Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Naturlige alternativer til Steroider og Kønshormoner

Anabole steroider er stoffer som kan give samme forstærket effekt som man får fra det mandlige væksthormon, testosteron. Dette hormon er ulovligt i Danmark, og falder under kategorien "doping". Der findes alternativer til anabole steroider. Se hvordan du kan stimulerer vækst med HGH her

Testosteron

Testosteron og anabole steroider er ikke lovligt i håndkøb i Danmark. Du kan i særlige tilfælde få det ordineret på en recept af din læge, men så skal du have en rigtig god grund til det. Nogle mennesker er født med et lavt testosteronniveau eller har fået en sygdom der svækker det, og kan derfor have brug for at tage det som et tilskud til deres kost. Testosteron er det mandlige kønshormon og derfor det hormon som gør en mand mandlig – dvs. giver en dyb stemme, kropslig hårvækst, skæg osv. Anabole steroider er derimod et kunstigt stof. Begge stoffer samt væksthormon kan give alvorlige bivirkninger, hvis det tages ofte og i høje doser. Det er dog muligt og lovligt at stimulere vækst med HGH, hvilket du kan læse mere om længere nede.

Hvad er anabole steroider?

Steroider er stoffer, som svarer til den effekt man får fra testosteron. Det er en såkaldt androgen steroid, hvilket betyder ”mandlig” og derfor sammenlignes med testosteron, som findes naturligt i den mandlige krop. Anabole steroider er, som du måske er bekendt med, heller ikke lovlige i Danmark, da de falder under kategorien ’doping’. De er eftertragtede indenfor fitness- og elite sportsverdenen, da de gør dine muskler stærkere og kan gøre dig mere udholdende. Du kan opbygge større muskler og træne i længere tid og presse dig selv til det yderste i forbindelse med f.eks. konkurrencer.

Hvad er væksthormon?

Det er et peptidhormon, som er ansvarlig for vores højdevækst som børn. Når vi er blevet voksne sørger det ikke længere for vores højde, men istedet for vores muskler og fedtforbrænding. Nogle mennesker har underskud i væksthormon og har derfor brug for at tage det som et tilskud udskrevet af lægen. I nogle sammenhænge har væksthormon været sammenlignet med anabole steroider og testosteron i forhold til deres effekt på kroppen, og det er også ulovligt i større mængder ligesom de to andre. Der findes dog få produkter, som har så lav en dosis at det er lovligt i håndkøb.

Hvilke produkter kan man få i håndkøb?

Hvilke produkter kan man få i håndkøb?

Anabole steroider og testosteron er bandlyst på det danske marked. Men væksthormon kan fås i forskellige former og du kan købe det her på ShytoBuy. Produkterne hedder HGH, som står for Human Growth Hormone, og kan fås både som oral spray og i plaster form, kendt som HGH væksthormon plaster.

Isotropin Oral Spray:

Dette er en homøopatisk formel med et naturligt højt indhold af HGH, som fås både til mænd og kvinder. Den mandlige version fremmer kroppens naturlige produktion af testosteron imens den til kvinder balancerer kroppens østrogen og progesteron niveau. Man sprayer væsken direkte i munden 3 gange om dagen 5 dage om ugen. Væksthormon i denne form kan give dig adskillige sundhedsfordele såsom at forbedre dit immunforsvar, øge sexlysten og stimulere dine muskler.

HGH plaster:

Dette er et plaster indeholdende HGH, som langsomt frigives ind i kroppen gennem huden. Det er en lav dosis sammenlignet med f.eks. anabole steroider, men det kan alligevel give adskillige fordele på din krop, såsom øget energi og sexlyst, mere udholdenhed og styrke. Plasteret sidder på din hud i op til 12 timer hvorefter det skal skiftes.

Er det skadeligt?

Væksthormon i disse mængder er ikke skadeligt ligesom anabole steroider og testosteron tilskud. Det kan trygt tages af de fleste der ønsker at stimulere vækst med HGH og dermed få øget evne til at opbygge muskler, blive stærkere, forbedre deres immunforsvar og øge sexlysten. Er du i tvivl om du kan tage det, bør du konsultere din læge og få en god snak omkring virkningen på din krop når du tager væksthormon. Anabole steroider derimod, medfører ofte utallige bivirkninger, såsom agressioner, depression, hårtab, vægtøgning og forvirringstilstande.

Her hos ShytoBuy har vi over 10 års erfaring med at finde de bedste produkter på markedet indenfor forskellige kategorier. Vi holder os altid opdateret med de nyeste trends og teknologi og vi får derfor jævnligt nye produkter. Alle produkter - testosteron booster er originale og godkendte. Hold dig langt væk fra anabole steroider, som kan give farlige bivirkninger og vælg istedet et produkt som f.eks. væksthormon i en sikker dosis, hvis du har behov for øget styrke og præstationsevne. Anabole steroider må kun indtages af medicinske årsager, hvis du har fået det udskrevet af din læge og du er under kyndig faglig observation.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med