Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Trioxidil til mandligt hårtab

59 ml Spray | Hårtabsbehandling med 10% Trioxidil

Oversigt

Foligain med 10% Trioxidil ™ til mænd er en intensiv topisk løsning designet til at hjælpe med at styrke og passe på tyndt hår. Denne omhyggeligt udvalgte blanding af klinisk testede ingredienser der er specielt skabt til mænd bruger en innovativ triple action-formel for at hjælpe håret i dybden. Denne topiske blanding som bare kræver nogle få sprøjt om dagen er nem at bruge og kan hjælpe dig med på din vej mod sund hårvækst.

  • Designet til at tage hånd om hårtab
  • Fremmer sunde hovedbundsforhold
  • Med teknologi der låser fugten inde
  • Unik triple-action formel
  • Med Trioxidil ™ eksklusivt for Foligain
  • Direkte spraypåføring gør den nem at anvende

Den unikke triple action-formel, som Foligain med 10% Trioxidil til mænd er baseret på, tager hånd om hårtab på tre fronter; hårsækkenes styrke, styrkelse af hårsækkene, formvitalitet og bevarelse af fugtigheden. Denne tre-punkts pleje hjælper med at genoplive håret og plejer ikke kun det enkelte hårstrå, men også hårsækkene og hovedbunden.

  • Vegansk
  • Vegetarisk

Hårtab hos mænd

Hårtab er et stort problem blandt mange mænd, og omkring 85% af alle mænd oplever en form for hårtab inden de er fyldt 50 år. Der er mange forskellige faktorer der kan forårsage hårtab hos mænd, nogle af de mulige årsager kan være følgende

Nogle af disse faktorer, specielt genetik og hormoner, spiller en stor rolle for hårtab. Dette skyldes, at de kan påvirke niveauerne af mandligt kønshormon i kroppen. En af de primære årsager til hårtab er DHT, som frembringes af enzymet 5-alpha-reductase (5?- reductaser) i hårsækkene. Dette enzym er til stede i små mængder i musklerne og er ansvarlig for omdannelse af mandligt kønshormon til DHT. DHT får hårsækkene til at krympe og hæmmer deres vækst, hvilket resulterer i tyndt hår og hårtab. Det er derfor, at blokering af DHT og afbalancering af 5 alpha reductase niveauerne kan være en vigtig metode til at afhjælpe hårtab og tilskynde at håret bliver tykt og sundt.

Foligain til mænd med 10% Trioxidil™

Denne intensive topiske spray er formuleret med et enestående triple action-kompleks, der er designet specielt for hårtab hos mænd. Trioxidil Triple Action-formlen er udviklet af et team af hårplejeeksperter og består af klinisk testede bioaktive ingredienser som er unikke for Foligains udvalg af hårplejeprodukter. Den liposfære mikroemulsionsteknologi virker ved at tilføre håret den eksklusive 10% Trioxidil ™ triple action-formel, der virker på tre fronter:

Ingredienser

Den specielle kombination af ingredienser, der udgør formlen for Foligain med 10% Trioxidil ™ til mænd, er det der gør denne intensive topiske spray så unik. Hver ingrediens er blevet omhyggeligt udvalgt for sine gavnlige egenskaber og for hvordan de passer ind i Trioxidil ™ triple action-formlen.

Foligain med 10% Trioxidil ™ til mænd består af en række naturlige ingredienser, der har gennemgået omfattende tests og forskning for at sikre den højeste kvalitet. Den specielle formel, der udgør denne intensive topiske spray, indeholder ingen parabener, sulfater eller phthalater og er ikke testet på dyr.

Komplet liste over ingredienser

Propylenglycol, vand, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Trifolium Pratense Kløverblomstekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojobaesters, Citronsyre, Panax Ginsengrodekstrakt, Arginin, Acetyl Tyrosin, Arctium Majus (Burre) Rodekstrakt, Hydrolyseret Sojaprotein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenat, Zink-gluconat, Niacinamid, Ornithin HCI, Citrullin, Glucosamin HCI, Biotin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogeneret Castorloie, Apigenin , Oleanolsyre, Biotinoyltripeptid-1, Mælkesyre, Mælkeprotein, Kobberpeptid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Bladekstrakt, Allantoin, Pisum Sativum (Ærte) Spireekstrakt, Serenoa Serrulata (Savpalme) Ekstrakt, Equisetum Arvense (Padderok) Ekstrakt, Lecithin, Retinylpalmitat (A vitamin), Tocopherol (E vitamin), Ascorbylpalmitat (C vitamin), Panthenol (B5 vitamin), Phenoxyethanol.

Hvordan bruges Foligain med 10% Trioxidil til mænd

Påfør 4 sprøjt i hovedbunden to gange om dagen direkte på det ønskede område. Masser den topiske opløsning ind i hovedbunden med fingerspidserne i flere minutter, vask derefter dine hænder med vand og sæbe. Den intensive formel skal derefter sidde i hovedbunden i mindst 4 timer, men man kan også lade den virke længere hvis den foretrækkes. For at få mest muligt ud af denne intensive formel spray kan den kombineres med Foligain’s stimulerende shampoo, balsam og tilskud til mænd.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 12 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ved ikke om det virker endnu.

M M R
Bekræftet køb

Produktet virker men det tager tid, skulle selv bruge minimum 2mdr før et resultat kunne ses

D Daniel H
Bekræftet køb

Det virker men kan fåes billigere.

A Alex T
Bekræftet køb

Produktet er nemt at håndtere, har set virkning efter 1 uge, er virkelig tilfreds (jeg bruger det til skæg)

m martin
Bekræftet køb

Det fungere

T Thobias H
Bekræftet køb

det er ikke noget mirakel kur, men det virker lidt langsomt. jeg har brugt det i 3 uger, der er komme måske 20 hår mere.

D Daniel
Bekræftet køb

Lille virkning, hvis nogen. giver det et par måneder.

K Kennet K
Bekræftet køb

Jeg levede en research en dag, og kom frem til at minoxidil var effektivt mod hårtab. Jeg fandt frem til foligain, og bestilte det hjem. Det har allerede givet mig fantastiske resultater. Det virker ikke fra den ene dag til den anden. Men jeg kunne hurtigt se at mit hår var blevet kraftigere i de problemramte områder.

H Henrik
Bekræftet køb

Jeg har brugt dette produkt i nogle måneder nu. I første omgang skete der ikke de store forandringer, men efter 5-6 ugers tid, var jeg hos min frisør, som sagde at mit hår var blevet meget tykkere.

K Knudsen
Bekræftet køb

Blev henvist til at prøve produktet af en ven. Indtil videre har jeg kun set positive effekter. Mit hår ser meget tykkere og sundere ud end det har gjort længe.

B Bent Olesen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide