Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Trioxidil 10% for Men
Trioxidil 10% for Men
Trioxidil 10% for Men
Trioxidil 10% for Men
Trioxidil 10% for Men
Trioxidil 10% for Men

Foligain Trioxidil til hårtab hos mænd

59 ml Spray | Hårkur til hårtab med 10% Trioxidil

Oversigt

  • Klinisk testet hårkur til hårtab hos mænd
  • Til at pleje og styrke håret i dybden
  • Innovativ triple action-formel
  • Fugtgiver og styrker hårsækkene
  • 59 ml hårspray - ideel til daglig brug

Foligain med 10% Trioxidil ™ til mænd er en intensiv hårkur med naturlige ingredienser som aminosyrer, E-vitamin, aloe vera, padderok og peptid til at styrke hårsække og pleje tyndt hår, hvis du har problemer med hårtab.

Forkæl håret fra rod til spids og få selvtilliden tilbage med denne innovative triple action-løsning til mænd udviklet til at pleje håret i dybden. Hårsprayen kan bruges dagligt til at give dig et skub i den rigtige retning mod en sund hårvækst.

  • Vegansk
  • Vegetarisk

Hårtab hos mænd - et almindeligt og tabubelagt problem

Hårtab er et almindeligt problem for mænd og noget, der har en tendens til at ramme hårdt på selvtilliden. Undersøgelser indikerer, at cirka 85% af alle mænd oplever en form for hårtab, inden de er fyldt 50 år, og selvom hårtab hos mænd kan skyldes mange forskellige faktorer, kan nogle af de mulige årsager være følgende:

Især genetik og hormoner har en stor betydning for hårtab, da det kan påvirke kroppens evne til at producere det mandlige kønshormon negativt. En af de primære årsager til hårtab er DHT, som frembringes af enzymet 5-alpha-reductase i hårsækkene. Dette enzym findes i små mængder i musklerne og er ansvarlig for omdannelse af mandligt kønshormon til DHT. DHT får hårsækkene til at krympe og hæmmer væksten, hvilket resulterer i tyndt hår og hårtab. Det er derfor, at blokering af DHT og afbalancering af 5-alpha reductase-niveauerne kan være et vigtigt våben til at afhjælpe hårtab og tilskynde at håret bliver tykt og sundt.

Foligain til mænd med 10% Trioxidil™

Foligain hårspray med 10% Trioxidil™ er en triple action-løsning med naturlige ingredienser udviklet til hårtab hos mænd. Sprayen er udviklet af hårplejeeksperter, og indeholder klinisk testede bioaktive ingredienser, der er unikke for Foligains store udvalg af hårplejeprodukter. Den unikke liposfære mikroemulsionsteknologi virker ved at tilføre håret den patenterede 10% Trioxidil ™ triple action-formel, der virker på tre fronter:

De vigtigste ingredienser

Foligain med 10% Trioxidil har et nøje udvalg af naturlige ingredienser, der er med til at gøre den intensive hårspray mod hårtab så unik. Hver ingrediens er grundigt udvalgt på grund af deres gavnlige egenskaber og deres samspil med de andre ingredienser i denne triple action-løsning til hårtab og tyndt hår.

Brugsvejledning

Spray 4 sprøjt to gange dagligt direkte på det område i hovedbunden, hvor du har problemer med hårtab eller tyndt hår. Brug herefter fingerspidserne til at massere sprayen ind i hovedbunden i et par minutter og vask derefter dine hænder med vand og sæbe. Lad den intensive hårkur sidde i hovedbunden i mindst 4 timer, men du kan lade den virke længere, hvis du ønsker. For at få det bedste resultat kan hårkuren kombineres med andre af Foligains hårplejeprodukter til mænd som shampoo, balsam og kosttilskud til hårtab.

Ingrediensliste

Propylenglycol, vand, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Kløverblomstekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojobaesters, Citronsyre, Panax Ginsengrodekstrakt, Arginin, Acetyl Tyrosin, Arctium Majus (Burre) Rodekstrakt, Hydrolyseret Sojaprotein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenat, Zink-gluconat, Niacinamid, Ornithin HCI, Citrullin, Glucosamin HCI, Biotin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogeneret Castorloie, Apigenin , Oleanolsyre, Biotinoyltripeptid-1, Mælkesyre, Mælkeprotein, Kobberpeptid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Bladekstrakt, Allantoin, Pisum Sativum (Ærte) Spireekstrakt, Serenoa Serrulata (Savpalme) Ekstrakt, Equisetum Arvense (Padderok) Ekstrakt, Lecithin, Retinylpalmitat (A vitamin), Tocopherol (E vitamin), Ascorbylpalmitat (C vitamin), Panthenol (B5 vitamin), Phenoxyethanol.

Ofte købt sammen

Foligain Trioxidil til hårtab hos mænd
Foligain Trioxidil til hårtab hos mænd

59 ml Spray | Hårkur til hårtab med 10% Trioxidil

309 kr.

+
Biotin Kapsler med B7-vitamin
Biotin Kapsler med B7-vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til håret

239 kr.

+
Foligain Trioxidil Shampoo til mænd
Foligain Trioxidil Shampoo til mænd

236 ml Shampoo | Shampoo til hårtab med 2% Trioxidil

219 kr.

1 Vare

309 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(65)
4 Stjerner
(40)
3 Stjerner
(11)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.55% baseret på 116 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ved ikke om det virker endnu.

M M R
Bekræftet køb

Produktet virker men det tager tid, skulle selv bruge minimum 2mdr før et resultat kunne ses

D Daniel H
Bekræftet køb

Det virker men kan fåes billigere.

A Alex T
Bekræftet køb

Produktet er nemt at håndtere, har set virkning efter 1 uge, er virkelig tilfreds (jeg bruger det til skæg)

m martin
Bekræftet køb

Det fungere

T Thobias H
Bekræftet køb

det er ikke noget mirakel kur, men det virker lidt langsomt. jeg har brugt det i 3 uger, der er komme måske 20 hår mere.

D Daniel
Bekræftet køb

Lille virkning, hvis nogen. giver det et par måneder.

K Kennet K
Bekræftet køb

Jeg levede en research en dag, og kom frem til at minoxidil var effektivt mod hårtab. Jeg fandt frem til foligain, og bestilte det hjem. Det har allerede givet mig fantastiske resultater. Det virker ikke fra den ene dag til den anden. Men jeg kunne hurtigt se at mit hår var blevet kraftigere i de problemramte områder.

H Henrik
Bekræftet køb

Jeg har brugt dette produkt i nogle måneder nu. I første omgang skete der ikke de store forandringer, men efter 5-6 ugers tid, var jeg hos min frisør, som sagde at mit hår var blevet meget tykkere.

K Knudsen
Bekræftet køb

Blev henvist til at prøve produktet af en ven. Indtil videre har jeg kun set positive effekter. Mit hår ser meget tykkere og sundere ud end det har gjort længe.

B Bent Olesen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide