FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Forstå hvordan ingredienser i penis piller virker

Find ud af hvordan de mange forskellige naturlige ingredienser i vores penis piller virker til at forstørre din penis. Vi forklarer fordelene af hvert enkel ingrediens i penis pillerne og hvor disse ingredienser kommer fra.

Denne artikel beskriver de mange ingredienser, der er fundet i mange af de naturlige penis forlængende og erektions forstærkende supplementer, som der for eksempel findes i vores populære og effektive VigRX penis pille.

Ydermere forklarer vi ideerne bag hvorfor mange af disse ingredienser tilsættes, fordelene ved dem, og hvorfor de kan optimere penis udvidelsen, selvom disse ingredienser alene ikke vil aldrig gøre din penis større.

Ascorbinsyre (C-vitamin)

Ascorbinsyre (C-vitamin)

En almindelig bivirkning af et almindelig C-vitamin tilskud er en øget libido (sexlyst). C-vitamin hjælper også til at fremskynde inddrivelses processen af intense penis øvelser og anvendelse af intense enheder såsom at bruge en penis forlænger eller penis pumpe.

C-vitamin spiller en afgørende rolle i at producere kollagen som er nødvendig til reparation af Tunica efter at være blevet udsat for penis forlængelse (enten gennem penis enheder eller manuelle penis øvelser såsom jelqing og penis strækning).

En undersøgelse (University of Maryland) bemærker, at C-vitamin kan gøre en masse for at hjælpe seksuelle problemer som for tidlig sædafgang, erektil dysfunktion, samt højne den seksuelle lyst. Undersøgelsen anbefaler at tage 250 til 500 mg én eller to gange om dagen. C-vitamin-mangel er også en kendt årsag til lav sædkvalitet, hvilket kan føre til barnløshed.

Granatæble
Granatæble

Granatæble juice er almindeligt kendt som, og selv om det er kendt for sine mange sunde fordele mod sygdom, men er også ved at blive kendt som et effektivt penis supplement. Grunden til dette er fordi granatæble juice er fyldt med antioxidanter, der bistår en forbedret cirkulation. Forsøg med granatæble har vist, at det har gavnlige virkninger på erektil dysfunktion, der arbejder ved at hjælpe med syntesen af lattergas og øger blodgennemstrømningen til penis. I forsøg fandt 47% af de testede, at deres erektioner viste en markant forbedring efter at have taget regelmæssige doser af granatæble.

Koreansk ginseng rod ekstrakt
Koreansk ginseng rod ekstrakt

Ginseng vides at have elskovsmiddel beføjelser. Det er også godt til at fremme energi og styrke både fysisk og psykisk udholdenhed. Den vigtigste ingrediens i ginseng kaldes Gingsenoside der hæver blodtilførslen til hjernen og kan potentielt øge sperm niveauer og dermed gøre det til en nøgle ingrediens til de fleste urte penis supplements piller.

Tjørnebær ekstrakt
Tjørnebær ekstrakt

Videnskabeligt kendt som Crataegus laevigata, tjørnebær ekstrakt er høj i stærke antioxidanter, der øger strømmen af blod og ilt rundt i kroppen ved både at virke afspændende og udvidende blandt blodårerne. Disse antioxidanter (kendt som bioflavonoider), kan også reducere niveauet af kolesterol og lavere blodtryk.

Gingko Biloba
Gingko Biloba

Gingko Biloba er et plante-ekstrakt, der forbedrer erektioner ved at hæve blodgennemstrømningen og klinisk har bevist, at det hjælper til at afslappe musklerne i de vigtigste kamre af penis, kendt som corpus cavernosum. Dette vil hjælpe blodgennemstrømningen til at forbedre styrken af erektion og brugerens seksuel funktion. Ginko Biloba er blevet bevist som et effektivt supplement, som vil øge mental årvågenhed, vitalitet og forbedret cirkulation.

Muira puama bark-ekstrakt
Muira puama bark-ekstrakt

Muria Pauma vil genoprette seksuel lyst og potens for de fleste mænd. Undersøgelser viste, at mindst 50% af alle testede mænd rapporterede en markant forbedring. Dette urte penis supplement bør tages med forsigtighed, da det også er kendt for at være anxiogene eller kendt til potentielt at skabe angst.

Aloe Vera
Aloe Vera

Aloe (Aloe barbadensis eller Aloe Vera blad) er bærer, der hjælper ingredienserne til at rejse gennem huden og årene hurtigt og effektivt. Aloe Vera har længe været brugt som et ”all-round” supplement, og er nu begyndt at modtage anerkendelse for helbredelse selv for de værste trængsler og lidelser.

Erythroxylum Catuaba (Catuaba Bark Extract)

Erythroxylum Catuaba

Erythroxylum Catuaba, kommer fra Brasilien, denne legendariske urteekstrakt er et verdensberømt elskovsmiddel. Kendt for at fremme erotiske drømme og begær. Det er en stærk tonisk og effektiv libido forøger. Det kan også hjælpe til at udvide blodkarrene og øge kvaliteten af erektion.

Catuaba, et mellemstort træ fundet i Amazonas skove i det nordlige Brasilien, er kendt for det dets elskovsmiddels egenskaber. Topi Indianerne har kendt til de seksuelle egenskaber af catuaba for århundreder, eller måske endda tusinder af år.

Der er to kendte arter, som foretrækkes at blive brugt af de brasilianske indfødte stammer. De er Trichilia catigua og Erythroxylum catuaba. Catuaba bark anses også for at være stimulerende for det centrale nervesystem og bark bruges mod nervøsitet, hukommelse ekstraudstyr, og seksuel svaghed.

Andre interessante artikler