FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hvordan hjerte-kar sygdomme påvirker din seksuelle sundhed

Det er almindeligt at folk med hjerte-kar sygdomme, kan have seksuelle sundhedsmæssige komplikationer. Omkring 60% til 90% af patienter med kronisk hjertesvigt lider af en form for seksuel dysfunction. Hjertepatienter oplever ofte ændringer til det negative, i deres evne til at engagere sig i eller nyde et bredt udvalg af seksuelle aktiviteter, til det værre.

Hjertet

Hjertet

Hjertet er centrum for det kardiovaskulære system og det hjælper med at opretholde næsten alle vitale processer i kroppen, alt fra at transportere ilt rundt i kroppen, til opretholdelsen af immunforsvaret. Hjertet er en kompleks maskine, så helbredet af det er forbundet til et utal af faktorer, herunder velfungerende nerver, muskler, arterier, neurotransmittere, hormoner og enzymer. Faktorer såsom dit blodtryk og kolesteroltal påvirker hjertes evne til at transportere blodet effektivt rundt i kroppen, hvilket kan have katastrofale følger for din generelle sundhed.

Hjerteproblemer og rejsningproblemer

Når der forårsages skader, på den indvendige foring af dine blodkar, vil der efterfølgende kunne opstå en indsnævring, samt hærdning af arterierne, hvilket gør det sværere for blodet at flyde igennem dem, og nå dit hjerte samt andre organer. Sygdomsprocessen blokerer først, for de mindre arterier i kroppen, før den påvirker de større arterier, som fører ind til dit hjerte. Derfor vil din evne til at få samt opretholde en erektion blive påvirket, som noget af det første. Manglen på blodgennemstrømning til penis resulterer i rejsningsproblemer, også kaldet; erektil dysfunktion. Det er derfor en god ide, hvis du oplever nogen form for erektions vanskeligheder, at du opsøger din praktiserende læge, som kan give dit hjertes sundhed, et grundig check-up og hjælpe dig med at udvikle en plan for at løse de underliggende årsager til nedsat blodtilstrømning.

Peyronies sygdom

Peyronies sygdommen, er en usædvanlig krumning på penis, årsagerne for sygdommen er stadig ukendte, men man ved at det generelt set skyldes fejl i blodomløbet. Det kan blandt andet skyldes, at gentagen skade på blodkarrene forårsager en lækage, i området omkring din penis, hvilket udløser et angreb fra kroppens immunsystem, som resulterer i ardannelse. Andre forslag er, at det er en defekt i personens genetiske sammensætning, det kan eventuelt være et for lavet niveau, af det mandlige kønshormon testosteron. Sygdommen kan dog også være medfødt.

Behandling

Mange mænd tror de skal leve med peyronies sygdommen hele deres liv, men det er ganske enkelt at kurer, helt uden at kirurgi er nødvendigt. Det er nemlig muligt at behandle Peyronies sygdommen, Med både extendere eller supplementer. Specielt Neprinol, er blevet et utrolig populært produkt, til bekæmpelse af peyronies syge. De denne løsning kræver ikke meget af din tid, den er smertefri og samtidigt s Neprinol piller, er en revolutionerende blanding af systemiske enzymer og antioxidanter, der specielt støtter, de sunde kredsløbssygdomme funktion. Systemisk enzymer ligner fordøjelsesenzymer, men de er rettet mod blodbanerne frem for mave- og tarmkanalen. Disse enzymer kan fjerne ødelagte eller oxiderede celler, fibrin, fede proteiner eller andre uønskede materialer, der normalt akkumuleres i blodet.

Varsler hjerteproblemer

Varsler hjerteproblemer

De der lider under alvorlig erektile dysfunktioner og som samtidig har en historie af hjerteproblemer, kan have mere end 60 % større chance for at have været indlagt på hospitalet, eller døde, fra et hjerteproblem. Men selv de, der ikke havde nogen forudgående hjerteproblemer havde en 35 % større risiko for at udvikle en, hvis de havde alvorlige erektile dysfunktioner. Selv blandt dem med mild form for rejsningsproblemer, er risikoen for visse hjerteproblemer, samt risikoen for at dø for tidligt uanset årsag, større end hos dem uden. Dette betyder ikke nødvendigvis, at erektil dysfunktion forårsager hjerteproblemer, men mere sandsynligt, at begge deler en fælles patologi. Erektil dysfunktion kan derfor ses, som en markør for hjertesygdomme, hvilket betyder, hvis du lider af alvorlige rejsningsproblemer, så bør du få dit hjerte tjekket med det samme.

Andre interessante artikler