Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman Viper Pro Præstationsfremmende Tilskud

10 Kapsler | Hjælp til mandlige præstation

Oversigt

Ligegyldig hvad grunden er, stress, en ny partner eller bare at have lyst til at levere mere, føler mange mænd at de godt kunne bruge noget hjælp når det kommer til deres intime præstation. Viaman har brugt år på at forstå mænd og deres behov, og igennem dette blev Viaman Viper Pro til. Et naturligt mandligt støttesupplement til at hjælpe med at give mænd det rigtige boost på rette tidspunkt.

 • Designet til at hjælpe den mandlige præstation
 • Beriget med Selen og Zink
 • Fremstillet af 100% naturlige ingredienser
 • Ingen recept nødvendig
 • Kun en kapsel 30 minutter inden intimitet
 • Vegetarisk
 • Glutenfri
 • For mænd
 • Laktosefri
 • Køb 1 279 kr.
 • Køb 2 502 kr. 558 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering
 • Køb 3 669 kr. 837 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Mandlig præstation

Mandlig præstation handler ikke kun om hvor god du er eller dine færdigheder i soveværelset. Når det handler om at tilfredsstille dig selv og din partner, kan der være en række faktorer der kan påvirke din evne til at præstere. Nogle af disse faktorer kan inkludere:

 • Mangel på søvn
 • Stress
 • Dårligt humør
 • Visse medikamenter
 • Ny partner
 • Alder
 • Usunde spisevaner
 • Rygning og druk

Nogle af disse faktorer kan vi forsøge at ændre i vores daglige livsstil, men mange af dem er uundgåelige eller relaterede til vores mentalitet når det kommer til intimitet. Dette er årsagen til at mange mænd leder efter nye veje til at hjælpe med at give deres præstation et boost og komme ind i kampen. Mange receptpligtige produkter til at afhjælpe dette, kan have nogle seriøse og uønskede bivirkninger, der har fået mange til at vende sig mod naturlige ingredienser og produkter for at hjælpe dem med at opnå den støtte de har brug for.

Viaman Viper Pro

Fra det originale Viaman Viper koncept, der originalt blev introduceret i 2015, ønskede vores kunder mere kraft og energi, så vi lavede Viaman Viper Pro for at levere præcis det mænd vil have. Viper Pro er lavet for at tage mænd til det næste niveau, lavet af 6 naturlige hovedingredienser. Men en spændende ny formular, har dette naturlige kosttilskud taget den originale vitaminblanding fra den originale Viper og givet den et energigivende boost.

Med 10 kaplser i hver rejsevenlige pakke, er Viaman Viper Pro perfekt til både hjemmet og når du har brug for dem på farten. Kapslerne er også vegetar- og veganervenlige og forseglet i en blisterpakke så de forbliver friske. Viaman Viper Pro er den nye måde at give mænd støtte og selvtillid præcis når de har brug for det, ideel til dem der leder efter en naturlig måde at hjælpe deres seksuelle præstation.

Ingredienser

Noget af det bedste ved Viaman Viper Pro, er hvordan det er et naturligt valg til dem der leder efter at hjælpe deres seksuelle præstation. Lavet med en række hovedingredienser, er hver komponent blevet nøje udvalgt på grund af deres specifikke egenskaber og fordele.

Koffein
Koffein

Så meget mere end din kop kaffe om morgenen, bidrager koffein ikke kun til dit energiniveau. Der er også lavet flere studier omkring koffein og dens naturlige effekt på fysisk og mental præstation. For yderligere information om disse undersøgelser klik her.

Selen
Selen

Selvom selen findes naturligt i noget mad, er det et almindeligt mineral som vores krop ikke får nok af. Selen bidrager til den normale funktion af immunforsvaret, såvel som normal spermatogenesis, hvilket har gjort det til en populær komponent i mange naturlige mandlige produkter.

Zink
Zink

Zink bidrager til den normale kognitive funktion og er endnu et brugbart mineral for kroppen. Dette gør den gavnlig til at hjælpe med fokus og koncentration, specielt når der er allermest brug for det. Det bidrager også til vedligeholdelsen af et normalt niveau af mandligt kønshormon, såvel som fertilitet og reproduktion, hvilket gør det ideelt til mænd og specifikt mandlige behov.

B5 Vitamin
B5 Vitamin

Også kendt som pantothensyre, er B5 vitamin en af de 8 B-vitaminer. Disse B-vitaminer hjælper med at omdanne mad til brændstof, som kroppen derefter bruger for at producere energi. På grund af dette, bidrager b-vitamin til normal mental præstation, såvel som nedsættelse af træthed, hvilket gør den ideel til dem der søger efter at booste deres præstation fuldstændig.

B12 Vitamin
B12 Vitamin

På samme måde som med B5 Vitamin, hjælper B12 Vitamin også kroppen med at producere energi og på træthed. Andre fordele ved dette vitamin er at det også kan bidrage til normal psykologisk funktion. Dette har gjort det til et populært vitamin hos dem der søger efter at hjælpe deres fokus og mentale præstation.

Anvendelse

Viaman Viper Pro er lavet til at være let og diskret at bruge. Tag bare en kapsel 30-40 minutter inden intimitet. Dette supplement er beregnet til mænd på 18 eller derover og vi anbefaler altid at tjekke ingredienslisten for personlige allergier.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.88% baseret på 16 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker som det skal ;-) Godt produkt til prisen

F Frank B
Bekræftet køb

YSassassaa

O Ove M
Bekræftet køb

Virker godt

O Ove M
Bekræftet køb

god kvalitet

E Edvard J
Bekræftet køb

Jeg har ikke prøvet produkter endnu men er spændt på om de andre gode anmeldelser holder stik

e esben S
Bekræftet køb

Virker bedst på tom mave

A Alice
Bekræftet køb

Har givet tilfredsstillende resultater. Har virkelig forbedret min selvtillid

A Anders
Bekræftet køb

Giver den effekt som det skal. Billigt alternativ til den rigtige blå pille

S Sune
Bekræftet køb

ok produkt

J Johnny
Bekræftet køb

Fremragende, og min kæreste ved ikke noget!

S Steve
Bekræftet køb

Disse fungerer virkelig, og min kæreste har bemærket en forskel

S Sam
Bekræftet køb

Virker rigtig godt for mig

B Brandon
Bekræftet køb

Jamen de er jo fede!

E Evan
Bekræftet køb

Fint produkt

T Torben
Bekræftet køb

Jeg er glade for pillerne. De har hjulpet mig meget.

B Bert
Bekræftet køb

Ok

B Bjørn

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide