudens egen evne til at producere det. Ikke nok med at disse cremer kan give dig fastere og større bryster, så kan du også forebygge hængebryster.

Et apparat til bryst forstørrelse består af to skåle, som passer på brystet og kan sidde indvendig i bh’en. Når de er påsat og tændt, kan du læne dig tilbage alt imens skålene afgiver elektrostimulation til dine bryster. Ved at stimulere brystvævet igennem huden, øges blodcirkulationen og du kan dermed opnå en genstart af cellefornyelse og hormonproduktion. På denne måde kan du langsomt, men sikkert, opnå større bryster og en fornyet fasthed. Denne metode er, ligesom med cremerne, en god måde at forebygge og eventuelt bekæmpe hængebryster.

Tag dig tid og lav grundig research

Uanset hvilken metode du foretrækker til at få større bryster, så er valget helt dit eget. Det er din krop og dine bryster og du skal derfor ikke lade dig påvirke af andres meninger. Det kan være en god idé at forhøre sig om andres erfaringer med både kirurgi og naturlige metoder, for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Vi har sørget for at vores kunder kan efterlade anmeldelser på alle produkterne på vores hjemmeside, så I på den måde kan dele jeres personlige erfaringer og meninger med hinanden.

Har du valgt at få større bryster naturligt, men er i tvivl om hvilket produkt til bryst forstørrelse der er det rigtige valg for dig, så er du altid meget velkommen til at kontakte os, for at få mere information eller vejledning omkring produkterne. Vores hjælpsomme kundeservice sidder klar til at tale med dig, alle hverdage mellem kl. 10 og 19 på både tlf, live chat og e-mail. Vi er aldrig blege for at tale om følsomme emner såsom metoder til at få større bryster, vi nyder blot at hjælpe vores kunder på vej til at træffe de rigtige beslutninger, så de kan få det bedre med sig selv og deres krop. Vi glæder os til at høre fra dig.

Andre interessante artikler