FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Anti-ageing

Idéer til julegaver til ham og hende – 10 idéer til at give din partner den perfekte jul

Julen venter lige rundt om hjørnet, og det er tid til at overraske din venner og familie med en god julegave. Men i stedet for at give dem noget upersonligt eller noget, som de med garanti kommer til at bytte, har vi her nedenfor fundet perfekte gaveidéer til ham og hende, der både er personlige, men også har fokus på deres velvære og sundhed.

Julen er hjerternes fest, og det er også en højtid, hvor vi skal huske at fokusere på parforholdet og kærligheden. Mange af os har med stor forventning talt ned og glædet os til den 24. december, siden vi skiftede til vintertid, da det er en højtid, hvor vi skal have lækker julemad, danse rundt om juletræet og forkæle vores elskede med den perfekte julegave. Men hvad skal du egentlig give din partner, kæreste, kone, mand eller andre elskede familiemedlemmer til jul i år?

I denne artikel giver vi dog vores bud på, hvad du kan give i julegave. Nogle af gaveidéerne er med fokus på skønhed, mens andre har fokus på sexlivet, parforholdet og den generelle sundhed. Det bedste af det hele er dog, at alle julegaveidéer på listen er nogle, der kan bruges, viser omtanke og eftertænksomhed.

Julegaver til hende

Jade Roller med Gua Sha & C-Vitamin Serum

En perfekt julegave til hende, der går op i skønhed, er en jaderulle med gua sha-sten og c-vitamin-serum. Jadestenens kolde overflade kan hjælpe med at opnå et yngre udseende og få en sundere hud, blandt andet ved at øge blodcirkulationen. Gua-sha-stenen kan hjælpe med at få et pænere udseende omkring øjenområdet og løsne spændinger, som har opbygget sig i ansigtet ved en afslappende hjemmemassage. C-vitamin-serummet er ideelt til at give huden en naturlig glød, fugtgive og anti-aging. Leveres i en flot gaveæske, der er let at pakke ind.

Eco Masters Retinol Serum

Skønhedsprodukter er altid et godt valg, når det kommer til julegaver, og her er Eco Masters Retinol-serum ingen undtagelse. Det er et anti-aging-serum med naturlige ingredienser, der er udviklet til at bidrage til at håndtere tegn på for tidlig aldring. Er perfekt til rynker, fine linjer eller hængende hud, og er den ideelle skønhedsgave til dit livs udkårne.

Marine Collagen med Hyaluronsyre

Intet siger omtanke og kærlighed mere end vitaminer og mineraler, som kan være med til at forynge kroppen indefra og ud, og her er Marine Collagen med Hyaluronsyre et rigtig godt valg. Kosttilskuddet indeholder collagen, coenzym Q10, C-vitamin og zink, der er ideelt til at pleje knogler og led. Er et ideelt anti-ageing-tilskud til sund og ungdommelig hud, og er perfekt til kvinden i dit liv, der har problemer med fine linjer og rynker. Giv en gave med omtanke, giv din kæreste eller kone et collagen-tilskud.

Køb dine julegaver online og undgå besværet med at stresse rundt i alle butikker for at finde den perfekte julegave.

Proferia Progesteron Creme

Er din kæreste eller kone ved at have nået overgangsalderen? Så bør du overveje at give hende en naturlig creme, der kan bidrage til at reducere symptomer på overgangsalder, herunder hedeture, nattesved, søvnforstyrrelser samt humørsvingninger. Her er Proferia Progesteron-cremen et perfekt alternativ, da cremen aktivt bidrager til at afbalancere hormonelle ubalancer, og er den perfekte gave til din kæreste, kone eller en helt tredje kvinde i dit liv, der på grund af overgangsalderen har store problemer med de mange forskellige symptomer.

StarWhite Blegecreme (den frække)

Hudplejeprodukter behøver ikke kun at være til de områder af huden, som man kan se. Dette gaveforslag er nok ikke til din søster eller mor, men nok mere til dit livs udkårne, som du så kan give hende senere på aftenen juleaften, hvor i kun er jer to. Det er nemlig Starwhite blegecremen, der er ideel til blegning af intime områder - anus, kønsorganer og under armene. Er en blid men effektiv blegecreme, der er ideel til alle hudtyper, og kan hjælpe med misfarvninger ved give huden en smuk, lys og ensartet fremtoning.

