FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Trioxidil til kvindeligt hårtab

59 ml Spray | Hårtabsbehandling med 10% Trioxidil

Oversigt

Oprindeligt troede man at dette kun var et problem for mænd, men kvinder udgør en betydelig del af dem som lider af hårtab. Ifølge American Academy of Dermatology har 4 ud af 10 kvinder oplevet synligt hårtab inden de bliver 40.

Dette produkt er er specielt designet til kvinder og den håndplukkede blanding af klinisk testede ingredienser udgør Trioxidil ™ triple action-formlen, som er eksklusiv for Foligain. Med den problemfrie spray påføring og dens enestående formel kan denne intensive topiske spray være en god mulighed for at beskytte sig mod hårtab.

  • Fremmer stærkt og sundt hår og hovedbund
  • Specielt designet til hårtab
  • Med teknologi der låser fugten inde
  • Unik triple action formel
  • Med Trioxidil ™ eksklusivt for Foligain
  • Direkte spraypåføring gør den nem at anvende

Trioxidil ™ triple action-formlen er skabt til at virke i dybden for at hjælpe både hårbunden og håret og den virker på tre fronter: styrkelse af hårsækkene, formvitalitet og bevarelse af fugtigheden. Dette tre-punkts system betyder at det ikke kun hjælper håret på overfladen men også i dybden, hvor det betyder mest.

  • Vegansk
  • Vegetarisk

Kvinder og hårtab

Mange af os ønsker måske ikke at indrømme det, men hårtab er et stort problem for mange kvinder. Omkring 1 ud af 3 oplever en eller anden form for hårtab i løbet af deres liv, så det er ikke noget at skamme sig over hvis det sker for dig. Der kan være mange forskellige årsager til hårtab hos kvinder, nogle af de vigtigste faktorer er følgende.

Foligain med 10% Trioxidil til kvinder

Denne intensive topiske spray er designet specielt til kvinders hår, og er formuleret med det unikke Trioxidil ™ triple action-kompleks, der er eksklusivt for Foligain-serien. Denne unikke triple action-formel er blevet udviklet af et team af hårplejeeksperter, der omhyggeligt har valgt hver eneste klinisk testede bioaktive ingrediens. Takket være den liposfære mikroemulsionsteknologi bliver 10% Trioxidil ™ triple action-formlen indført i håret hvor den virker på tre fronter.

Ingredienser

Det der gør den intensive formel i Foligain med 10% Trioxidil for kvinder så speciel er den håndplukkede kombination af ingredienser. Hver enkelt vælges for deres gavnlige egenskaber, og hvordan de fungerer sammen i formlen, dermed er du sikret at eksperterne, der skabte denne formel, kun har brugt de bedste ingredienser der er tilgængelige i dag.

Hver ingrediens der er udvalgt til formlen for Foligain med 10% Trioxidil til kvinder har været underlagt omfattende test og forskning for at sikre den højeste kvalitet. For at maksimere den høje kvalitet indeholder denne formel ingen parabener, sulfater eller phthalater og er fri for dyreforsøg.

Komplet liste over ingredienser

Propylenglycol, Vand, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Trifolium Pratense (Kløver) Blomsterekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojobaesters, Citronsyre, Panax Ginseng Rodekstrakt, Arginin, Acetyl Tyrosin, Arctium Majus (Burre) Rodekstrakt, Hydrolyseret Soyaprotein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenat, Zink Gluconat, Niacinamid, Ornithin HCI, Citrullin, Glucosamin HCI, Biotin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogeneret Castorolie, Apigenin , Oleanolsyre, Biotinoyl Tripeptid-1, Mælkesyre, Mælkeprotein, Ribes Nigrum (solbær) Frøolie, Kobberpeptid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Bladekstrakt, Allantoin, Panthenol (B5 vitamin), Pisum Sativum (Ærter) Spireekstrakt, Moringa Oleifera (Moringa) Frøolie, Urtica Dioica (Nælde) Bladekstrakt, Malus Domestica Frugtcellekulturekstrakt, Lecithin, Retinylpalmitat (A Vitamin), Tocopherol (E Vitamin), Ascorbylpalmitat (C Vitamin), Phenoxyethanol.

Brugsanvisning

Påfør 4 sprøjt i hovedbunden to gange om dagen direkte på det ønskede område. Masser den intensive opløsning ind i hovedbunden med fingerspidserne i flere minutter, vask derefter dine hænder. Formlen skal derefter sidde i hovedbunden i mindst 4 timer, men man kan også lade den virke længere hvis den foretrækkes. For at få mest muligt ud af dette produkt kan denne intensive formel kombineres med Foligain’s stimulerende shampoo, balsam og tilskud til kvinder.

Ofte købt sammen

Foligain Trioxidil til kvindeligt hårtab
Foligain Trioxidil til kvindeligt hårtab

59 ml Spray | Hårtabsbehandling med 10% Trioxidil

319 kr.

+
Biotin Kapsler med B7-vitamin
Biotin Kapsler med B7-vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til håret

239 kr.

+
Foligain Trioxidil Shampoo til kvindeligt hårtab
Foligain Trioxidil Shampoo til kvindeligt hårtab

236 ml Shampoo | Hårtabsshampoo med 2% Trioxidil

179 kr. 199 kr.

1 Vare

319 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(54)
4 Stjerner
(20)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.49% baseret på 81 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er glad for produktet for det virker virkelig og skal bestille en ny flaske

N N
Bekræftet køb

Tak for et fantastisk produkt! Vil helt klart fortsætte med at bruge behandlingen mod mit tynde hår

K Katarina
Bekræftet køb

Er blevet mere tyndhåret med alderen. Efter Foligain er det dog som om, at jeg er blevet 5 år yngre :)

S Susanne
Bekræftet køb

Har lige bestilt og er meget spændt på at modtage pakken!

L Laura
Bekræftet køb

Siden jeg blev 60 har mit hår ikke været det samme, men dette fungerer for mig

E Evelyn
Bekræftet køb

Virkelig god, og endnu bedre sammen med shampoo og balsamen

I Izzy
Bekræftet køb

Jeg begyndte pludselig at tabe mit hår efter en virkelig stresset periode, men foligain har hjulpet mig meget!

I Ida
Bekræftet køb

Jeg kan allerede begynde at se en forskel efter kun 2 måneders brug...

H Helena
Bekræftet køb

Jeg bruger hele foligain serien og kan klart anbefale den til andre kvinder med tyndt hår...

K Katrine
Bekræftet køb

Mit hår har aldrig føltes tykkere og stærkere end det gør nu... Fantastik produkt

M Malene

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide