FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Angst og Impotens

I flere tilfælde er impotens og rejsningsbesvær mere end psykisk lidelse end en fysisk. I denne artikel vil vi gennemgå hvad du kan gøre, hvis du lider af psykisk impotens grundet angst og frygt. Læs mere her.

Det er svært at leve med frygt og angst. Hver dag bliver brugt på bekymrende spørgsmål, som måske ikke engang er vigtige – eller brugt på, at forsøge at dæmpe de mange fysiske symptomer, som angst synes at forårsage.

En af disse symptomer, kan være impotens og rejsningsproblemer. Dette er lidt en ond cirkel, da impotens ofte fører til yderligere angst og frygt for ens seksuelle kunnen. Sexologer og læger, som studerer emnet i dybden, hævder at impotens kan skyldes af 2 faktorer – fysiske og psykiske problemer. De fysiske kan være alt lige fra alderdom til manglende blodtilførsel – disse symptomer og årsager er oftest kun mulige at behandle igennem lægehjælp eller sexologhjælp. Eventuelt med naturmedicin, såsom den anerkendte VigRX mod Impotens. VigRX er et homøopatisk naturmiddel, som – i mod sætning til receptpligtige midler – er receptfri, og kan derfor købes i håndkøb. Ydermere fremkommer de kendte bivirkninger som hovedpine og svimmelhed ikke ved VigRX, da ingredienserne er 100% naturlige.

Taler man derimod psykisk impotens, kan der være tale om angst og frygt som grundlag for dine rejsningsproblemer. Dette er både en god og en dårlig nyhed – den gode er, at det kan bekæmpes uden at skulle fylde din krop med medicin. Den dårlige nyhed er derimod, at psykisk impotens ikke bare kan behandles med en pille. Det kræver selvindsigt og lidt psykisk velvilje og gåpåmod. Ydermere kræver det, at du taler med din partner omkring din angst – ellers kan du blot gøre det værre. Ofte er det angsten for ikke at præstere, for ikke at være god nok, som sætter gang i rejsningsproblemerne hos mænd. I denne artikel vil vi gennemgå hvorfor angst kan fremprovokere impotens, og hvad du kan gøre ved det.

Hvordan kan angst fremkalde impotens?

Desværre kan erektil dysfunktion og rejsningsproblemer være utroligt vanskelige at diagnosticere, så hvis du lider af rejsningsproblemer, anbefaler vi at tale med din praktiserende læge om problemet. Ofte er der simple løsninger derude – såfremt problemet er fysisk. Er det forårsaget af angst – og derved et psykisk problem – er snakken en helt anden.

Grunden til, at angst er en svær og kompliceret diagnose at stille mod impotens, er, at alle personer oplever virkningerne af angst dybt forskelligt. Herunder kan du læse nogle forskellige måder angst angriber din krop og hjerne på, og hvordan de udspiller sig, så du selv kan diagnosticere og behandle problemet på effektiv og sikker vis.

Er hjernen på overarbejde?

Når du har svær angst, kan din hjerne nemt gå op overarbejde – ikke kun på det mentale plan, men faktisk også på et fysisk plan. Undersøgelser har vist, at svær angst lukker mindre vigtige dele af hjernen langsomt ned, for at kunne bruge maksimale ressourcer på de vigtige dele af hjernen. Ofte er disse ”mindre vigtige” dele af hjernen, de dele, som anvendes i seksuel tiltrækning. Derfor symptomerne impotens og rejsningsproblemer.

Negative følelser

Ligesom en hjerne på overarbejde, skaber angst ligeledes en række negative følelser. Desværre kan disse følelser blive problematiske, idet de kan påvirke din seksuelle energi. Følelser som mindreværd og manglende selvsikkerhed kan alene medføre impotens, idet du bliver bange for at præstere dårligt og skuffe i sengen.

Distraheret sind

At have et distraheret sind er ligeledes et typisk symptom ved impotens forårsaget af psykiske problemer. Dine bekymringer og tanker gør, at du fokuserer for meget på at præstere i sengen, og ikke at nyde det intime dig og din partner har sammen. Dette gør, at du aldrig bliver rigtig tændt, og derved ofte kan forblive impotent.

Hvad kan du gøre?

Som skrevet tidligere, er psykisk impotens væsentligt sværere at behandle, end det fysiske. Dette er ene og alene grundet de mange forskellige typer medicin, som du kan bruge, såfremt du lider af fysisk impotens. Du kan selvfølgelig stadig tage disse typer medicin i brug ved psykisk impotens, men disse fjerner kun midlertidigt problemet – ønsker du en permanent løsning, bør du i den grad lytte med her.

Løsning 1: Tal med din partner

Dette er måske det mest grænseoverskridende af dem alle, men såfremt I virkelig elsker hinanden, bør dette være ren barnemad for jer. Tal med din partner – find ud af, hvad hun forventer af dig, hvad der tænder hende, og hvordan du gør det bedst muligt for hende. Vi mænd har en tendens til at føle, at vi skal bestemme alt i sengen, når det i virkeligheden er bedre for langt de fleste kvinder, at de får lov at fortælle og forklare præcis hvad de kan lide og ikke kan lide. Vær åben omkring problemerne – det alene er nok til at fjerne angsten, da du nu ikke er banke for ikke at kunne præstere længere.

Løsning 2: Vær realistisk

Det at være realistisk omkring din seksuelle præstation er enormt vigtigt. Vi mænd har tendens til at tro, at vores sexliv skal ligne det vi har set i pornofilm. Dette er fup og fidus, og bør på ingen måde afspejle realistisk sex. Vidste du for eksempel, at et gennemsnitligt samleje varer 3 minutter? Nej vel? – med den statistik i baghovedet, er det pludselig lidt mindre farligt, at skulle komme for tidligt. Og skulle det ske, kan du altid bede din partner om at vente til du er klar igen – og evt. gøre lidt for hende/ham i mellemtiden.

Løsning 3: Husk intimiteten

Det er uhyre vigtigt at I husker at komme hinanden ved – tænk ikke så meget over selve akten, men nyd blot hinanden og lad tingende tage sin tid. I langt de fleste tilfælde, kan psykisk impotens være grundet en form for utålmodighed – man vil gerne i gang, og vise hvad man kan. Husk hinanden.

Vi har nu gennemgået de forskellige symptomer og løsninger på psykisk impotens forårsaget af angst og frygt. Såfremt du stadig ønsker medicinsk behandling, kan vi her på siden anbefale vores mest populære produkt, VigRX mod impotens. VigRX er et 100% naturligt homøopatisk middel mod impotens, som sikrer hårde erektioner og forøget præstationsniveau. Det bedste af det hele er, at det er receptfrit, og grundet de naturlige ingredienser, fremkommer der ingen bivirkninger ved at tage disse kapsler.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med