Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Trioxidil til mandligt hårtab

59 ml Spray | Hårtabsbehandling med 10% Trioxidil

Oversigt

Foligain med 10% Trioxidil ™ til mænd er en intensiv topisk løsning designet til at hjælpe med at styrke og passe på tyndt hår. Denne omhyggeligt udvalgte blanding af klinisk testede ingredienser der er specielt skabt til mænd bruger en innovativ triple action-formel for at hjælpe håret i dybden. Denne topiske blanding som bare kræver nogle få sprøjt om dagen er nem at bruge og kan hjælpe dig med på din vej mod sund hårvækst.

  • Designet til at tage hånd om hårtab
  • Fremmer sunde hovedbundsforhold
  • Med teknologi der låser fugten inde
  • Unik triple-action formel
  • Med Trioxidil ™ eksklusivt for Foligain
  • Direkte spraypåføring gør den nem at anvende

Den unikke triple action-formel, som Foligain med 10% Trioxidil til mænd er baseret på, tager hånd om hårtab på tre fronter; hårsækkenes styrke, styrkelse af hårsækkene, formvitalitet og bevarelse af fugtigheden. Denne tre-punkts pleje hjælper med at genoplive håret og plejer ikke kun det enkelte hårstrå, men også hårsækkene og hovedbunden.

  • Vegansk
  • Vegetarisk
289 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hårtab hos mænd

Hårtab er et stort problem blandt mange mænd, og omkring 85% af alle mænd oplever en form for hårtab inden de er fyldt 50 år. Der er mange forskellige faktorer der kan forårsage hårtab hos mænd, nogle af de mulige årsager kan være følgende

Nogle af disse faktorer, specielt genetik og hormoner, spiller en stor rolle for hårtab. Dette skyldes, at de kan påvirke niveauerne af mandligt kønshormon i kroppen. En af de primære årsager til hårtab er DHT, som frembringes af enzymet 5-alpha-reductase (5?- reductaser) i hårsækkene. Dette enzym er til stede i små mængder i musklerne og er ansvarlig for omdannelse af mandligt kønshormon til DHT. DHT får hårsækkene til at krympe og hæmmer deres vækst, hvilket resulterer i tyndt hår og hårtab. Det er derfor, at blokering af DHT og afbalancering af 5 alpha reductase niveauerne kan være en vigtig metode til at afhjælpe hårtab og tilskynde at håret bliver tykt og sundt.

Foligain til mænd med 10% Trioxidil™

Denne intensive topiske spray er formuleret med et enestående triple action-kompleks, der er designet specielt for hårtab hos mænd. Trioxidil Triple Action-formlen er udviklet af et team af hårplejeeksperter og består af klinisk testede bioaktive ingredienser som er unikke for Foligains udvalg af hårplejeprodukter. Den liposfære mikroemulsionsteknologi virker ved at tilføre håret den eksklusive 10% Trioxidil ™ triple action-formel, der virker på tre fronter:

Hårsækstyrke
Hårsækstyrke

Den naturlige formel kan bidrage med gavnlige proteiner, som kan hjælpe med at styrke og genoplive håret

Formvitalitet
Formvitalitet

Nøje udvalgte bioaktive ingredienser arbejder for at passe på det tynde hår og hjælper med at styrke hårsækkene indefra

Holder på fugten
Holder på fugten

Hjælper med at opretholde en sund hårbund ved at forsegle næringsstoffer og hudens fugt, så den er klar til et sundt hår

Ingredienser

Den specielle kombination af ingredienser, der udgør formlen for Foligain med 10% Trioxidil ™ til mænd, er det der gør denne intensive topiske spray så unik. Hver ingrediens er blevet omhyggeligt udvalgt for sine gavnlige egenskaber og for hvordan de passer ind i Trioxidil ™ triple action-formlen.

image of rosewood
Acetyltetrapeptid

Acetyltetrapeptid-3 er et naturligt forekommende tetrapeptid som ofte benyttes i kosmetikindustrien. Denne ingrediens er også blevet testet for sin gavnlige effekt på normal sund hud og hovedbund

image of shea butter
Padderok

Padderok laves almindeligvis til urtete og den bruges på grund af sine mange sundhedsmæssige fordele. En af de vigtigste fordele ved padderok er at den indeholder høje mængder af mineralerne Silica og Selen. Silica er en forbindelse, der er kendt for at hjælpe med at styrke negle og hår, så den kan være meget gavnligt

image of vitamin E
E-vitamin

Som en af de mest populære vitaminer der benyttes i både hudpleje og hårpleje, er E-vitamin mest kendt for sine beroligende og fugtighedsgivende egenskaber. Når det bruges til håret, kan det hjælpe med at nære hårfibre og -rødder og hjælpe med at holde på den nødvendige fugt.

image of soybean
Kløverblomstekstrakt

Denne specielle ingrediens også kendt som Trifolium Pratense, er en god naturlig kilde til isoflavon molekyler. Dets vigtigste aktive forbindelse, Biochanin-A, er i stigende grad blevet populær på det seneste, især i kosmetiske produkter til mænd.

image of vitamin E
Aloe Vera

Aloe vera bruges normalt til at lindre forbrændinger, men har mange andre gavnlige egenskaber. Som en 100% naturlig ingrediens er det dens friske, fugtgivende og beroligende effekt, der gør den perfekt til at hjælpe håret med at blive sundt og velnæret. Det absorberes også let, hvilket gør at det er en ideel naturlig ingrediens til hovedbunden og håret

image of soybean
Ærtespirer

Ærter tilhører bælgplantefamilien som er rige på isoflavoner. Spirerne fra disse ærter er de unge skud, der vokser fra spirefrø. Spirerne, der er nogle få dage gamle, siges at have et ekstremt højt niveau af sunde næringsstoffer, herunder C-vitamin.

image of vitamin E
Castorolie

Er også kendt som Ricinus communis, og anses for at være en dybdegående fugtgivende olie. Den er ikke kun gavnligt for huden, men også for hår og hovedbund. Castorolie indeholder ricinol og essentielle omega-6 fedtsyrer, som kan være nyttige for blodomløbet og hovedbunden. Olien kan også bidrage til at styrke og nære hårsækkene.

Foligain med 10% Trioxidil ™ til mænd består af en række naturlige ingredienser, der har gennemgået omfattende tests og forskning for at sikre den højeste kvalitet. Den specielle formel, der udgør denne intensive topiske spray, indeholder ingen parabener, sulfater eller phthalater og er ikke testet på dyr.

Komplet liste over ingredienser

Propylenglycol, vand, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Trifolium Pratense Kløverblomstekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojobaesters, Citronsyre, Panax Ginsengrodekstrakt, Arginin, Acetyl Tyrosin, Arctium Majus (Burre) Rodekstrakt, Hydrolyseret Sojaprotein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenat, Zink-gluconat, Niacinamid, Ornithin HCI, Citrullin, Glucosamin HCI, Biotin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogeneret Castorloie, Apigenin , Oleanolsyre, Biotinoyltripeptid-1, Mælkesyre, Mælkeprotein, Kobberpeptid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Bladekstrakt, Allantoin, Pisum Sativum (Ærte) Spireekstrakt, Serenoa Serrulata (Savpalme) Ekstrakt, Equisetum Arvense (Padderok) Ekstrakt, Lecithin, Retinylpalmitat (A vitamin), Tocopherol (E vitamin), Ascorbylpalmitat (C vitamin), Panthenol (B5 vitamin), Phenoxyethanol.

Hvordan bruges Foligain med 10% Trioxidil til mænd

Påfør 4 sprøjt i hovedbunden to gange om dagen direkte på det ønskede område. Masser den topiske opløsning ind i hovedbunden med fingerspidserne i flere minutter, vask derefter dine hænder med vand og sæbe. Den intensive formel skal derefter sidde i hovedbunden i mindst 4 timer, men man kan også lade den virke længere hvis den foretrækkes. For at få mest muligt ud af denne intensive formel spray kan den kombineres med Foligain’s stimulerende shampoo, balsam og tilskud til mænd.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 12 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ved ikke om det virker endnu.

M M R
Bekræftet køb

Produktet virker men det tager tid, skulle selv bruge minimum 2mdr før et resultat kunne ses

D Daniel H
Bekræftet køb

Det virker men kan fåes billigere.

A Alex T
Bekræftet køb

Produktet er nemt at håndtere, har set virkning efter 1 uge, er virkelig tilfreds (jeg bruger det til skæg)

m martin
Bekræftet køb

Det fungere

T Thobias H
Bekræftet køb

det er ikke noget mirakel kur, men det virker lidt langsomt. jeg har brugt det i 3 uger, der er komme måske 20 hår mere.

D Daniel
Bekræftet køb

Lille virkning, hvis nogen. giver det et par måneder.

K Kennet K
Bekræftet køb

Jeg levede en research en dag, og kom frem til at minoxidil var effektivt mod hårtab. Jeg fandt frem til foligain, og bestilte det hjem. Det har allerede givet mig fantastiske resultater. Det virker ikke fra den ene dag til den anden. Men jeg kunne hurtigt se at mit hår var blevet kraftigere i de problemramte områder.

H Henrik
Bekræftet køb

Jeg har brugt dette produkt i nogle måneder nu. I første omgang skete der ikke de store forandringer, men efter 5-6 ugers tid, var jeg hos min frisør, som sagde at mit hår var blevet meget tykkere.

K Knudsen
Bekræftet køb

Blev henvist til at prøve produktet af en ven. Indtil videre har jeg kun set positive effekter. Mit hår ser meget tykkere og sundere ud end det har gjort længe.

B Bent Olesen
Bekræftet køb

Mit hår er tykkere, så jeg bliver ved med at bruge den

G Gary
Bekræftet køb

Jeg havde brug for hjælp med mit hår, og det var skridtet før jeg betalte for en transplantation, så jeg er så glad for, at jeg fandt denne, og det fungerer. Fremragende produkt- prøv, før du går til drastiske løsninger for mere hår!

I Isias

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide