FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fordele ved prostata massage

For de fleste mænd, er tanken om at skulle indføre noget som helst i deres ende, fuldstændig skræk indjagende. Men massage af en mands prostata kan medfører en lang række fordele, som måske ville få dig til at give det en ekstra tanke.

Prostata massage

Mandens prostata har den praktiske funktion at producere sæd, overtid kan stagnerende sæd blive sidende i kirtlen og herved kan bakterier ophobe sige her. Dette er en af årsagerne til prostata massage, da man herved får tømt kirtlen. Ud over kirtlens praktiske gøremål, så kaldes prostataen også ”mandens g-punkt” og ved massering af dette, kan man opnå stor ophidselse samt intense orgasmer.

Hvorfor i alverden massere min prostata?

Først og fremmest vil prostata massage give stor nydelse hos mænd, det er nemlig bedre kendt, som ”mandens g-punkt”. Så ønsker man nye oplevelser i soveværelset eller more intense orgasmer, prostata massage vil kunne være løsningen lige for dig. Ud over at være kilde til stor nydelse, så har massage af din prostata også et helbredsmæssigt formål. Din prostata er nemlig en sædlagerende kirtel, på størrelse med en valnød, som er placeret i roden a din penis, lige under blæren. Når din prostata masseres, vil stagnerende sæd blive frigivet og herved vil din prostata bliver renset. Oftest bliver dette ikke gjort, hvilket vil kunne føre til sæd ophober sig i prostaten, og herved skaber en akkumulering af bakterier, som så kan forårsage hævelse.

Er prostata massage for alle?

Regelmæssigt prostata massage reducerer risikoen for prostatitis, prostatakræft, genital smerte, symptomer på erektil dysfunktion, og nedsætte de hyppige, tisseture om natten. Desuden vil det kunne forbedrer den overordnede erektile funktion og øger samtidigt sædvæsken og cirkulation. Listen af sundhedsmæssige fordele ved prostatamassage er meget lang, og derfor er det anbefalet for alle mænd uanset alder.

Gør prostata massage ondt?

Hvis prostatamassage gøres korrekt vil det ikke gør ondt, tværtimod. Det vil kunne give dig stor nydelse. Mange fyre oplever intense, langvarige, endda flere orgasmer og intens ejakulation, igennem massage af deres prostata. Mange mænd fokuserer udelukkende på de eksterne fornøjelse punkter og derved går glip af den mandlige biologis, bedst bevarede seksuelle hemmelighed.

Vil jeg kunne nyde prostata massage?

Forudsat, at du gerne vil opleve mind-blowing sex: ja. Mænd behøver ikke at misunde kvinder for deres evne til at opleve intense, langvarige orgasmer. Prostata (også kaldet P-punkt) er den mandlige version af det kvindelige G-punkt, når den stimuleres muliggøres mere intense orgasmer, som ellers var uopnåelige. Det er nu nemmere end nogensinde at finde legetøj, der netop kan hjælpe dig med at sende dig selv, eller en partner i den syvende himmel med denne nye seksuelle oplevelse.

Hvordan gør jeg det?

Du kan som alternativ bare bruge en finger til at massere din prostata, men først skal du finde prostata og manuelt stimulere det ved gentagne gange at bevæge fingeren frem og tilbage. Dette kan være en smule besværligt og ganske grænseoverskridende. Derfor tilbyder vi hos ShytoBuy flere forskellige prostata massage apperater fra bl.a. fabrikanten Nexus, som kan hjælpe dig med at opnå, de intense orgasmer, fra prostata stimulering. Samtidigt med nydelsen det kan medbringe, så har det også sundhedsmæssige fordele, som tidligere nævnt.

Overblik over fordele med prostata massager

fordele-ved-prostata-infograph

Andre interessante artikler