Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Rent Marine Collagen

1170 mg 120 Kapsler | Anti-aging tilskud til hud, knogler og brusk

Oversigt

  • Anti-aging-tilskud med hele 1170mg collagen
  • Bidrager til at vedligeholde hud, led og knogler
  • Lavet med patenteret NatiCol® Marine Collagen
  • 120 kapsler - nok til 2 måneders forbrug
  • 100% tilfredshedsgaranti

Rent Marine Collagen-piller fra WeightWorld er et naturligt hydrolyseret collagen-tilskud, der bidrager til at beskytte din hud mod oxidativ stress, der kan føre til tidlig aldring som blandt andet rynker og hængende hud.

Collagen-tilskuddet er lavet med patenteret NatiCol®-type I-collagen til at vedligeholde din hud, knogler og led indefra og ud. Tag blot 2 kapsler for at nyde godt af et anti-aging-tilskud med hele 1170 mg marine collagen per daglige dosis.

  • Glutenfri
  • Laktosefri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Collagen er et livsvigtigt protein for kroppen

Collagen er et livsvigtigt protein, der fungerer som et vigtigt strukturelt molekyle i vores hud, led og væv. Som ung ser huden glat og stram ud, knoglerne er stærke og man har fleksible led, hvilket skyldes, at kroppen i ungdommen producerer rigeligt med kollagen. Men med alderen og ved andre eksterne faktorer som stress, miljø (sollys og forurening) og belastning på knogler samt led falder kroppens naturlige collagenproduktion.

Et fald af det naturlige collagen-niveau kan føre til oxidativ stress i hudcellerne, hvilket gør huden mindre glat og stram, og hele aldringsprocessen fremskyndes. For knogler og led kan det føre til, at du oplever problemer med bevægelsesapparatetet, knogleskørhed og stive led. Netop derfor vælger flere og flere at forkæle sig selv med naturlige kosttilskud med collagen for at give kroppen den nødvendige støtte til at booste collagen-niveauet.

Marine- eller bovine-collagen - hvad er bedst?

Marine collagen er også bedre kendt som fiske-kollagen, og er et naturligt protein udvundet fra fiskeskæl hos saltvandsfisk. Denne collagen-type indeholder peptider, der er små molekyler med en lille molekylestørrelse og vægt. Peptidernes vægt og størrelse gør, at marine collagen har en høj biotilgængelighed, og siges at blive absorberet 1,5 gange mere effektivt i kroppen sammenlignet med andre collagen-typer, herunder svin og kvæg (bovine). De er også en af grundene til, at marine collagen er blevet en så populær ingrediens i skønhedsindustrien, da fiske-collagen er potent og absorberes hurtigere i kroppen.

Flere videnskabelige studier er blevet udført på netop marine collagen i årenes løb, og et bestemt studie har undersøgt marine collagens peptider og sammenhængen mellem kroppens collagenproduktion. Her fandt forskerne frem til, at marine collagen kan bidrage til at vedlige hud, led og knogler.

NatiCol® Marine Collagen - patenteret hydrolyseret collagen

NatiCol® Marine Collagen er en patenteret hydrolyseret kollagen af allerhøjeste kvalitet. En måde at kvalitetssikre kollagen er at vide præcist, hvor det er blevet udvundet. På den måde kan du vide dig sikker på, at du får det bedst mulige collagen. Denne collagen-type er udvundet pangasius- og tilapia-fisk fra Asian og Nord- og Sydamerika, og består af 95% rent marine collagen.

Den unikke formel er også garanteret fri for kulhydrater, fedt, kvæg, kolesterol, OGM og konserveringsmidler. Indeholder også hele 8 forskellige aminosyrer med deres egne gavnlige egenskaber samt et ekstraordinært niveau med lav molekylvægt for at sikre den optimale biotilgængelighed og absorbering.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i minimum tre måneder for at få det optimale ud af collagen-kapslerne.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Tilskuddet er halal-certificeret. Kapselskallen er lavet af gelatine, og er dermed ikke velegnet til vegetarer og veganere. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Marine Kollagen, Gelatine (kapselskal), Magnesiumstearat.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Rent Marine Collagen
Rent Marine Collagen

1170 mg 120 Kapsler | Anti-aging tilskud til hud, knogler og brusk

189 kr.

+
Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

+
Biotin Kapsler med B7-vitamin
Biotin Kapsler med B7-vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til håret

239 kr.

1 Vare

189 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(48)
4 Stjerner
(27)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.92% baseret på 82 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

har prøvet det før og kan virkelig se forskel.

L Lisa V
Bekræftet køb

Super godt

K Knud E
Bekræftet køb

God kvalitet og fin pris

J Jonas J
Bekræftet køb

Gør en god forskel. Jeg kan helt klart mærke forskel.

A Aksel
Bekræftet køb

Jeg fik dem allerede i løbet af 2 dage og glæder mig til at afprøve dem!

H Hannah
Bekræftet køb

Fik dem anbefalet af en veninde, som havde fået super gode resultater :)

A Anduva
Bekræftet køb

Fantastisk service og fik god vejledning i forhold til det bedste kollagen til mig :)

H Helene
Bekræftet køb

Bedste kollagen jeg har prøvet... Meget godt!

A Anna
Bekræftet køb

Mine negle er blevet længere og stærkere og den eneste forskel er at jeg har tage kollagen.

E Elisabeth
Bekræftet køb

Har kun taget dem i cirka 3 uger så har ikke oplevet den store forbedring endnu

J Jannie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide