FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hårtab

Hvilke behandlinger mod hårtab findes der?

Har du problemer med hårtab og er begyndt at bekymre dig om den vigende hårgrænse? Du er langt fra den eneste, og faktisk er det helt normalt for især yngre mænd at begynde at tabe håret.

Det fylder rigtig meget og kan påvirke selvværdet hårdt. Især med tanke på, at de fleste andre i din omgangskreds med garanti har normal hårvækst.

Men frygt ej, der er sket meget, siden ruder konge var knægt, og i dag findes der heldigvis mange forskellige behandlinger mod hårtab med god effekt.

Der er hårtabsbehandlinger i enhver prisklasse, hvilket kort sagt betyder, at der er noget til både den studerende på SU og karrierepersoner med en god indkomst.

Her nedenfor giver vi dig det fulde overblik over de tilgængelige hårtabsbehandlinger, og vi forklarer også nærmere om, hvorfor du begynder at tabe håret.

Hvorfor taber mænd håret?

Hårtab hos mænd er meget normalt i Danmark, og for cirka 5% af alle mænd starter hårtabet før 20-årsalderen. Hårtabet begynder ofte ved tindingerne og med tiden oplever man tab af hår på hele hovedet.

Ofte skyldes hårtab hos mænd ikke sygdom, det er i stedet en tilstand, der skyldes en arvelig følsomhed overfor mandlige kønshormoner (androgener).

Alle mænd vil blive ramt af hårtab af varierende grad på et eller andet tidspunkt af deres liv. Dog varierer det, hvornår hele processen starter, og du kan opleve hårtab fra de unge teenageår til senere i livet.

Selvom genetik og arvelighed er den primære årsag til hårtab hos mænd, er der også andre årsager til, at mænd begynder at tabe håret. Det kan blandt andet være:

 • Stress
 • Vitaminmangel og dårlig kost
 • Sygdom
 • Forkert hårpleje

Høje tindinger er en af de første symptomer på hårtab hos mænd.

Hvilke hårtabsbehandlinger findes der?

Der er mange forskellige behandlinger mod hårtab, og her nedenfor giver vi dig et overblik over de mest almindelige og populære tilgange til at få bugt med tyndt hår og hårtab.

Vitaminer mod hårtab - den billige løsning

En god start i at få hjælp til at håndtere dit hårtab er at tage vitaminer til håret, da det kan bidrage til både; 1) at styrke håret, hårsækkene og hovedbunden, hvilket kan virke forebyggende på hårtab; og 2) bidrage til at stimulere ny hårvækst.

Her kan vi især anbefale at tage et biotin-tilskud, da biotin, der også kaldes ‘hårets vitamin’, hjælper kroppen med at optage næringsstoffer fra din mad, og er derfor afgørende for, at dit hår ser smukt og sundt ud.

Biotin bidrager også til at stimulere hårvæksten og til pleje både din hovedbund samt hårsække, hvilket giver dit hår de bedste vækstbetingelser.

Så hvis du har problemer med hårtab og tyndt hår, kan du med fordel købe et Biotin-tilskud ved at klikke her og på den måde pleje dit hår og hovedbund helt naturligt.

Fordele ved denne metode

 • Fordele ved denne metode
 • Billig løsning og daglig løsning
 • Modvirker vitaminmangel
 • Bidrager til at stimulere hårvæksten
 • Giver dit hår gode vækstbetingelser

Shampoo mod hårtab - velegnet til daglig brug

Ved hårtab er det vigtigt, at du vælger de rette hårplejeprodukter for at undgå at forværre situationen. Derfor bør du købe en blid shampoo mod hårtab, der kan holde hovedbunden ren samt bidrage til at stimulere din hårvækst.

Her er Foligains shampoo mod hårtab det perfekte alternativ. Shampooen er klinisk testet, har en unik triple action-formular, og er specielt formuleret til at hjælpe mænd, der lider af hårtab og tyndt hår. Hårtabsshampooen forynger, nærer og styrker håret i dybden, og indeholder trioxidil, der bidrager til at stimulere hårvækst.

