FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hurtigere muskelvækst med testeron

Testosteron, også kendt under navnet testeron, dækker over det mandlige kønshormon, som får mænd til at at få de mandlige karaktertræk. Kroppens naturlige produktion af dette kønshormon kan, såvel som andre årsager, falde i takt med at man bliver ældre. Derfor er der en stor efterspørgsel efter alternativer, som kan øge testeron niveauet og hjælpe med at få hurtigere muskelvækst.

Hvad er testeron?

Hvad er testeron?

Dette ord er en lettere måde at udtale det mandlige kønshormon testosteron. Det er derfor egentlig ikke et korrekt lægefagligt ord, men det bruges ofte i talesprog, da det er en del nemmere at sige.

Testosteron er det kønshormon, som får mænd til at være mandlige. Det er takket være dette hormon at mænd bl.a. får skægvækst, en dybere stemme end kvinder og ofte et mere markeret kæbeparti. Ønsker en hermafrodit eller kvinde at være mere mandlig eller få foretaget et kønsskifte, bliver der ofte brugt testeron for at hjælpe på omvendelsen, da det giver personen mandlige træk såsom kraftigere hårvækst osv.

Mænd kan også tage tilskud, såsom testosteron piller, for at få hurtigere muskelvækst, mere sexlyst, bedre rejsning og mere udholdenhed. Dette er især populært hos mænd der har passseret de 30 år, da det naturlige testosteronniveau i kroppen begynder at falde fra denne alder. Dette sker som en naturlig del af kroppens ældning, men mange mænd vil ikke acceptere denne ændring så tidligt i deres liv og vælger derfor at tage testeron eller væksthormon for at holde sig unge.

Unge fyre og mænd der dyrker styrketræning, vælger også ofte at tage testeron i form af testosteron piller, alene af den grund, at det giver en hurtigere muskelvækst samt mere udholdenhed og styrke. Mange af disse typer kosttilskud indeholder også Ginseng eller andre energigivende ingredienser, så man samtidig får mere energi til sin træning og kan få mere ud af det. Væksthormon bør ikke tages som tilskud hvis man er under 18 år, medmindre dette er aftalt med egen læge. Ens muskler og krop er stadig i udvikling indtil omkring denne alder og det kan derfor være skadeligt at tage testeron for at få hurtigere muskelvækst, da man dermed blander sig i kroppens egen funktion.

shydk-hurtigere-muskelvaekst-infograph

Hvordan får jeg hurtigere muskelvækst med testeron?

Ved at tage et kosttilskud i form af væksthormon og testosteron piller, giver du kroppen et boost af det mandlige kønshormon og dermed et signal om at den er i stand til at opbygge større muskler og en hurtigere muskelvækst. Du har måske hørt at man kan få større muskler med piller og dette er ikke helt forkert. Testeron i pilleform er dog ulovligt i håndkøb i Danmark, så det er ikke noget du kan få hverken på danske hjemmesider eller i butikkerne. Tilgengæld kan man få produkter med væksthormon, som er kendte for at have den samme effekt på kroppen.

Hvilken type produkter findes der?

Da vi nu lige har fortalt, at det ikke er muligt at få større muskler med piller indeholdende testeron i Danmark, skylder vi at forklare at der findes et rigtig godt alternativ, som er ligeså populært og effektivt til at opnå hurtigere muskelvækst.

Det bedste alternativ til testeron tilskud er væksthormoner, også kendt somt HGH – Human Growth Hormone. Disse kan man få på recept fra sin læge, men man kan også få lavere dosis i håndkøb, som kan hjælpe dig med at opnå større muskler og hurtigere muskelvækst. Testosteron piller giver øger generelt dit HGH niveau, hvorfor det alt andet lige er bedre at tage HGH supplementer direkte.

Kan jeg ikke få større muskler med piller?

Hvis du virkelig ønsker at finde et kosttilskud i pilleform, såsom, testosteron piller, som kan give dig hurtigere muskelvækst og større muskler, så må du se bort fra testeron og i stedet vælge at tage et tilskud med andre aktive ingredienser. Det kan f.eks. være et naturligt kosttilskud såsom hindbær ketone, garcinia cambogia eller green coffee. Disse kosttilskud er beregnet til folk der ønsker at tabe sig, forbedre deres fedtforbrænding samt opbygge muskler. Ydermere er HGH-supplementer anbefalet.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med