FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Foligain Dermaroller

Hovedbundsrulle mod hårtab

Hvorfor bruge en hovedbundsrulle fra Foligain?

Foligains hovedbundsrulle er designet med hårvækst og tykkere hår i tankerne. Dermarolleren er et ergonomisk værktøj til din hårpleje, og er forsynet med 540 mikro-titaniumnåle med en længde på 0,25 for at kunne stimulere hovedbunden optimalt.

Foligain dermaroller er specielt designet til at til at lave tusindvis af mikroskopiske kanaler i det øverste lag af hovedbunden. I denne proces øges både blodgennemstrømningen og næringsfordelingen til både inaktive og aktive follikler.

Netop det gør, at du skaber det bedste mikromiljø til at genaktivere hårvækst ved at aktivere de hårsække, der er i hviletilstand i hovedbunden.

Derudover kan du ved hjælp af en Foligain dermaroller også bidrage til at optimere effekten og absorptionen af de andre Foligain hårprodukter, såsom shampoo og balsam til hårvækst, som dermed kan bidrage ekstra til normal hårvækst.

Brug en dermaroller til microneedling til dit hårtab

Konceptet med microneedling er ikke nyt, og har i flere århundreder været flittigt brugt inden for hudpleje. Det er dog relativt nyt inden for hårpleje, og er en ideel metode til mænd og kvinder, der har tyndt og fint hår, og som drømmer om at få hjælp til selvhjælp til at afhjælpe problemet.

Microneedling med en dermaroller er nemlig kendt for at stimulere hudens egen foryngelsesproces, hvilket også gælder for hovedbunden, hvis man vil give sig selv de bedste forudsætninger for endnu engang at få tykt, stærkt og lækkert hår.

Hovedbundsrullen kan bruges alene, men er ligeledes perfekt at kombinere med andre hårtabsbehandlinger fra Foligain, da man ved brug åbner porer i hovedbunden og derved optimerer stimulation og effekten af eksempelvis Foligain shampoo eller balsam til hårvækst.

Hvordan bruger man en dermaroller til hårvækst?

Sørg for at gøre hovedbundsrullen ren før brug med vand direkte fra hanen. Brug derefter rullen på det ønskede område af hovedbunden. Rul i én retning over et område 4-5 gange med ensartet tryk og hastighed. I den medfølgende æske finder du en instruktion, der mere præcist forklarer, i hvilke retninger du bør bruge din nyindkøbte dermaroller mod hårtab.

Hvor lang tid skal jeg bruge dermarolleren til hårvækst?

Efter en 15 minutters behandling skal du stoppe med at bruge rullen. Lad huden ånde/hvile i 3-5 minutter og brug dit ønskede hårprodukt - det kan blandt andet være et af Foligains mange spændende hårtabsprodukter.

Hvor ofte skal jeg bruge hovedbundsrullen?

Brug Foligains dermaroller mod hårtab 2-3 gange om ugen. For optimal effekt anbefaler vi, at du kombinerer brug af dermaroller med andre Foligain-produkter.

Kan alle bruge en dermaroller til hovedbunden?

Hvis du har fået hårtransplantation, har følsom hovedbund eller lignende, anbefaler vi, at du rådfører med hudspecialist før brug. Bør ikke bruges på åbne sår, acne i udbrud, eksem, solskoldning eller andre hudsygdomme.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(71)
4 Stjerner
(47)
3 Stjerner
(8)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

89.29% baseret på 126 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det er dejlig i hovedbunden ikke for hård er tilfreds 😄

P Pia B
Bekræftet køb

Har lige modtaget den, og prøvet et par gange. synes ikke den gør meget, men skal nok give det lidt tid

J Jesper
Bekræftet køb

Produktet jeg har ventet længe på... Det er fantastisk..

N Nickie
Bekræftet køb

Jeg troede det ville gøre mega ondt men det gør det slet ikke

S Stephanie
Bekræftet køb

Jeg har synligt fået tykkere hår og mere af det!

D Daniel
Bekræftet køb

Jeg har brugt den i en måneds tid nu og er foreløbigt rigtig glad for den

S Sandra
Bekræftet køb

Mega effektiv men samtidig ikke for hård mod huden. Kan klart anbefales

O Ole
Bekræftet køb

Føles lidt mærkeligt på dit hoved, men ligesom massage

M Monique
Bekræftet køb

Føles lidt underligt, men virkelig rart på samme tid. Skal bare prøve at huske at rense den

G Gemma
Bekræftet køb

Virker overraskende godt for mig. Virkelig god

K Karsten

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide