FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Rent Kollagen Tilskud

Naturligt tilskud til hår, hud & negle

Oversigt

Pure Collagen kapslerne er den ideelle måde at hjælpe dig med at håndtere de uønskede tegn på aldring. Hver kapsel indeholder en potent dosis af det videnskabeligt studerede Verisol® Bioactive Collagen Peptides, og når det kombineres, udgør det en formidabel 1200 mg daglig styrke. Derudover at de indeholder absolut ingen fyldstoffer, bindemidler eller uønskede kemikalier, er dette det ideelle naturlige supplement til mænd og kvinder i alle aldre.

  • For behandling af tegn på aldring af huden
  • Klinisk undersøgt naturligt supplement
  • Hydrolyseret type I og III kollagen
  • Verisol® Bioactive Collagen Peptides
  • Kraftfuld 1200 mg dosis
  • Ingen fyldstoffer, bindemidler eller aromaer

Når man søger efter et produkt til at hjælpe med aldrende hud, vælger mange naturlige ingredienser som kollagen for at naturligt øge deres huds udstråling og skønhed. Mange stoler på cremer og lotions til at gøre dette, men ved du hvor meget mere kraftig det kan være at få ingredienserne indefra? Pure Collagen kapslerne virker indefra for at nære og genopbygge hudens naturlige kollagen niveauer og efterlader dig med en ungdommelig glød, som du altid har drømt om.

  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri

Kollagen og huden

Med det vigtigste strukturelle protein, der udgør omkring 80% af dets tørvægt, spiller kollagen en afgørende rolle i sundhed og vedligeholdelse af huden. Når kroppen er ung, er de naturligt forekommende niveauer af dette vigtige protein højt, og det er hvad der gør huden stram og blød. Når vi bliver ældre, og grundet faktorer som kost og sollys, kan disse naturlige niveauer falde dramatisk. Dette resulterer i aldringstegn, såsom rynket hud. Så at supplere kroppen med en ekstern kilde af kollagen, kan være en meget fordelagtig måde at tackle disse uønskede rynker og bringe aldrende hud tilbage til livet.

shydk-uv-page-info
shydk-uv-page-info

Verisol® kollagen

Når det kom til Pure Collagen kapslerne, ønskede Proto-col at bruge det bedste. For at opnå dette, er hver kapsel formuleret med det videnskabeligt studerede Verisol®, som er en unik blanding af ren hydrolyseret type I og III kollagen. Denne fantastiske ingrediens arbejder indefra for at hjælpe med aldringstegn og har vist sig at være en succes

En undersøgelse med 69 kvinder i alderen 35-55 viste, at Verisol® førte til en statistisk signifikant højere elasticitet i huden - det var op til 15% mere i forhold til placebo. Dette var vist efter bare 4 uger og var vedvarende efter 8 uger. En anden undersøgelse af 114 kvinder i alderen 45-65 viste en statistisk signifikant reduktion i rynker omkring øjnene i forhold til placebo. Efter kun 4 uger rapporterede de en 7,2% reduktion af rynker og derefter op til hele 20,1% efter 8 uger.

Ingredienser

Aktive ingredienser: Verisol® (kollagen hydrolysat)

Andre ingredienser: Gelatine (bovin kapsel)

Hvordan man bruger det

Disse kapslerne af Pure Collagen kapsler af Proto-col er designet til at være en nem tilføjelse til din daglige rutine. Tag 3 kapsler med vand, før du går i seng hver dag. Hvis det er nødvendigt, kan dosen også sikkert stiges til seks kapsler dagligt. Hver kapsel indeholder 400mg ren kollagen hydrolysat, så med den anbefalede daglige dosis (3 daglige) kan du modtage en kraftfuld 1200mg daglig mængde. Hver flaske indeholder 90 kapslerne, så ialt 30 portioner.

Tip

Da dette naturlige supplement er lavet med ren kollagen hydrolysat, er det helt sikkert at tage. Dette tilskud indeholder ingen fyldstoffer, bindemidler eller aromaer, og er også fri for laktose, mælkeprodukter og gluten. Når du bruger et nyt tilskud for første gang, kan du tjekke ingredienserne for allergi, og du skal ikke tage det, hvis du er veganer eller vegetar. Konsulter din læge før du tager produktet, hvis du har en medicinsk tilstand eller er gravid.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(9)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

82.61% baseret på 22 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super godt

S Sonja
Bekræftet køb

Jeg har fået super flotte negle og hud efter at have brugt disse kollagen kapsler.

N Nadia
Bekræftet køb

Dejligt endelig med kollagen som kosttilskud. Har taget det i 2 måneder nu med en god virkning.

S Søren
Bekræftet køb

Hurtig levering! spændt på at begynde med kosttilskuddet

L Lene
Bekræftet køb

Kan mærke at mit hår er blevet mere fast og mine negler flækker ikke så nemt. Tror at jeg førhen led at kollagenmangel

K Kristine
Bekræftet køb

De er virkelig nemme at tage og rigtig effektive

S Sille
Bekræftet køb

Jeg kan bedst lide at tage kollagen som pulver. jeg elsker det i min smootie om morgenen

A Anne
Bekræftet køb

Rigtig gode kapsler der er fuldkommen naturlige og med god styrke

N Nana
Bekræftet køb

Bedste kollagen tilskud jeg nogensinde har taget! Min hud har aldrig været pænere

S Simon
Bekræftet køb

Kan allerede mærke forskel og har kun taget collagen pillerne i 2 uger. Skal helt sikkert købe dem igen.

J Josefine

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide