FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Årsager til lav fertilitet Sådan forbedrer du den naturligt

Fertilitet – Hvordan bliver man gravid? Hvis i prøver at starte en familie kan en test til frugtbarhed til hjemmebrug hjælpe jer med at opnå jeres mål om graviditet, da den øjeblikkelig giver svar på frugtbarhed og fertilitet. Hvis i er iblandt de 15% af alle par der oplever problemer med at blive gravid, er det bedre at finde ud af det før eller senere, så i kan påbegynde en behandling så hurtigt som muligt og sammen finde lykken.

Lav fertilitet - et stigende problem

Lav fertilitet - et stigende problem

Utroligt mange par oplever desværre problemer, når de forsøger at blive gravide. Problemet har altid eksisteret, og i forbindelse med den moderne livsstil vi lever i dag, oplever flere og flere familier problemer med frugtbarhed. Da problemet altid har eksisteret, har produkter behjælpelige med fertilitet også næsten altid eksisteret. Graviditetsprodukter og behandlinger har hjulpet mange par med at blive gravide i årtier, men først for nyligt har man registreret betydelige forbedringer og fremskridt af kvaliteten af disse fertilitetsprodukter.

Hvorfor opstår det?

Problemer med fertilitet kan være et komplekst problem, da årsagerne til dette, kan være mange. Både manden og damen, eller begge, kan være årsag til problemet.

Der kan være mange årsager til lav fertilitet, og mange undrer sig over hvordan bliver man gravid? Da problemet med lav frugtbarhed kan være meget komplekst, er det dog generelt forbundet med en usund livsstil. Research og utallige undersøgelser har alle prøvet at finde årsagen til det voksende problem; Hvordan bliver man gravid. For at gøre det mere overskueligt for dig, har vi prøvet at opstille de mest gængse årsager til lav fertilitet.

Overvægt og undervægt. Hvis du er overvægtig eller undervægtig oplever kvinden at hun sjældnere får ægløsning og dermed en ringere frugtbarhed, da problemet påvirker din befrugtning. Derudover har det en negativ effekt på sexlysten.

Rygning. Hos kvinder der ryger, kan det tage længere tid at blive gravid da det mindsker jeres mulighed for graviditet, og øger risikoen for spontan abort og lav fertilitet, som er ufrivillig abort, der medfører blødning og underlivssmerter. Hos mænd mindsker det sædkvaliteten.

Alkohol & koffein. Studier har vist at det tager længere tid at blive gravid ved indtagelse af alkohol og koffein i frugtbarhedsperioden.

Lav sædkvalitet. Lav sædkvalitet kan være en stor årsag til problemer med fertilitet og frugtbarhed hos mænd. For at forbedre din sædkvalitet, har studier vist at ved indtagelse af Valnødder, Zink, frugt og grøntsager som indeholder Antioxidanter, kan det drastisk forøge sædkvaliteten. Derudover mindskes fertilitet og frugtbarhed ved for meget varme ved testiklerne. Undgå derfor stramme bukser og varme bade.

Endometriose. Dette er en kronisk lidelse hos kvinder i livmoderen, der mindsker din fertilitet og frugtbarhed. Det der sker er, at slimhindevævet vokser andre steder end i livmoderen, og det betyder at blodet ikke kan forsvinde og danner derfor ”chokoladecyster” som indeholder døde celler.

Cæliaki. Dette er en tyndtarmsbetændelse, der mindsker din fertilitet og frugtbarhed, som udløses ved indtagelse af glutenholdige fødevarer.

Vitamin mangel. Ved vitamin mangel oplever mænd og kvinder, at det kan tage længere tid at blive gravid. Specielt mangel på jern og D-vitaminer er en stor årsag.

Stress. For meget stress øger niveauet af adrenalin og FSH-værdien i kroppen, som resulterer i undertrykkelse af dine kønshormoner og dermed mindsker din fertilitet og frugtbarhed.

Ustabilt blodsukker. Hæmmer ægløsningen og kan resulterer i uregelmæssig menstruation.

Hvordan bliver man gravid?

Hvordan bliver man gravid?

Når man som par har taget den store beslutning om at prøve at blive gravid, er processen selvfølgelig forbundet med stor glæde og begejstring. Når først beslutningen er taget, kan spændingen og forventningen om at blive gravid være meget stor, og der kan derfor opstå et stor pres på begge parter, hvis befrugtningen ikke finder sted, og det er højst sandsynligt forbundet med lav frugtbarhed og fertilitet.

25% af unge par oplever befrugtning allerede indenfor den første måned. For 60% lykkedes befrugtningen inden for de første 3 måneder, og 80-85% oplever befrugtning indenfor det første år. De sidste 90 til 95% oplever graviditet indenfor de første to år.Hvis man er under 30 år og ikke oplever graviditet indenfor de første 2 år bør man konsultere hos sin læge, for at finde ud af om man har et graviditetsproblem.

For at blive gravid, skal i have sex under ægløsning. Hvornår kvinden har ægløsning er subjektivt fra kvinde til kvinde, men man kan generelt sige at ægløsningen sker ca. 14 dage før din menstruation. For de kvinder der har en 28 dages cyklus, er det både 14 dage før og efter. Ved ægløsning har ægget ca. 24 timer til at blive befrugtet af din partner. Selvom sædcellen kan overleve i livmoderen i op til to dage, er det altid en god ide at have samleje jævnligt med din partner, så i er sikre på i rammer ægløsningen. Man kan ikke have for meget sex, så der er ingen grund til afholdenhed i håb om at spare sædcellerne og forhøje jeres frugtbarhed og fertilitet.

Løsning på lav fertilitet?

Løsning på lav fertilitet?

Når det kommer til løsninger til hvordan man bliver gravid, er der to hovedkategorier, mange par bruger, når de forsøger at forbedre deres chancer for at undfange. For det første er der invasive fertilitetsbehandlinger, der udføres af fagfolk over en tidsperiode. Den mest kendte af disse frugtbarhedsbehandlinger er IVF-behandling, der indebærer inseminering af sæd i livmoderen efterfulgt af en plantning af sædet, når ægget er blevet befrugtet.

Der er dog mange par, som foretrækker naturlige frugtbarhedsbehandlinger for at blive gravid. Disse naturlige produkter til fertilitet varierer i deres art og den måde, de arbejder på. Mange naturlige kosttilskud kan bruges mod mandlige frugtbarhedsproblemer ved at støtte de sunde sædcellers produktionen – ved øget mobilitet og multiplikation. Læs mere omkring sædkvalitet her på siden.

Nogle naturlige produkter øger kvinders fertilitet, og mange par vælger at tage både mandlige og kvindelige graviditetsprodukter for at sikre, at begge parter kan øge deres chancer. En anden vigtig del af familieplanlægningen er graviditets-tests. Graviditetstest-kits kan give et bedre indtryk af de problemer, i står over for. Uanset problemets natur kan både mandlige fertilitet test og kvindelige frugtbarhed test hjælpe jer med at afgøre, hvilken form for behandling I har få brug.

Her på siden kan I finde graviditetstest til mænd og kvinder, så I kan finde ud af om I har brug for hjælp til at forbedre frugtbarhed og ultimativt undfange. Vores frugtbarhedstest til hjemmebrug er FDA-godkendte og 97% nøjagtige. Ved køb af vores fertilitet test kan i spare jer selv for mange penge, ved at finde ud af hvem er jer har en lav frugtbarhed. Proxeed kan på en 100% naturlig vis øge din sædkvalitet. Hvis du har problemer med en lille sædmængde kan du finde hjælp i vores kategori omkring Sæd og Sperm.

Andre interessante artikler

Del med