Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Fordele ved brug af penis pumpe

Læs og lær omkring de store fordele ved brug af penis pumpe. Penis pumper kan bruges effektivt til en række forskellige emner som penis forlængelse, erektil dysfunktion, onani mm.

Utilfredshed med udseendet

Utilfredshed med udseendet

Størrelsen af en mands penis er et stort problem for mænd. Mange mænd mener, at deres størrelse af deres penis ikke er nok til at være i stand til at tilfredsstille deres partnere. Dette er en fælles frygt blandt mange mænd.

Ifølge forskning og undersøgelser, tror nogle mænd, at deres penis størrelse er mindre, end de havde håbet på, men de har faktisk en normal størrelse penis. Mange mænd tror, at en masse kvinder, selv deres partnere, ville foretrække mænd, der har større og længere penisser.

Men når kvinderne bliver spurgt om denne idé, blev det konstateret i test og andre undersøgelser, at penis størrelsen hos en mand er ikke på toppen af listen over prioriteret træk, når en kvinde er på udkig efter en partner.

Penis forstørrelse

Penis forstørrelse

Som nævnt ovenfor er mange mænd ikke tilfreds med størrelsen på deres penis, også selvom partneren ikke har noget problem med størrelsen. En penis pumpe er en effektiv og sikker løsning til at forstørre din penis og få en større selvtillid. En penis pumper forøger både længden og tykkelsen på penis allerede 15 minutter efter brug. Hos ShytoBuy har vi et af markedets mest populære penis pumper til penis forstørrelse nemlig Bathmate hydro penis pumpe

Penis pumper kan være en god behandling til penis forstørrelse af flere årsager:

 • Når sammenlignet med kirurgi, er penis pumper et mere sikkert valg.
 • Forbedrer seksuelle præstationer, et af de elskede fordele ved at bruge penis pumpe er at den forbedrer den overordnede seksuelle præstation og også forbedrer den seksuelle tilfredsstillelse af din partnere.
 • Kan forstørre din penis med 4-8 centimeter i længde og kan virke allerede efter 15 minutter.
 • Penis pumper kan også hjælpe eller forbedre mænds onani proces. Det gør at mændene kan ejakulere hurtigere når de er seksuelt stimuleret og samtidig øger nydelsen hos mænd.

Erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion er et almindeligt problem, især efter prostata kirurgi og ældre mænd. Oral medicin indbefatter sildenafil (Viagra, Revatio), vardenafil (Levitra Staxyn) og tadalafil (Cialis, Adcirca). Andre erektil dysfunktion behandlinger omfatter medikamenter der indsættes gennem spidsen af din penis ind i urinrøret , der også bærer urin og sæd, skud du injicere i din penis (penis injektioner) og kirurgisk penisimplantater. En penis pumpe kan være et godt alternativ, hvis disse behandlinger giver bivirkninger, ikke virker eller ikke er sikkert for dig.

Penis pumper kan være en god behandling af erektil dysfunktion af flere årsager:

 • Penis pumper er effektive. Med øvelse og korrekt brug, kan de fleste af mænd får en erektion tilstrækkelig til samleje.
 • Penis pumper udgør mindre risiko end andre behandlinger. Risikoen for bivirkninger eller komplikationer er lavere, end det er med andre erektil dysfunktion behandling.
 • De samlede omkostninger er lavere. Efter det indledende køb koster en penis pumpe mindre end nogen anden erektil dysfunktion behandling.
 • Penis pumper er invasive. De kræver ikke kirurgi, indsætter medicin ind i spidsen af penis eller penis injektioner.
 • Penis pumper kan bruges sammen med andre behandlinger. En penis pumpe kan bruges sammen med medicin eller en penis implantat. For nogle mænd, fungerer en kombination af erektil dysfunktion behandlinger bedst.
 • Ved brug af en penis pumpe kan den hjælpe dig med at genvinde erektil funktion efter bestemte procedurer. For eksempel kan du ved hjælp af en penis pumpe hjælpe med at genoprette din evne til at få en naturlig erektion efter prostata kirurgi eller strålebehandling for prostatakræft.
 • Penis pumper kan modvirke seksuelle effekter af visse sundhedsmæssige betingelser. Hos nogle mænd med et underliggende sundhedsproblem, såsom diabetes, kan en penis pumpe hjælpe med at genvinde eller opretholde en normal seksuel funktion. Hvis du har Peyronies sygdom, en lidelse, der forårsager bøjede erektioner ved hjælp af en penis pumpe kan hjælpe dig med at opretholde den længde og omkreds af din penis.

Andre interessante artikler