Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Sådan vælger du de perfekte bækkenbundskugler (kegel balls)

Her kan du læse om hvordan du kan vælge de perfekte bækkenbundskugler. Få del i de mange fordele og begynd din bækkenbundstræning i dag.

Bækkenbundskugler kan hjælpe dig med at styrke bækkenbunden, hvilket forøger seksuel nydelse. Hvem vil ikke gerne have disse?

Bækkenbundskugler

Det er almen kendt, at det er vigtigt at træne musklerne og holde sig i gang. Hvis du eksempelvis ikke bruger musklerne i armene og overkroppen vil du ikke være i stand til at overkomme de fysiske udfordringer i hverdagene. Det er et tabu og glemmes ofte, men musklerne i bækkenbunden skal også trænes jævnligt.

En stærkere bækkenbund kan give en masse fordele. Du tænker sikkert ikke på disse små muskler i en ung alder, men de vil blive vitale for dit seksuelle og urinale helbred i takt med, at du bliver ældre. Uanset hvilken alder du har er bækkenbundstræning meget fordelagtig. Det forbedrer ikke kun dit almene helbred, men forøger også kontrol over blæren, hjælper med at reducere risikoen for livmoder prolaps og forøger vaginal stramhed ved samleje. Derudover gør de dine orgasmer langt mere kraftfulde!

En af de bedste metoder til at styrke bækkenbunden er ved brug af bækkenbundskugler til bækkenbundstræning. Her kan du læse mere om, hvordan du vælger et sæt, der forbedre din bækkenbunds helbred – og muligvis giver dig den bedste sex du nogensinde har haft.

Bækkenbundskugler: Træningsudstyr til din Vagina

Ligesom der er håndvægte til at træne dine arm-muskler, har bækkenbunden sit eget træningsudstyr. Det er muligt at lave bækkenbundsøvelser uden brug af udstyr, men mange kvinder oplever en langt bedre effekt ved brug af bækkenbundskugler, hvilket også gør øvelserne rare at udføre, lettere at udføre og i nogle tilfælde kan de potentielt lede til orgasmer. At købe et godt sæt bækkenbundskugler kan sikre, at du kan se frem til jævnligt at styrke disse muskler.

For begyndere kan det virke som en udfordring at bruge bækkenbundskugler. Du skal ikke være bekymret! Der er få og nemme metoder, der kan hjælpe dig til at komme i gang hurtigt og nemt. For det første skal du sikre dig, at du har den bedste glidecreme. Derefter skal du tillade dig selv at slappe af. Når først du er afslappet, skal du smøre bækkenbundskuglerne omhyggeligt ind i glidecreme. Det her vil måske føles mærkeligt, men bækkenbundskugler skal sættes op på samme måde som tamponer. Hvis dette ikke virker, så giv dig selv en pause og prøv at falde til ro igen. Husk: Det er ikke noget galt med at prøve igen en anden dag!

Når først du har sat bækkenbundskuglerne op, så er du klar! Det er et godt råd at sørge for, at den snor, der sidder på de fleste bækkenbundskugler, bliver placeret behageligt uden for kroppen for at sikre, at den ikke slider ubehageligt. Hvad du gør nu er op til dig. Nogle personer kan lide at påbegynde sine normale gøremål, mens andre foretrækker at begynde seksuelt forspil med sin partner. Andre foretrækker at ligge ned og lave bevidste spændinger i musklerne omkring bækkenbundskuglerne. Alt du behøver at gøre for at dine vagina muskler styrkes er at holde kuglerne i. For hurtigere resultater kan du på siden for Lelo Luna Beads Noir Bækkenbundskugler, læse og se videoer af bækkenbundsøvelser.

Nu har du fået af vide, hvordan bækkenbundskugler anvendes. Herefter er det tid til at vælge det rigtige sæt til dig.

1 Beslut om du vil have enkelt- eller dobbelt-kugler

Bækkenbundskugler (kegel balls) er opbygget på to forskellige måder: med en enkel kugle eller med to sammenhængende kugler (i sjældne tilfælde hænger de ikke sammen). De fleste foretrækker følelsen af to bækkenbundskugler og føler, at de giver den bedste effekt i forbindelse med træning af bækkenbunden. Begyndere kan vælge at starte med en enkelt kugle, men disse vil ikke give samme gode effekt.

2 Kend din størrelse

2 Kend din størrelse

Der er ikke meget varians i størrelsen af bækkenbundskugler, men der er alligevel nogle gode råd til at finde den rigtige størrelse. Store bækkenbundskugler er nemmer at bruge og meget mere begyndervenlige. Hvis du synes, at bækkenbundskugler i normal størrelse er begyndt at blive for lette at anvende skal du måske overveje en mindre størrelse ved dit næste køb. Her tilbyder ShytoBuy.dk LELO Luna Beads Mini Bækkenbundskugler. En tommelfingerregel er, at store størrelser anbefales til kvinder, som har fået børn, mens mindre størrelser anbefales til kvinder, der aldrig har født.

3 Overvej mulighederne for opgradering

For at gøre det nemmere at opnå den perfekt vægt har producenter designet en ændringsbaseret bækkenbundskugle-system. Ved dette system ligger bækkenbundskuglerne i en silikoneskal. Hver kugle kan fjernes helt. Dette betyder, at du kan sammensætte dine bækkenbundsøvelser med forskellige vægte for at få den ideelle bækkenbundstræning til dig. Start med de lette og bruge tungere vægte i takt med, at du oplever fremskridt i din træning. Hvis du ønsker et all-in-one system, hvor det ikke behøves at købe bækkenbundskugler igen i et stykke tid, så er dette system godt til dig. Der er dog også store ulemper ved disse omskiftelige bækkenbundskugler. De har en særdeles høj pris, hvis de skal virke optimalt. Derudover er der, i modsætning til almindelig bækkenbundskugler, langt større mulighed for bakterier og kropslige væsker til at komme under overfladen på silikoneskallen, hvilket gør at denne type kræver en del mere rengøring ved brug.

4 Vælg den optimale vægt

En generel regel er, at jo tungere bækkenbundskugler er, jo mere avancerede er de at bruge. Som begynder skal du holde dig til lettere vægt. Ikke alle forhandlere af sexlegetøj inkluderer vægten af bækkenbundskugler i beskrivelsen. Dermed bliver du i nogle tilfælde nødt til at bruge noget tid på at undersøge vægten af dit potentielle legetøj. Nogle bækkenbundskugler bliver målt i ounces, mens andre bliver målt i gram. Du bliver af den grund nødt til at udføre nogle omregninger for at finde en måde, hvorpå du kan bedømme vægten i lignende måleenheder.

5 Andre typer af sexlegetøj til træning af bækkenbunden

Vaginalt sexlegetøj og træningsudstyr er tilgængeligt i mange forskellige slags materiale. Du skal overveje hvor nemt det bliver at holde materialet rent og hvor meget friktion materialet frigiver. Bækkenbundskugler lavet i glas vil nemmere glide ud og kræve mere muskelstyrke end bækkenbundskugler lavet af silikone. Du skal ikke kun overveje materialet af bækkenbundskuglerne, men også materialet af den streng, der er tilknyttet. En tommelfingerregel er at lede efter materialer, som er lette at rengøre og er sikre for kroppen, såsom silikone.

Der er også andre typer af effektivt sexlegetøj til træning af bækkenbunden. I den forbindelse kan opsættelige vibratorer også bruges til effektiv stimulering af bækkenbundens styrke. Sexlegetøj behøver heller ikke at have det formål at styrke bækkenbunden, men kan også udelukkende købes for nydelsens skyld.

Andre interessante artikler