FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Cirkulationsproblemer – hvilken betydning har det?

Dårlig cirkulation er faktisk resultatet af de livsstilsvalg, du foretager, som kan forårsage dit helbred til at lide. Faktorer som manglende motion plus en ubalanceret kost kan forværre tilstanden. Dette fører til hærdet plak i blodårerne, der begynder som bløde aflejringer af fedtdannelse.

shydk-max-medix-cer-booster-mini-banner

Cirkulationsproblemer – hvilken betydning har det?

Cirkulationsproblemer begynder ikke bare på én dag. Faktisk kan dit hjerte tage en del misbrug år efter år, og når det ikke kan holde til det længere, får du symptomer. Dårlig cirkulation er faktisk resultatet af de livsstilsvalg, du foretager, som kan forårsage dit helbred til at lide. Faktorer som manglende motion plus en ubalanceret kost kan forværre tilstanden. Dette fører til hærdet plak i blodårerne, der begynder som bløde aflejringer af fedtdannelse. Pladen vil derefter hindrer tranporten af blod til og fra hjertet. Grunden til at du finder flere af den ældre befolkning, som lider af kredsløbsproblemer end f.eks. unge og børn er, fordi plak tager lang tid om at danne sig. Dårlige kolesterol er også en medvirkende faktor, da det øger blodets viskositet, hvilket skaber anomalier i strømmen af blod gennem vener og arterier.

Dybest set kan du ikke leve uden blodcirkulationen i hele kroppen. Blodet strømmer fra hjertet, som vil fungere som din krops vigtigste pumpe. Blod strømmer til lungerne for at få ilt og til andre forskellige organer, før der deoxygeneret blod tilbage til lungerne endnu en gang mere. Når der er et problem med cirkulationen, vil det resultere i, at der ikke er ilt nok til hvert organ, og du kan opleve at dit helbred vakler.

circulationmaxx

Dit lymfesystem

Naturligvis hænger cirkulation og sundhed sammen ganske nøje. Når vi siger "omløb," henviser vi til kroppens lymfe cirkulation. I det øjeblik du har mistanke om, at du har et problem med din cirkulation på nogen måde; er det en god ide at konsulere med en læge og finde måder hvorpå du kan forbedre din blodcirkulation. Dybest set, er en integreret del af immunsystemet lymfesystemet. Visse livsstilsvaner kan føre til mindre en ringe cirkulation, herunder også tilstande som fedme, rygning, gigt og diabetes. At have et dårligt blodomløb kan føre til nogle alvorlige tilstande. Dårligt blodomløb kan blandt andet føre til hukommelsestab, hjerte-karsygdomme, åreknuder, Raynauds sygdom, hæmorider, chilblains, carpal tunnel, blodpropper, bylder, sår på benene, følelsesløshed, muskelkramper, svimmelhed, vertigo, øjenproblemer, kløe, kolde hænder og fødder og mørke rande under øjnene.

Lav sexlyst

Dine reproduktive organer påvirkes også af dårlig blodcirkulation. Symptomerne omfatter træthed, manglende vitalitet og sexlyst. Alvorlige problemer med blodcirkulationen kan endda forårsage impotens og besvær med at holde rejsning under seksuel aktivitet.

Kramper i dine lemmer

Kramper i dine lemmer

Når du føler prikken og stikken i dine fødder og hænder, kan dette være symptomer på kredsløbsproblemer i lemmerne. Særligt smerten ikke går væk efter du begynder at flytte rundt eller strække lemmerne ud. Når dårlig cirkulation til ben og arme, herunder dine fødder og hænder sker, kan det være tegn på en mere alvorlig tilstand. Hvis du har mistanke om at det er noget du går igennem, så husk straks at se din læge. Symptomerne kan omfatte hårtab på ben, hyppige kolde ekstremiteter, hævelse, følelsesløshed, brændende, smerter og kramper. Når du synes at have særligt dårligt blodomløb specifikt i dine ben og fødder, kan det være forårsaget af perifer arteriesygdom (PAD) eller perifer vaskulær sygdom (PVD). Andre årsager kan omfatte forhøjet kolesterol, forhøjet blodtryk og diabetes. Medvirkende faktorer til krampe i lemmer, kan omfatte forkert ernæring, manglende motion og rygning. Du kan afhjælpe problemet ved at holde dine fødder og ben dækket, så varmen holdes, hvis du indtager en god kost indeholdende et lavt indhold af mættet fedt kost. Ligeledes bør du undgå lange perioder med at sidde stille og regelmæssig motion kan hjælpe behandle og forhindre din tilstand naturligt.

Ofte Træt

Dine nyrer spille en væsentlig rolle i overvågningen og reguleringen af at fjerne overskydende vand og affald fra din krop. Når der ikke er nok blodcirkulationen i nyrerne, kan du opleve, at du føler dig træt hele tiden, har en ændret hjerterytme, føler en stigning i blodtrykket og oplever hævede ankler, fødder og hænder.

Brystsmerter

Når der er dårlig blodcirkulation i hjertet, vil du opleve symptomer såsom en stigning i kolesterol, højt blodtryk og smerter i brystet. Når du begynder at have svært ved at gøre almindelige opgaver såsom at gå, eller hvis det gør dig forpustet og træt af at gå op af trappe, kan det betyde problemer med cirkulation.

Sløvhed

Hjernen får omkring tyve procent af den cirkulerede blod i kroppen. Når strømmen af blod ikke fungerer optimalt vil din hjerne begynder tage skade af det. Dette kan resulterer i en sløv følelse, mangel på mental klarhed og tab af hukommelse. Pludselige anfald af svimmelhed og hyppig hovedpine, som du ikke kan forklare, er også tegn på dårlig blodcirkulation i hjernen.

Kredsløbsforstyrrelse symptomer

Når udbuddet af blod ikke flyder ordentligt til hjernen, vil du begynde at føle symptomer. Dette omfatter ikke at kunne sluge med lethed, har problemer med at holde balancen eller gangbesvær. Andre symptomer omfatter også sløret tale, hovedpine og dobbeltsyn.

Heling af sår

Når du går gennem dårlig blodcirkulation, kan åbne sår eller blod tage længere helbredende tid. Det betyder, at du danner skorper efter længere tid end normalt, og nogle sår kan tage ugevis uden helbredelse. Søge lægehjælp, når det er noget du bemærker.

Forårsaget af graviditet

Når en kvinde er gravid, kan en voksende baby forårsage blodmangel. Mange af de forbrugte næringsstoffer anvendes af barnet til at vokse. Desuden vil den voksende baby tage ekstra vægt, som kan hæmme din krop lidt. At være opmærksom på en god blodcirkulation god blodcirkulation i denne tid, er meget vigtig. Nogle populære måder er fremme en sund cirkulation er at foretage øvelser eller svømning.

Arbejdsrelaterede

Sidder for lang ved en computer år efter år kan forårsage problemer med cirkulation. Dette gælder især hvis du ikke husker at tage pauser regelmæssigt et par gange om ugen. Tag dig tid og giv dig selv et par små pauser efter hver 2 time.

Cirkulationshjælp

En af de bedste måder at fastholde og fremme stor kredsløbssygdomme sundhed på, er ved at følge en sund livsstil. At spise en fedtfattig kost, såvel som en fiberrig kost kan hjælpe med at opretholde god strøm af blod. Rygestop, og at opretholde en sund vægt og få motion på regelmæssig basis kan også hjælpe. Naturlige hjælpemidler, såsom rosmarin og Gingko Biloba, kan hjælpe med at lindre de smertefulde symptomer på overbelastede årer.

At forebygge dårligt blodomløb

Forebyggelse af dårligt blodomløb kan have en stor værdi. For at undgå dårligt blodomløb, prøv massage terapi, som som hjælper med at fremme cirkulation. Brug varme pakninger til at lindre kramper og smerte. Forøg dit indtag af vitamin B6 og magnesium. Citronsaft indeholder citrat som er godt for dig, så dette kan også anbefales. Spis små portioner af fjerkræ, fisk, bælgfrugter, fuldkorn og grønne bladgrøntsager. Undgå eller begræns indtagelse af produkter med hvidt mel, såsom spaghetti samt koffein, salt, mejeriprodukter, protein, alkohol og sukker. Alle former for frugt, især bioflavonoid-rige appelsiner er godt for dit helbred, da disse styrker kapillærer. Vandmelon har lycopen, der forhindrer ophobning af plak i blodet. Disse hjælper med at fremme omløbet på en sund måde.

Andre interessante artikler