FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Mangel på kønshormon

Mangel på testosteron skyldes kroppens manglende evne til at producere det. I sådan en situation har man brug for en testosteronbehandling for at undgå symptomer på lavt testeron. Se hvilke du har for at øge dit mangel på testosteron her

Hvad betyder det at have mangel på testosteron?

Testosteron, som er ansvarlig for drenges udvikling i puberteten og hankønnets generelle sexlyst, skægvækst og muskelmasse, produceres primært i testiklerne. Hvis man har mangel på testosteron, kan det være fordi den ene eller begge testikler er skadet, eller at man har en manglende evne til at producere det. I så fald kan man have brug for en testosteronbehandling.

Hvem oplever typisk mangel på testosteron?

Når man taler om mangel, så er det primært mænd der er i fokus. Mangel og symptomer på testosteronmangel kan dog være medfødt, så det er ikke noget der rammer en bestemt type mennesker. Når mænd når 30-40 års alderen, begynder kroppens niveau af testosteron naturligt at falde fra år til år, hvilket betyder at mange oplever en form for midtlivskrise eller mandlig overgangsalder, hvilket også går under navnet ’andropause’. En andropause er kroppens reaktion på en mangel på testosteron eller et faldende niveau af hormonet, hvilket kan resultere i bl.a. depression, forvirring, nedsat sexlyst, hårtab, vægtøgning og lav energi. Disse symptomer kan ofte forbedres med en testosteronbehandling, men da andropausen er en naturlig del af kroppens udvikling mod alderdommen, er det ikke alle der som sådan har lyst til at behandle symptomerne, da årsagen til denne mangel på testosteron ikke er unaturlig eller grundet en sygdom.

Symptomer på testosteronmangel

De ovennævnte symptomer på andropausen, er dem som modne mænd kan opleve når testosteronniveauet naturligt begynder at falde. Drenge, som har en unaturlig eller medfødt mangel på testosteron, oplever det ofte i puberteten, da de her ikke udvikler sig i takt med deres klassekammerater. Dvs. de ikke får kønshår, en dybere stemme, større muskler osv. samtidig med de andre på deres egen alder. Hvis man oplever disse symptomer, bør man kontakte sin læge med henblik på en testosteronbehandling. Lægen vil i samarbejde med hospitalet tage en blodprøve og undersøge symptomerne, for at kunne vurdere om man har mangel på testosteron.

Testosteronbehandling

Har man fået konstateret at man har mangel på testosteron, kan man af lægen få en testosteronbehandling. Behandlingen kan i de fleste tilfælde erstatte den manglende mængde testosteron i kroppen og symptomerne vil som regel aftage indenfor 1-2 uger. Det kan dog være nødvendigt at efterbehandle igen senere. Selve testosteronbehandlingen består af enten piller, en gel eller en indsprøjtning, alt efter hvad man foretrækker. Testosteron i håndkøb eller i nogen anden form, er ikke lovlig i Danmark og kan derfor ikke fås på apoteket. Som et alternativ kan man benytte tilskud med væksthormon, som fremmer kroppens naturlige produktion af testosteron. Væksthormon i små doser kan købes online i Danmark og er en god løsning til de mænd der oplever mangel på testosteron, men som ikke vil til lægen og starte en egentlig testosteronbehandling. Man skal være over 18 år for at bruge produkter med væksthormon, da kroppen ikke kan siges at være færdigudviklet før denne alder og eventuelle symptomer på lavt testeron kan skyldes mange andre årsager.

Hvor kan man købe testosteron tilskud?

Som tidligere nævnt, kan man kun få testosteronbehandling igennem sin læge, da det er et stof der kun gives på recept. Har du mangel på testosteron eller bare symptomer på testosteronmangel såsom nedsat sexlyst, hårtab, øget vægt, mindre styrke etc., kan du finde et godt kosttilskud med væksthormon, som kan fremme din krops egen evne til at producere mere testosteron. Væksthormon er også kendt som HGH – Human Growth Hormone og kan findes i diverse kosttilskud beregnet til mænds andropause eller til folk der ønsker øget ydeevne ved f.eks. træning eller sportsaktiviteter.

Her hos ShytoBuy har vi et udvalg af de bedste produkter, til dig der lider af mangel på testosteron eller som har brug for et ekstra skub i forbindelse med din træning, din præstation (i sengen) eller din fedtforbrænding. Du kan få Isotropin HGH med naturligt væksthormon i både plasterform og sprayform. Med disse produkter kan du gøre symptomer på lavt testeron til fortid, da de øger din krops naturlige produktion af testosteron. Bestiller du hos os, har du mulighed for dag-til-dag levering og gratis levering på bestillinger over 499 kr. Vi sørger altid for at levere hurtigt og diskret, uden andre end dig behøver at kende til dine bestilte produkter og mangel på testosteron. Har du nogle spørgsmål omkring testosteronbehandling eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice på enten tlf, live chat eller e-mail.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med