Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Foligain, Mænd 10% Trioxidil

Af: Foligain

349 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Foligain Hårtabsbehandling med 10% Trioxidil er skabt med det formål give personer med hårtab og tyndt hår en effektiv og naturlig behandling. Opløsningen indeholder 10% Trioxidil, der er et anerkendt middel på højde med Minoxidil til at modvirke hårtab og sikre en sund og stærk hårvækst. Også egnet til skæg.

 • Egnet til mænd
 • Indeholder 10% Trioxidil
 • Ny og forbedret version af Minoxidil
 • Sikrer stabil, sund og stærk hårvækst
 • Kan effektivt stimulere skægvækst
 • Naturligt og sikkert uden indhold af parabener

Den vigtigste ingrediens i denne seneste hårtabsbehandling fra Foligain er Trioxidil. Gennem grundige tests har denne ingrediens vist sig at kunne skabe bedre resultater end Minoxidil i bekæmpelsen af hårtab eller tyndt hår. For optimal behandling anbefales det også at benytte Balsam og Shampoo fra Foligain.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Foligain Hårtabsbehandling?

Hårtabsbehandlingen fra Foligain til mænd baseres på den revolutionerende nye ingrediens, Trioxidil. Dette stof skaber en triple-action effekt, der både giver næring til hårfolliklerne, opretholder sundheden og samtidig giver et friskt look til håret. Gennem særlige tests har Trioxidil vist sig som endnu mere effektivt end det populære stof, Minoxidil. Af den grund kan du forvente gode resultater i kampen mod tyndt hår og hårtab med denne hårtabsbehandling fra Foligain.

Indholdet af Trioxidil i denne hårtabsbehandling er på hele 10%, hvilket er den største koncentration der tilbydes på markedet. Produktet fra Foligain kan dermed tilbyde dig de bedst mulige resultater i forbindelse med ønsket om at modvirke hårtab. For optimal behandling anbefales det også at bruge Balsam og Shampoo fra Foligain.

Hvordan anvender jeg Foligain Hårtabsbehandling?

 • Anvend 4 sprays direkte i din hovedbund 2 gange dagligt
 • Skal påføres på området med tyndt hår eller hårtab
 • Massér behandlingen i din hovedbund med fingerspidserne
 • Vask din hænder med vand og sæbe efter behandling
 • Vask ikke hår/hovedbund i minimum fire timer efter behandlingen

Ingredienser:

Propylenglycol, Aqua, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Trifolium Pratense (Kløver) Blomsterekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojoba Esters, Citronsyre, Panax Ginseng Rodekstrakt, Arginin, Acetyl Tyrosin, Arctium Majus (Burdock) Rodekstrakt, Hydrolyseret Sojaprotein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenat, Zink Gluconat, Niacinamid, Ornithin HCI, Citrullin, Glucosamin HCI, Biotin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogeneret Castorolie, Apigenin , Oleanolsyre, biotinoyltripeptid-1, mælkesyre, mælkeprotein, kobberpeptid, aloe barbadensis (aloe vera) bladekstrakt, allantoin, pisum sativum (ærter) spiral ekstrakt, serenoa serrulata (sav palmetto) ekstrakt, equisetum arvense (padderok) Ekstrakt, lecithin, retinylpalmitat (vitamin A), tocopherol (vitamin E), ascorbylpalmitat (vitamin C), panthenol (vitamin B5), phenoxyethanol.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Blev henvist til at prøve produktet af en ven. Indtil videre har jeg kun set positive effekter. Mit hår ser meget tykkere og sundere ud end det har gjort længe.
 • * Jeg har brugt dette produkt i nogle måneder nu. I første omgang skete der ikke de store forandringer, men efter 5-6 ugers tid, var jeg hos min frisør, som sagde at mit hår var blevet meget tykkere.
 • * Jeg levede en research en dag, og kom frem til at minoxidil var effektivt mod hårtab. Jeg fandt frem til foligain, og bestilte det hjem. Det har allerede givet mig fantastiske resultater. Det virker ikke fra den ene dag til den anden. Men jeg kunne hurtigt se at mit hår var blevet kraftigere i de problemramte områder.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev