FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hvordan masserer man sin prostata

Prostata er en blød valnød-formet kirtel under blæren, der svulmer med væske under seksuel ophidselse. Massage af prostaten kan give dig mere tilfredsstillende og intense orgasmer, samtidigt med at du mindsker chancerne for at irriterende tisseture i løbet af natten, samt at få prostata kræft.

Fremgangsmåden ved prostata massage

Prostata massage gavner på mange måder, om end det er for at få øget sundhed, eller for at sende dig selv eller en partner i den syvende himmel. For de fleste vil det være en ny og måske grænseoverskridende oplevelse. Derfor har vi hos ShytoBuy, nogle tips til at give den bedst mulige oplevelse med prostata massage.

Tøm systemet

Prostata massage kræver at du indsætter en finger eller en anden genstand i din anus. Prostata massage kan forårsage afføring, fordi det kan simulere tarmen. Derfor vil du måske ønske at vente, indtil du har haft en afføring, før du masserer din prostata, så du ikke får lyst til at have afføring i løbet af massagen. Gå på toilettet og hav afføring, for at rydde din tarm. Tør og vask grundigt for at mindske lugtgener og fækale rester i anus.

Brug en genstand

Brug en genstand

Intern prostata massage kræver en vis form for genstand, som skal indsættes ca. 10-13cm oppe i endetarmen. Du kan være i stand til at bruge din langefinger, hvis du er tilstrækkeligt fleksible, til at indsætte den dybt nok. Ellers så brug genstande, der har en afrundet spids og en glat overflade, såsom en dildo eller en specialiserede prostata massage sonde. Prostata massageapparater er udviklet til at matche formen, af indersiden af din tarm, herved er det et værktøj til prostata massage, du nemt selv kan administrere. En kommerciel prostata massage sonde kan give en mere grundig massage af din prostata, ved også at massere musklerne i mellemkødet, der er på ydersiden af din prostata. Husk at rense din sonde grundigt med varmt vand og ikke-irriterende desinfektionsmiddel. Klip dine negle og vaske dine hænder, hvis du bruger din finger.

Indsæt og gnub

Rul et kondom på din sonde. Påfør en generøs mængde af glidecreme til din sonde og påtage dig en kravlende position, med dine hænder og knæ på jorden. Indsæt forsigtigt sonden ca. 10-13 cm oppe i din endetarm. Påfør et let tryk mod kirtel. Dette frembringer en intens følelse, der kan være mildt behagelig eller forårsage en erektion. Fortsæt med at anvende et let tryk, mens du forsigtigt trækker apparatet ca. 5 cm ud af endetarmen. Intensiteten vil falde, når du passerer din prostata. Slip trykket og kør forsigtigt massage apparatet tilbage ind. Gentag denne øvelse fem til 10 gange. Til sidst bør du trykke aggregatet ca. 10-13 cm ind, hold presset på prostataen, mens du tæller til syv. bevæg apparatet let fra side til side, og slip herefter trykket efter du har talt til syv. Tag apparatet ud og vent 60 sekunder, indfør det herefter igen og påfør tryk på prostataen i syv sekunder. Gentag bevægelserne fra første indførelse.

Hvilke produkter kan jeg tage i brug?

Hvilke produkter kan jeg tage i brug?

Det er muligt at bruge alt fra en langemand til en trommestik, for at opnå nydelsen fra prostata massage. Det vil i alle tilfælde være lettest at gå til sammen med en partner. Hos ShytoBuy.dk tilbyder vi produkter til alle brugere, hvad end om du er nybegynder eller en erfaren bruger. Du vil på vores hjemmeside kunne finde netop det apparat, du vil findes størst glæde ved. Alle produkter er brugervenlige og lavet af materialer der ikke bør forsage nogle bivirkninger. Snyd ikke dig selv, oplev orgasmen kun kvinder indtil nu, har kunne få glæde af, samtidig med at forbedre din helbredsmæssige tilstand.

Andre interessante artikler