Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Myter og fakta om penisforstørrelse

Faktum er at størrelsen på din penis, kan hjælpe dig med at tilfredstille din partner, når i har sex. Mange mænd drømmer om en større penis, både for at kunne imponere en partner, eller for at føle sig mere selvsikker i omklædningsrummet. Det er et kendt faktum at mænd tænker meget over deres penisstørrelse og derfor findes der mange forskellige penisudvidelses piller på markedet. Lær mere her om penisforlængelses piller, for at kunne være sikker på, at de virkelig virker, som det hævdes.

Penisforlængelse

Så længe penisforlængelses pillerne anvendes korrekt, over en periode, så vil de kunne give dig et positivt resultat. Det er dog ikke kun piller er tilgængelige, til forstørrelse af din penis. Der er også penis extendere, penis pumper og naturlige kosttilskud, som man kan vælge imellem. Uheldigvis findes der mange myter mod disse produkter, hvilket kan give mænd tvivl, hvorvidt de skal benytte sig af penis forstørrelses produkterne. Der er flere produkter, der er helt sikre samt effektive at bruge. Her er de mest normale myter omkring penisforstørrelser, samt hvad sandheden i virkeligheden er.

Penisforstørrelses piller kan ikke forstørre din penis

Penisforstørrelses piller kan ikke forstørre din penis

Denne påstand er kun delvis sand. Da piller til penisforstørrelse, ikke forlænger din penis i uerigeret tilstand. Det mest populære produkt på verdensmarkedet er VigRx. Dette produkt øger blodcirkulationen til det genitale område, specielt under samleje, hvor penis bliver mere fast. Derfor vil du kunne opleve at penispiller, kan give dig et flot resultat, der vil vise sig, når din penis er erigeret. Hvis du ønsker at få en større penis i slap tilstand, skal pillerne være ledsaget af nogle penisøvelser, for at opnå en længere samt bredere penis, i både erigeret og slap tilstand.

Penisforstørrelses piller giver ikke noget resultat

Tværtimod, du kan opnå flotte resultater ved produkter som VigRx . Du vil altid være nødt til at tjekke ingredienserne i en bestemt pille grundigt før brug. Pillerne skal indeholde naturlige urter, da disse er de mest kvalificerede ingredienser, blandt penisudvidelsen piller, de er både sikrest og mest effektive. VigRx består derfor kun af 100% naturlige ingredienser, hvilket er en af årsagerne til produktets popularitet. Blandt de mest almindelige ingredienser der skal undgås, finder vi Ephedra og yohimbine, da de to kan forårsage alvorlige bivirkninger i hjertet, disse indgår derfor ikke i formularen bag VigRx.

Penisforstørrelses piller forårsager skadelige bivirkninger

Penisforstørrelses piller forårsager skadelige bivirkninger

De piller til penis forlængelse, der indeholder afrodisiaka og andre elementer, som ikke er godkendt af FDA, kan forårsage farlige bivirkninger som hjerte komplikationer eller maveproblemer. Men hvis du vælger piller, som kun indeholder naturlige ingredienser, er der ikke nogle årsager til at bivirkninger skulle kunne opstå. Derfor består alle VigRx produkter , udelukkende, af naturlige ingredienser, og produktet er blevet grundigt testet, for at sikre dig det sikreste og mest effektive middel til penisforstørrelse.

Penisforstørrelses piller virker overnight

Nogle fabrikanter, hævder deres produkter kan give en effekt på penissen efter blot 30 minutter, eller inden for en time. Det er ikke sandt. Normalt tager det mindst 12 uger for at en penisforlængelse pille, giver resultater. Man skal væbne sig med tålmodigheden, når man begiver sig ud i penisforstørrelse, om det er via piller, pumper eller extenders, så vil resultaterne først vise sig efter noget tid, og ønsker du de bedst mulige resultater, vil det altid være anbefalet, at du fortsætter behandlingen, selv efter resultaterne begynder at vise sig. Regelmæssig motion vil være påkrævet, sideløbende med at benytte penisforstørrelses piller, for at give den bedst mulige påvirkning på penis.

Andre interessante artikler