emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Pure Collagen

400mg 90 Kapsler | For hud, negle, hår og sunde led.

proto-col

259 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Proto-col kollagen kapsler er et supplement, som gendanner og forstærker skønhed indefra og ud. Kollagen danner grundlaget for sund og smidig hud, kraftigt hår og negle, og er naturens egen utrolige ingrediens til at hjælpe huden til at holde et ungdommeligt udseende.

 • Booster den naturlige produktion af kollagen
 • Forbedrer hudens elasticitet og udligner fine linjer og minimere rynker
 • Gavnligt for leddene, knogle, hud, hår og negle
 • Proto-col kollagen tilskud kommer fra en bovin kilde, og er det tætteste du kommer på menneskets naturlige producering af kollagen
 • Hurtig absorbering i kroppen, så du kan se hurtige resultater
 • Naturlige ingredienser

Proto-col kollagen kapsler komplementerer kroppens naturlige produktion af kollagen, og kan omvende eventuel beskadigelse, som opstår på grund af tab af kollagen i kroppen. Dette tilskud anvender kun hydolyseret kollagen, som absorberet hurtigt i kroppen.

Læs mere
Type: Piller
Indhold: 90
Behandlingsvarighed: 30 dage dage
Dosering: 3 om dagen
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er kollagen?

Kollagen er naturlig protein i kroppen, som består af aminosyrer. Dette protein udgør en central rolle for vores hud, og bindevæv og kan er således tilstede i et stort opbud af væv - herunder hår, negle, knogler, brusk, sener og ledbånd. Den ekstra-cellulære matrix giver bindevævet de fleste af deres funktionelle egenskaber, såsom knoglernes og bruskens evne til at bære kroppens vægt. Når kollagen går tabt, reduceres de funktionelle egenskaber af vævet, og huden kan derfor miste elasticitet, som resulterer i rynker.

Hvorfor forringes vores produktion af kollagen?

Skader på bindevæv og et tab af kollagen opstår som følge af en række årsager, herunder sygdom, traumer, miljømæssige omgivelser (sol og forurening), ældning og overgangsalder. Hvilket køn man er også et vigtigt emne, da en undersøgelse for nyligt har rapporteret, at kvinder mister kollagen i deres hud hurtigere end mænd. Desuden kan betydelige ændringer i hud, hår og negle forekomme hos kvinder ved behandling af bindevævet, såsom leddegigt og osteoporose.

Hvad er Proto-col ?

Proto-col Kollagen kapsler anvender kun hydrolyseret kollagen, som bevirker at fordøjelsen og absorberingen af tilskuddet er hurtig og effektiv. Proto-col Kollagen kapsler stimulerer den naturlige kollagen produktion i kroppen og forstærker således elasticiteten af huden. Ved at berige kroppen med forøgede mængde af kollagen, vil dette hjælpe med at reducere synlige rynker, og fine linjer i huden.

Kollagen i kapselform kan desuden styrke skrøbelige negle og forbedre hårets kvalitet. Adskillige undersøgelser har også vist at kollagen virker effektivt til behandling af leddegigt og smerte i leddene.

Proto-col Kollagen tilskud kan ligeledes bidrage med at stabilisere kroppens immunsystem og naturalisere produktionen af unormale molekylære strukturer.

Hvad er specielt ved proto-col kollagen kapsler?

Proto-col kollagen kapsler indtages oralt, hvilket gør dem til et godt alternativ til kollagen- eller indsprøjtninger med farlige bivirkninger. De resultater du opnår med proto-col Kollagen kapsler er progressive og akkumulerende dvs. at de virker indefra, og jo længere du fortsætter med at tage kapslerne, desto flere fordele vil du opleve. Desuden er tilskuddet hurtigt optageligt for kroppen, så du vil kunne nyde fordelene hurtigt og effektivt.

Hvad er den anbefalede dosis af proto-col Kollagen kapsler?

Den minimale anbefalede dosis af proto-col Kollagen kapsler er 3 kapsler per dag. Ideelt set bør kapslerne tages før sengetid, da man opnår maksimal reparation og regenerering i den første fase af søvnen. For at opnå maksimal effekt, bør proto-col Kollagen kapsler tages på tom mave eller mindst halvanden time efter, at du har spist aftensmad. Doseringen af kapslerne kan øges, hvis der er tale om kroniske eller akutte tilstande, eller hvis kapslerne bruges som yderligere støtte til at reparere skader. Man må maksimum indtage 9 kapsler om dagen.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater med proto-col Kollagen kapsler?

Som med et hvert andet supplement, bør du lade kapslerne virke i et par uger for at forøge Kollagen niveauet i dit system, hvorefter du vil begynde at se resultater. Resultaterne kan variere fra person til person. Som regel tager det mellem 3 til 12 uger, før man bemærker ændringer eller forbedringer. Det er vigtigt at fortsætte med tilskuddet i mindst 3 måneder og give kollagen kapslerne tid at opbygge sig i dit system, før du evaluerer resultatet.

Er der nogen bivirkninger ved brug af proto-col Kollagen kapsler?

Dette produkt er helt naturlig og uden nogle former for alvorlige bivirkninger. Kapslerne indeholder Kollagen type 1 og 2, som er baseret på 18 forskellige slags aminosyrer.