Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Rent Marine Collagen

120 Kapsler | Anti-aging tilskud til hud, knogler, brusk og tænder

Oversigt

Ikke alt kollagen har samme styrke og fordele, hvilket er grunden til, at Pure Marine Collagen anvender en af de fineste kilder tilgængeligt, hvilket gør den til det ideelle tilskud til at tage sig af sundheden af din hud, knogler og led. Da det kom til at vælge Kollagenen, der skulle bruges i formelen, ville teamet bag MaxMedix sikre sig, at de havde det bedste; der anvendes udelukkende NatiCol® Marine Collagen udvundet fra Pangasius og Tilapia fisk i regioner i USA og Asien, hvilket giver et premium naturligt tilskud med 1755 mg i styrke per dosis, en af de stærkeste på markedet.

 • Sund hud, vedligeholdelse af knogler og led
 • Mindsker udseendet af aldring
 • Kraftig 1755 mg i styrke per dosis
 • Lavet med premium NatiCol® Marine Collagen
 • Neutral smag og duft
 • Ingen kunstige farver, smage, sødestoffer eller konserveringsmidler

Da det er en af grundstens proteinerne i kroppen, kan et sundt niveau af kollagen spille en stor rolle i din hud, knogler og leds helbred. Dette gør Pure Marine Collagen til det perfekte tilskud for dem, der søger efter at give deres naturlige niveauer et boost for at forynge deres hud og opnå et yngre udseende så vel som tage sig af sine knogler og led og hjælpe dem med at forblive i god form.

 • Glutenfri
 • Laktosefri
 • Certificeret høj kvalitet
 • GMO Free

Kollagen i kroppen

Kollagen, der som kerneproteinet i huden, knoglerne og ledene, er nøglen til deres helbred og vedligeholdelse. Når kroppen er ung, er der rigelige mængder af kollagen, hvilket resulterer i fast og glat hud, stærke knogler og fleksible led. Mange faktorer kan dog påvirke de naturlige kollagen niveauer i kroppen, inklusiv alder, fysisk stress, miljømæssige påvirkninger (sollys og forurening) og overdreven brug og belastning (af knogler og led). For huden, kan dette føre til oxidativ stress og tegn på aldring såsom rynker, hængende hud og fine linjer. For knogler og led, kan det betyde en forringelse af bevægeligheden, knogleskørhed og stive led. Som et resultat af dette, er kollagen nu blevet så populært i flere naturlige sundheds- og skønhedsprodukter, til dem der leder efter hjælp med tegn på aldring såvel som dem der deltager i sport og har en aktiv livsstil.

Marine Collagen vs. Kvæg Collagen

Normalt omtalt som fiskekollagen, er Marine Kollagen et naturligt protein der er udtrukket fra fiskeskæl hos saltvandsfisk. Denne form for kollagen indeholder molekyler kaldet peptider, der også er kendt for deres lille molekylestørrelse og vægt. Som et resultat af dette, siges det at Marine Kollagen absorberes 1,5 gange mere effektivt end andre slags, inklusiv Kvæg og Svin. Og derfor er det ved at blive langt mere populært end mange andre kollagenkilder, da den rene form af Marine Kollagen ofte er meget potent og gavnlig for kroppen. På grund af populariteten af denne form for kollagen og de specielle egenskaber i peptiderne, er de også blevet studeret meget. Specifikt, forbindelsen mellem disse fantastiske peptider og kollagensyntesen og kvalitet er blevet studeret og det har været foreslået at Marine Kollagen kan have gavnlige egenskaber for huden såvel som være meget brugbar for dem der følger en diæt eller hudpleje med højt niveau af antioxidanter.

NatiCol® Marine Collagen

Som en speciel form for Marine hydrolyseret Kollagen, er NatiCol® Marine Collagen en premium kilde der er lavet af højeste kvalitet. Denne bestemte type af kollagen er udelukkende udvundet fra Pangasius og Tilapia fisk der stammer fra områder i Asien og Nord og Sydamerika og består af 95 % ren Marine Collagen. Det er også noget af det bedste der findes og for at bevise det, er det en Kollagenkilde der er fri for kulhydrater, fedt, kvæg, OGM og konserveringsmidler. Det der også gør NatiCol® Marine Collagen så unik sammenlignet med mange andre kilder, er at det har et utroligt højt niveau af lav molekylevægt og indeholder 8 forskellige aminosyrer med hver deres individuelle egenskaber og fordele.

Komplet ingrediensliste

 • Aktive ingredienser: Marine Kollagen.
 • Andre ingredienser: Gelatine (kapsel), Magnesiumstearat.

Anvendelse

Tag blot 3 kapsler hver aften efter maden sammen med et glas vand. For at være konsekvent, bør du forsøge at tage kapslerne på ca. samme tid hver dag. Hver flaske indeholder 90 kapsler eller 30 portioner, så de vil vare i 1 måned. For virkelig at kunne bedømme resultaterne af dette tilskud for dig og din krop, anbefaler vi at du tager dette tilskud i mindst 3 måneder.

Rent og naturligt tilskud

Dette tilskud er lavet udelukkende ved at bruge ren marine kollagen og indeholder ingen kunstige farver, smage, sødestoffer eller konserveringsmidler, så det er sikkert at tage og har ingen kendte bivirkninger. Dette produkt er også halalcertificeret. Da kapslens skal er lavet af gelatine, er det dog ikke passende for vegetarer og veganere. Det anbefales altid at læse den fulde ingrediensliste når man prøver et nyt tilskud, for at tjekke for personlige allergier. Dette tilskud er ikke beregnet til personer under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Rent Marine Collagen
Rent Marine Collagen

120 Kapsler | Anti-aging tilskud til hud, knogler, brusk og tænder

189 kr.

+
Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

+
MaxMedix Biotin med B7-Vitamin
MaxMedix Biotin med B7-Vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til håret

199 kr.

1 Vare

189 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

har prøvet det før og kan virkelig se forskel.

L Lisa V
Bekræftet køb

Super godt

K Knud E
Bekræftet køb

God kvalitet og fin pris

J Jonas J
Bekræftet køb

Gør en god forskel. Jeg kan helt klart mærke forskel.

A Aksel
Bekræftet køb

Jeg fik dem allerede i løbet af 2 dage og glæder mig til at afprøve dem!

H Hannah
Bekræftet køb

Fik dem anbefalet af en veninde, som havde fået super gode resultater :)

A Anduva
Bekræftet køb

Fantastisk service og fik god vejledning i forhold til det bedste kollagen til mig :)

H Helene
Bekræftet køb

Bedste kollagen jeg har prøvet... Meget godt!

A Anna
Bekræftet køb

Mine negle er blevet længere og stærkere og den eneste forskel er at jeg har tage kollagen.

E Elisabeth
Bekræftet køb

Har kun taget dem i cirka 3 uger så har ikke oplevet den store forbedring endnu

J Jannie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide