FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hårtab

4 tips til fyldigere og flotte øjenbryn - og sådan undgår du at tabe dem

Har du nogensinde hørt en kvinde sig "Hvor ville jeg dog ønske, at jeg ikke havde så kraftige og fyldige bryn"? Vi tvivler på det kraftigste, og det er ikke uden grund.

Dine øjenbryn er nemlig med til at definere dit ansigt, og fremhæver både dine øjne og ansigt på smukkeste vis. Netop derfor bruger mange af os både tid og penge på at sikre, at vi har flotte og fyldige øjenbryn.

Men hvad kan man gøre, hvis man pludselig begynder at tabe sine øjenbryn? Eller hvis man gerne vil have fyldige bryn, som mange af os drømmer om?

Netop det får du overblikket over i denne artikel, hvor vi ligeledes viser dig hvilke kosttilskud og produkter, der kan hjælpe dig med at få dine drømme-øjenvipper.

Hvorfor taber man sine øjenbryn?

Den primære årsag til, at du taber dine øjenbryn, er alopecia, som også kaldes pletskaldethed. Andre årsager kan være hudirritation fra plukning eller farvning samt hormonelle ubalancer og sygdomme, som kan føre til, at dine øjenbryn bliver tynde.

Hvis du taber dine øjenbryn på grund af pletskaldethed, vil du med garanti først have oplevet hårtab på hovedet.

Og den gode nyhed er, at hvis hårtab og tab af øjenbryn skyldes pletskaldethed (også kaldet alopecia), så vil håret efter et stykke tid begynde at vokse tilbage hos cirka 80% af alle ramte.

Et effektivt råd, hvis du oplever, at du taber dine øjenbryn på grund af pletskaldethed er at tage et dagligt kosttilskud med biotin, som kan hjælpe din hårvækst på vej.

Og her kan vi især anbefale Biotin Kapsler med B7-vitamin fra MaxMedix, der har et højt indhold af biotin på hele 12.000mcg per daglige dosis.

Med vitaminer til håret giver du dig selv de bedste forudsætninger for en normal hårvækst, hvilket også er vigtigt for at få flotte og fyldige øjenbryn.

Hvis du i stedet oplever en fortynding eller tab af dine bryn på grund af plukning eller farve, bør du stoppe med at overplukke eller farve dine øjenbryn.

Derudover kan overplukning også føre til indgroede hår og skader på hårsækkene, hvilket kan hæmme væksten af dine øjenbryn.

Overplukning kan føre til tynde og tabte øjenbryn samt hæmme væksten af bryn.

Kan man få øjenbryn til at vokse igen?

Du kan ikke få øjenbryn til at vokse, hvis du aldrig har haft dem. Men med et biotin-tilskud kan du stimulere din hårvækst og styrke de bryn, som du allerede har, og på den måde får du så fyldige og sunde bryn som muligt.

Et godt råd, når du vælger biotin-tilskud til at stimulere din hårvækst og styrke dine bryn, er at vælge et tilskud med en meget høj daglig dosis.

Her er især Biotin Kapsler med B7-vitamin fra MaxMedix især perfekt, da disse biotin-piller giver dig hele 12.000mcg per daglige dosis, og dermed kan du give dig selv de bedste forudsætninger for at stimulere din hårvækst på både dine bryn og vipper.

En klar fordel med kosttilskud fra MaxMedix er, at du får 100% tilfredshedsgaranti på deres produkter og kosttilskud. Du kan købe Biotin-kapsler med B7-vitamin fra MaxMedix ved at klikke på dette link.

Derudover kan det også være en god idé at investere i en øjenvippe- og øjenbryn-serum med aktive ingredienser, der kan fremme hårvæksten, så du vil opleve at få længere og fyldigere vippehår og bryn.

Biotin og andre kosttilskud kan bidrage til at stimulere væksten af din bryn og vipper

Hvordan får man fyldige øjenbryn?

Nu har vi afklaret, hvorfor du taber dine øjenbryn, og hvad du i så fald skal gøre, hvis det sker. Men hvordan får man fyldigere og pæne øjenbryn?

Det behøver heldigvis ikke at være så svært, og foruden at bruge de rette øjenbrynsprodukter kan du følge 4 nedenstående tips. På den måde kan du få de smukke og fyldige øjenbryn, som du drømmer om.

1. Spis dig til flotte øjenbryn

Du bliver, hvad du spiser. Og tro det eller ej, det, du spiser, har også en betydning for dit hår på kroppen, hvilket selvfølgelig også gælder dine øjenbryn.

Så sørg for at få dækket dit daglige behov for biotin, som er perfekt mod hårtab og til at stimulere hårvæksten.

Det kan du enten gør ved at spise æggeblommer, fuldkorn og lever eller tage et decideret biotin-tilskud som Biotin Kapsler med B7-vitamin fra MaxMedix, som du kan købe ved at klikke på dette link.

Derudover er det også vigtigt, at du får dækket dit daglige behov for jern, omega-3-fedtsyre samt A-, B-, C-, D- og E-vitaminer, da mangel på disse kan føre til hårtab og dermed tab af øjenbryn.

2. Fugt huden

Sørg for at bruge en creme eller serum til at fugte huden under øjenbrynene, da det kan modvirke tab af bryn.

Hvis du gerne vil have et kosttilskud, der effektivt fugter huden og forbedrer dens elasticitet, kan du købe et Rent Marine Collagen-tilskud, som du kan købe ved at klikke på dette link.

Selvom collagen ikke direkte har en betydning for hverken dine øjenbryn eller hår, kan det bidrage til at fugte huden og på den måde indirekte modvirke tab af øjenbryn samt give dig de bedste forudsætninger for at få fyldige og flotte bryn.

3. Rygestop

Rygning kan potentielt nedbryde dine hårsække og hårceller og på den måde føre til hårtab.

Så hvis du oplever hårtab, eller hvis du gerne vil have fyldige og flotte øjenbryn, så bør du overveje at stoppe med at ryge for at lægge en dæmper på dine bekymringer.

4. Reducer stress

Hårtab, uanset om det er på hovedet, øjenbryn eller vipper, kan også skyldes stress, da en stresstilstand vil resultere i, at din krop lukker ned for de funktioner, som den ikke skal bruge for at overleve. Det kan resultere i, at din hårvækst bliver påvirket. Så hvis du gerne vil have fyldige og flotte øjenbryn, er det vigtigt, at du finder en god og sund balance i dit liv.

Det kan du gøre ved at finde en optimal balance mellem dit arbejdsliv og fritid, hvilket ofte gøres ved enten at skifte arbejde, arbejde færre timer eller tale med sin chef om at omlægge arbejdsbyrden.

Derudover er det også en god idé enten at meditere eller på anden måde reducere stress. Her er motion, yoga cardio-træning eller noget helt fjerde ofte effektivt.

Det varierer selvfølgelig fra person til person, hvad der reelt afstresser os, da vi trods alt (og heldigvis for det!) er forskellige.

Nogle finder indre ro ved at bygge Lego, mens andre finder indre ro ved at se den nyeste Susanne Bier-film. Find den afstressningsmetode, der virker for dig.

Andre interessante artikler