FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Tips og gode råd til kvinder til tab af hår

Hårtab er ikke noget der kun rammer mænd. Hårtab rammer tusindevis af kvinder årligt og kan være forbundet med et ordentlig knæk på ens selvtillid, hvis problemet er af særlig stor karakter. Her kan du læse små nytte tips til minimere og forebygge dit hårtab som kvinde.

Hårtab hos kvinder?

Hårtab er ikke kun noget der rammer mænd. Tværtimod plages tusindevis af kvinder med tab og udtynding af deres hår. Hårtab hos kvinder kan påvirke ens selvtillid og hvis problemet er særligt stort, kan det give et alvorlig knæk på ens psyke og ens selvopfattelse. Tabet af dit hår er ofte ikke noget, som du selv har indflydelse på. Det kan være en arvelig lidelse, som du har fået fra din mor eller bedstemor. Ligeledes kan det være forårsaget af en periode i dit liv, hvor du gennemgår uvante situationer, som kan have en direkte årsagsforbindelse på dit hårtab. En tredje mulighed for tabet af dit hår, kan være hvis du anvender forkerte stylingsprodukter, shampoo eller balsam. Særligt produkter med giftige ingredienser eller stoffer kan have en skadelig virkning på din hovedbund og dit hår.

Hvad kan du gøre for at forebygge dit hårtab?

Alt afhængig af situationen bag dit tabte hår, er der potentielle muligheder og løsninger, som du kan foretage dig. Hos kvinder er hårtab ofte forbundet med dovne eller såkaldte sovende hårsække, som af en eller anden grund har stoppet sin aktivitet af ny hårproduktion. Du kan vække disse hårsække igen og få dem til at aktivere ny og sund hårvækst. Første skridt er at anvende nogle vækststimulerende hårprodukter. Det kan være alt fra at udskifte din almindelige shampoo ud med en specialudviklet shampoo mod hårtab hos kvinder. Det kan hovedbundsterapikurer, kapsler eller en helt fjerde. Det disse produkter kan tilbyde er vækststimulerende ingredienser, som kan øge din blodcirkulation, særligt i hovedbundsområdet. Ved at øge din blodcirkulation, øges indtagelsen af de gavnlige næringsstoffer og vitaminer som din hårvækst har brug for, for at danne og producere nyt hår.

En vej ud af hårtab hos kvinder

Hjælp til at genvinde sundt hår hos kvinder, kan findes i mange former og varianter. Små skridt som at udskifte din almindelige shampoo og balsam, med naturlige og vækststimulerende shampoo og balsam, kan hjælpe dig et godt stykke vej. Revivogen har lavet en hårserie specielt udviklet til at behandle hårtab hos kvinder og mænd. Ingredienserne i disse produkter har aktive og essentielle næringsstoffer, som kan styrke og modstandsdygtiggøre dit hår og således forhindre det i at knække og udtynde.

En anden mulighed er at investere i Theradome Laserbehandling. Denne type af behandling med Theradome er en effektiv og permanent behandlingsform, som kan genvinde dit tabte hår som kvinde. Med sin avanceret laserteknologi, kan laseren producere sundt og kraftigt hår og ligeledes forebygge fremtidig hårtab. Theradome er anerkendt i hele verden som værende nogle af de bedste leverandører af hjemmelasere.

En tredje mulighed for at genvinde dit tabte hår, er ved at tage hårstimulerende kosttilskud. Nourkrin® er udviklet til at behandle hårtab hos kvinder. Dette prisvindende kosttilskud er 100% naturligt og indeholde blandt andet ingrediensen Marilex, som har vist ved kliniske studier, at være særligt vækststimulerende på hår, særligt hos kvinder.

Ved at anvende en kombination af flere vækststimulerende produkter mod hårtab, er du godt på vej til aktivt at gøre noget for at genvinde dit sunde og kraftige hår. Det anbefales at du anvender naturlige stylingsprodukter, herunder blandt andet shampoo, balsam og voks uden brug af kemikalier eller kraftig parfume.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med