Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Ansigt

Yndefuld aldring – glødende hud med de fineste linjer

Rynker er en helt naturlig del af at blive ældre og ikke noget at skamme sig over eller forsøge at skjule. De fine linjer, særligt i ansigtet, fortæller historier fra hele dit liv, og særligt omkring øjnene og læberne kan de være vidner om masser af grin og store smil (for som du nok ved, dukker der fine linjer op omkring øjne og læber, når vi smiler, uanset om vi har rynker eller ej). Netop denne detalje er vigtig, for det hænger i høj grad sammen med, at det er særligt populært at være naturlig og værne om sin autenticitet, både ift. hvordan vi ser ud og hvordan vi plejer vores krop.

Netop fordi rynker er naturlige og fortæller din historie, er det blevet mere almindeligt at værne om dem og stolt vise dem frem – se blot på skuespillerinder og sangerinder verden over, der vælger stolt at pleje deres hud på naturlig vis, elske deres rynker og nægte photoshopping for at undgå dem! De vælger i stedet naturlige og effektive måder at til pleje deres hud for at bidrage til yndefuld aldring, glødende hud og altid at vise sig selv frem, som de er. Så hvis du gerne vil pleje din hud og stråle hver dag, så læs med her.

Rynker er helt naturlige og kan med den rette pleje og omsorg være fine

Hvorfor får man rynker i ansigtet?

Den del af din hud, der udsættes for mest, vil også være den del af huden, der oftest får rynker tidligst. Dette gælder særligt ansigtet og halsen – som du måske allerede ved. Dette kan være forårsaget af et utal af forskellige faktorer, alt fra genetik, naturlig aldring, din hudplejerutine, eksponering af eksterne faktorer og din generelle livsstil. Med andre ord en kombination af faktorer, du ikke kan kontrollere og en række, du kan kontrollere – en detalje der er yderst vigtig, for at du kan bidrage til en glødende og varm hud! Vi vil her fokusere på, hvad du selv kan kontrollere for at opnå en smuk og glødende hud, uanset din alder.

Huden i ansigtet er særligt udsat for påvirkning af solen, vinden og vejret, som alle har en indvirkning på din huds fugtighed, sundhed og elasticitet, uanset hvilken hudplejerutine du har til at pleje huden. Det betyder dog ikke, at din hudplejerutine og dit valg af ansigtscremer ikke er vigtige, da de kan mindske påvirkningen af eksterne faktorer, men intet kan give dig komplet beskyttelse mod f.eks. solen eller vinden. Dette kan yderligere påvirkes af, hvad du spiser, dine sovevaner, dine motionsvaner og dine generelle vaner til at sikre din sundhed (f.eks. indtagelse af alkohol, rygning eller stress). Jo større fokus du har på at sikre, at din krop f.eks. får nok væske, de rette næringsstoffer, motion og en balanceret tilværelse, jo mere vil dette skinne igennem i din hud.

Rynker i ansigtet er derfor ofte resultatet af flere faktorer, hvilket betyder, at der også er flere ting, du selv kan gøre for at bidrage til at pleje rynkerne, så du stolt kan vise dem frem med en glødende hud.

Behandling og pleje af rynker behøver ikke være smertefuldt eller tidskrævende.

Stolt af dine rynker – hvordan plejer du dem?

Du bebøver hverken at gemme dine rynker væk eller frygte dem – de er noget du bør være stolte af, da de er med til at fortælle din unikke historie. Du kan pleje dem på mange forskellige måder, så dine rynker forbliver fine, og så du bidrager til en naturlig og varm glød i huden. En god hudplejerutine er ideel til netop dette, om uanset om du bruger almindelige ansigtscremer eller antirynkecremer. Det vigtigste er dog, at du vælger en ansigtscreme eller rynkecreme, der virker til netop din hudtype og dine behov – og gerne en med naturlige ingredienser, der er mild og effektiv mod huden, så du ikke udsætter den unødvendigt for stærke eller hårde kemikalier.

Prøv for eksempel en antirynkecreme med kaviar, der har en antibakteriel virkning og er særligt formuleret til at bidrage til en naturlig glød – en ansigtscreme, der kan bidrage til dine allerede eksisterende rutiner og hjælpe dig med at pleje din hud på naturlig vis. Alternativt kan du sikre at gløden og rynkerne plejes indefra, med en diæt der er fyldt med vitaminer, sunde fedtstoffer og proteiner til at booste hudens styrke og elasticitet – noget du ligeledes kan bidrage til med et naturligt kosttilskud, så du dagligt kan forkæle din krop, hud og dig selv på en naturlig måde.

Andre interessante artikler