Fordele ved denne metode

 • Velegnet til daglig brug
 • Renser hovedbunden
 • Stimulerer hårvækst
 • Forynger, nærer og styrker håret

Trioxidil - godt alternativ til Minoxidil

Trioxidil er et naturligt alternativ til Minoxidil, og er velegnet til at stimulere ny hårvækst i forbindelse med hårtab. Hårtabsbehandlinger med Trioxidil kræver hverken lægebesøg eller recept, før du kan påbegynde behandlingen.

En af de mest populære og effektive produkter med Trioxidil er Foligain Hårspray, der er en klinisk testet hårtabskur specielt formuleret til mænd, der har problemer med hårtab og tyndt hår.

Fordele ved denne metode

 • Relativt billig i forhold til effekten
 • Ingen recept nødvendig
 • Plejer og styrker håret i dybden
 • Er klinisk testet til hårtab
 • Er udviklet med en innovativ triple-action-formel til hårtab
 • Laserterapi - dyrt men effektivt

'Low Level Light Therapy' kaldes også laserterapi og gør brug af LLLT-teknologien, som er en effektiv metode mod hårtab. Du kan vælge at få foretaget en laserbehandling mod hårtab på en hårtabsklinik, men en langt billigere løsning er at købe en Theradome™ LH80 PRO Laserhjelm ved at klikke på dette link.

Laserhjelmen fra Theradome er forsynet med 80 laserdioder, som stimulerer din hårvækst samt gør dit hår tykkere og ligeledes forebygger yderligere hårtab.

Hårsækkene ligger under huden, og bliver stimuleret af gentagne lysfotoner fra laserhjelmen, som får cellerne til at øge mængden af ATP og dermed fører til et boost i blodforsyningen til hårsækkene.

Stigende blodtilstrømningen er afgørende for, at den rette mængde næringsstoffer bliver ført til hårsækkene samt hovedbunden, hvilket i sidste ende kan øge din hårvækst og samtidig gøre dit hår sundere og tykkere.

Fordele ved denne metode

 • Dokumenteret effekt
 • 97% oplever positive resultater
 • 20% oplever markant øget hårvækst efter blot 26 ugers
 • Klar forbedring af hårets tykkelse og tæthed

Transplantation af nyt hår er en permanent behandling af hårtab hos mænd.

Hårtransplantation - den permanente løsning

Hvert år vælger mange danske mænd at tage til eksempelvis Tyrkiet for at få en hårtransplantation, da de nærmest er verdensmestre i netop den disciplin.

En hårtransplantation er en permanent løsning mod hårtab, og fungerer på den måde, at man rykker hårsække fra ét sted på hovedet til et andet, hvor du har tabt håret. Ofte vil det være baghovedet, at man tager 'donerhåret' fra.

Man løsner de enkelte hårsække forsigtigt, og planter herefter hårsækkene det sted på hovedet, hvor du gerne vil have hår.

Problemet med hårtransplantation er dog, at det er en ret dyr løsning, og der er stadig stor social stigma omkring netop denne hårtabsbehandling.

Fordele ved denne metode

 • Permanent løsning

Dit hårtab kan skjules

Hvis du ikke har lyst til at eksperimentere med hverken vitaminer til håret, laserbehandling eller transplantation af nyt hår, kan du altid forsøge at skjule de hårløse pletter eller tynde hår.

Det kan du selvfølgelig gøre på mange forskellige måder, og de mest klassiske er en hat, kasket eller paryk. Det er en billig investering, og du slipper dermed forat tænke mere over dit tynde hår.

Men de fleste mænd vil nok komme til den erkendelse, at en hat eller paryk ikke er godt nok, og vil derfor kaste sig ud i flere behandlinger mod hårtab.

Men som sagt er der heldigvis håb, hvis du gerne vil have hjælp til at stimulere ny hårvækst. Og hvis du ikke har lyst til at acceptere dine høje tindinger og glatbarbere dig, er der flere forskellige hårtabsbehandlinger, som du kan kaste dig over.

Andre interessante artikler