FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Skadet hår

Tyndt hår hos kvinder: Lynguide til fyldigere og tykkere hår

Har du fint eller tyndt hår, eller er du begyndt at opleve hårtab og drømmer om fyldige lokker?

Så har vi i denne artikel samlet nogle tips og tricks til at få det lækre hår fyldt med volumen, som mange kvinder drømmer om.

Men før vi kaster os ud i at forklare, hvad du kan gøre ved fint eller tyndt hår, er det vigtigt at finde ud til den underliggende årsag til dit hårtab. Kort sagt - hvorfor har du tyndt hår, og hvad kan du gøre ved det?

Hvorfor får man tyndt hår?

Mange mænd og kvinder i Skandinavien og dermed i Danmark vil opleve at få tyndt hår. Det skyldes, at vi i denne verdensdel er disponerede for fint hår, som ofte kan synes meget tyndt.

Derudover vil en naturlig aldring også føre til tyndere hår, hvilket skyldes, at hårets vækstcyklus ændres. Dels falder antallet af aktive hårsække, hvilket gør dine hårstrå på hovedet tyndere og af ringere kvalitet. Derudover vokser håret langsommere, hvilket vil føre til, at du kommer til at miste flere hår, end der gror ud.

Men der er også andre faktorer, der gør, at du får tyndt hår:

Gener

En af de primære årsager til tyndt hår er dine gener, og du kan være særligt disponeret over for hårtab. Så kig på din mor og far. Har de tyndt hår? Så er der stor sandsynlighed for, at du selv har det eller får det senere i livet.

Tyndt hår hos kvinder er arveligt, kan skyldes stress, helbred, vitaminer eller styling.

Stress/helbred

Dit hårs vækstcyklus kan forstyrres af alt fra sygdom til stress. Kort sagt, dit helbred har en betydning for dit hår.

Hvis du er stresset, kan det føre til tyndt hår. Hårtab kan også skyldes stofskiftesygdomme eller forskellige former for medicin.

Selvom graviditet ikke er en sygdom, så kan mange gravide også opleve, at deres hår bliver tyndere. Det skyldes, at deres hormonbalance ændres. Det samme gør sig gældende for kvinder i overgangsalderen, der ofte oplever hårtab på grund af hormonelle ubalancer.

I dette perspektiv er det vigtigt at huske, at dit hårs vækstcyklus er forsinket i forhold til din tilstand. Det betyder med andre ord, at du først vil opleve tyndere hår efter en periode med stress. Hvis du oplever hårtab under en graviditet, vil det ofte vokse tilbage til sin normale tilstand 3-5 måneder efter fødslen.

Vitaminer

Ligesom resten af kroppen har dit hår også brug for vitaminer og mineraler for at være sundt. Så sørg for at fylde dine vitamindepoter op med essentielle vitaminer til håret. Eller for at gøre det lettere for dig selv kan du tage et Biotin Complex-tilskud, da biotin kan bidrage til at stimulere hårvækst og give dig ekstra fylde og sundt hår. Køb biotin complex ved at klikke på dette link.

Produkter/styling

Føntørrer, glater eller krøller du håret meget? Varme skader håret, og kan gøre det meget skrøbeligt og føre til tyndt hår. Derudover kan overstyling og hårde hårplejeprodukter føre til øget hårtab. Så hvordan, du behandler dit hår, har stor betydning for dit hårs sundhed og tykkelse.

Med den rette behandling af tyndt hår eller hårtab få tykkere hår og mere hårvækst.

Hvad kan du gøre ved tyndt hår?

Biotin kan bidrage til at stimulere hårvækst og styrke dit hår, og er faktisk et af de vigtigste vitaminer til håret. Men der er også andre tips og tricks, som du kan gøre brug af, hvis du oplever hårtab og tyndt hår, og gerne vil give dit hår mere volumen.

Her kan du se nogle af de bedste tips, du kan lade dig inspirere af, hvis du gerne vil have fyldigere og tykkere hår.

Vælg den rette shampoo

Hvis du ikke har så meget hår, som du havde, da du var yngre, er det vigtigt, at du vælger en shampoo specielt formuleret til tyndt hår og hårtab. Her er Trioxidil Shampoo med trioxidil et rigtig godt alternativ.

Shampooen er specielt formuleret til hårtab hos kvinder, og bidrager til at stimulere hårvækst samt rense håret i dybden, så du får de bedste forudsætninger for at få mere volumen.

Et godt tip: Når du bruger Foligain Shampooen så giv dig selv en hovedbundsmassage med fingrene i fem minutter, mens du masserer shampooen ind i hår og hovedbund. Det hjælper på blodcirkulationen samt løsner en stram og eventuelt stresset hovedbund.

Køb Foligain Trioxidil Shampoo mod hårtab hos kvinder ved at klikke på dette link.

Vælg en frisure til tyndt hår

Hvis du har fladt, tyndt hår, er det vigtigt, at du vælger den rigtige frisure, der kan få dit hår til at fremstå mere fyldigt og give det volumen.

Et godt tip er at lave en stram midterskilning og derefter en hestehale eller knold i nakken. Et andet alternativ for at få håret til at fylde mere er en høj knold, der får det til at se ud som om, at du har mere hår, end du har.

Besøg eventuelt din frisør for at få en klipning eller tips til frisurer til tyndt hår. Din frisør kan uden tvivl give dig nogle gode råd og anbefalinger.

Vitaminer til håret

Vitaminmangel kan føre til hårtab, og derfor er det vigtigt, at du får fyldt dine depoter op med de rigtige vitaminer. Her er det især B7-vitamin, som også kaldes biotin, der er vigtigt, da biotin ligeledes kan bidrage til at stimulere hårvækst og bidrage til stærkere og fyldigere hår.

Så køb Biotin Complex ved at klikke på dette link og giv dig selv de bedste forudsætninger for at få det fyldige og smukke hår, som mange af os drømmer om.

Produkter til at stimulere hårvækst

Du kan også bruge hårplejeprodukter til at stimulere hårvækst og på den måde enten forebygge fint hår eller behandle hårtab. Her kan vi især anbefale Foligain Trioxidil-spray.

Det er en hårtabsspray specielt til kvinder, der har problemer med tyndt hår og hårtab, og som gerne vil have en behandling mod hårtab til at stimulere hårvækst og få mere fylde.

Køb Foligains hårkur mod hårtab ved at klikke på dette link.

Vælg de rigtige produkter til farve og pleje

Hvis du har tyndt hår eller problemer med hårtab, er det vigtigt, at du passer på det og ikke skader det alt for meget. Det betyder også, at du skal passe på med at tilføre håret en masse kemi.

Så undgå at få dit hår farvet alt for ofte eller find en god frisør, som kan vælge den mest skånsomme løsning.

Én lidt for voldsom omgang farve kan nemlig påføre håret varigt skade, og det er en lang proces, hvor farven skal vokse ud af håret, før det bliver sundt igen.

Det samme gælder med dit valg af hårplejeprodukter. Sørg for at vælge skånsomme og blide produkter, der passer til netop din hårtype.

Undgå varmebehandling

Undgå at bruge føntørrer og glattejern. Selvom det kan give dit hår mere fylde, er det også en stor belastning for dine hårsække og hår, som bliver skrøbelige og kan knække.

Derfor er det bedre at tørre håret selv, og hvis du gerne vil give dit hår ekstra fylde med styling, er det mere skånsomt for håret at bruge volumenpudder eller saltvandspray.

Andre interessante artikler