Julegaver til ham

Hvad giver man manden, der har alt? Det er det tilbagevendende spørgsmål, som mange stiller sig selv hver jul. Selvom det kan være svært at finde den perfekte gave, der både er personlig og kan bruges, har vi her nedenfor fundet et par anbefalinger til gaveidéer, som vi er overbeviste om, at din mand, kæreste, partner, far eller bror vil elske. Og det bedste af det hele? Det er alle julegaveidéer, der er lidt mere originale end en flaske whisky eller 10 par strømper, og alle idéer kan bruges samt viser, at du tænker på ham og hans velvære.

MySmile Tandblegningssæt

Et naturligt tandblegningssæt er perfekt til manden, der har alt, og det er lige præcis, hvad MySmile Tandblegningssættet er. Er perfekt til at blege tænderne i hjemmet, og skal blot bruges 10 minutter dagligt i 6 dage. Og pssst, der er 100% tilfredshedsgaranti på produktet, så hvis din far, bror eller mand/kæreste ikke er tilfreds, kan han altid kontakte os.

Cirkulationstræner

Har din samlever (eller en anden mand i dit liv) problemer med cirkulationen? Så vil han med garanti sætte stor pris på en cirkulationstræner. Træningsmaskinen er ideel til dårligt blodomløb, som kan føre til problemer som kolde fødder, ømme ben og lægmuskler, hævede samt urolige ben, der kan have en negativ påvirkning på livskvaliteten. Cirkulationstræneren kan bruges, mens man sidder i sofaen eller lænestolen, mens man læser en bog eller ser TV, mens træningsmaskinens milde, elektriske impulser stimulerer ben- og lægmusklerne, og blod pumpes ned i fødderne.

Overrask manden, der har alt med en gave, hvor der er fokus på hans velvære, skønhed og sundhed.

Foligain Hovedbundsrulle

Foligain Hovedbundsrulle er et revolutionerende hårplejeprodukt, der ved brug af microneedling er et ideelt redskab til manden, der har problemer hårtab. Rullen er forsynet med 540 titaniumnåle, der blidt stimulerer og giver energi til hovedbunden med hårvækst i tankerne, og er det ideelle værktøj til tyndt og fint hår. Bruges blot 3x15 minutter om ugen, og er et prisvenligt alternativ til kliniske hårvækstkure.

mysmile Aktivt Kulpulver med Bambus Tandbørste

Intet siger kærlighed og omtanke som at give et hvidt smil, og til manden, der har alt, kan du derfor overveje at give ham et sæt MySmile aktivt kulvpulver med bambus tandbørste. Sættet indeholder også kokosolie til "oil pulling", og er den perfekte gaveidé til manden, der gerne vil have et hvidere smil.

Viaman Viper Pro (den frække)

Julen er selvfølgelig hjerternes fest, men det betyder ikke, at der ikke kan være fest i soveværelset. Og her er Viaman Viper Pro-kosttilskud et perfekt alternativ, selvom gaven nok bør gives til din mand/kæreste, når I har en alenestund. Tilskuddet er specielt udviklet til mænd med rejsningsproblemer, og har til formål at hjælpe kroppen med at opretholde normale niveauer af det mandlige kønshormon, som automatisk falder med alderen.

Vi tilbyder hurtig levering

Vi er udmærket klar over, at det ikke er alle, der køber julegaver i god tid, og derfor har desperat brug for hurtig levering. Det er selvfølgelig noget, vi sagtens kan hjælpe dig med. Vi tilbyder ved ordre over 499 kroner gratis 4-6 hverdages levering til valgfri DAO-shop. For ordre over 700 kroner tilbyder vi gratis 3-5 hverdages levering direkte hjem til din hjemmeadresse. Hvis du er lidt sent ude, kan du også tilkøbe ekspres-levering, hvor vi garanterer en leveringstid på 1-2 hverdage, hvis du bestiller før klokken 13:00 på mandag-fredag.

Andre interessante artikler