FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hårtab

Shampoo mod hårtab - virker de? Sådan kommer du tyndt hår til livs

Var du klar over, at dit valg af shampoo har en betydning for hvor meget hår, du har på hovedet?

Årsagen er faktisk meget simpel. Nogle af de ingredienser, der er i din almindelige shampoo, kan nemlig forværre dit hårtab, mens andre ingredienser som koffein, biotin, rosmarinolie og Trioxidil kan give dig gode forudsætninger for en sund hårvækst.

Men hvilken shampoo til tyndt hår skal du vælge? Det giver vi dig det fulde overblik over i denne artikel, hvor vi også kigger nærmere på årsager til hårtab, og hvad du kan gøre for ikke at miste mere hår.

Allersidst giver vi dig også vores anbefaling til de bedste shampoo mod hårtab til mænd og kvinder.

Hvorfor er jeg begyndt at tabe hår?

Der kan være mange årsager til hårtab. En af de primære årsager er sygdom og stress, som tager hårdt på kroppens ressourcer. Dit hår er ekstra følsomt overfor både fysiske og psykiske påvirkninger, da kroppen i sygdom- eller stresstilstand fører mere blod til dine livsvigtige organer for at kunne beskytte dig optimalt.

Det betyder også, at blodtilførslen til din hovedbund og hårsække forringes, hvilket ofte resulterer i hårtab og tyndt hår.

Men der er også andre årsager til, at mænd og kvinder begynder at miste håret. Nogle af de mest almindelige er:

  • Dårlig kost
  • Du lider af biotin-mangel
  • Arvelighed (har dine forældre tyndt hår?)
  • Hormonelle ubalancer (eksempelvis overgangsalder)
  • Hårtab pga. af overstyling
  • Autoimmun sygdom/alopeci areata

En shampoo mod hårtab kan bidrage til at stimulere hårvæksten.

Kan hår vokse tilbage?

Hvis dit hårtab skyldes stress, sygdom eller hormonelle ubalancer, kan du dit hår vokse tilbage, hvis du får bugt med den underliggende årsag.

Det vil med andre ord betyde, at hvis du oplever hårtab på grund af stress, vil håret vokse ud igen, så snart du får styr på dine stressniveauer. Så selvom du oplever stressrelateret hårtab, hvor dit hårs vækstcyklus påvirkes, kan du altså forvente en normal hårvækst efter et stykke tid.

Det samme gør sig gældende for sygdom eller hormonelle ubalancer. Så snart du får styr på dine hormoner eller kureret sygdommen, hvis det er muligt, kan du forvente en normal hårvækst.

Lidt anderledes er det dog med autoimmune sygdomme som eksempelvis alopeci areata eller arveligt hårtab. Her er dit bedste våben mod hårtab en god hårplejerutine med både Trioxidil-shampoo og balsam, som bidrager til ikke at forværre problemet, og som kan stimulere ny hårvækst samt bidrage til forebygge yderligere hårtab.

Du kan købe Trioxidil-shampoo mod hårtab ved at klikke på dette link og Trioxidil-balsam mod hårtab ved at klikke på dette link.

Som en ekstra hjælp bør du tage et dagligt Biotin-tilskud fra MaxMedix, som kan hjælpe med at afhjælpe biotin-mangel og dermed give dig gode forudsætninger for at undgå hårtab.

Hvordan virker balsam og shampoo mod hårtab?

Uanset årsagen til dit hårtab kan en balsam eller shampoo specielt formuleret til tyndt hår og hårtab hjælpe dig med at forbedre dit hårs udseende. Og hvis du vælger den rigtige balsam eller shampoo, kan de også stimulere ny hårvækst samt forebygge yderlige hårtab.

Men de fleste almindelige shampooer og balsams hjælper ikke mod hårtab. I stedet indeholder flere af dem en lang række ingredienser, der kan forværre situationen.

Derfor kan det være en rigtig god idé at bytte din almindelige balsam shampoo ud med en naturlig shampoo eller balsam mod hårtab, og her kan vi især anbefale produkter fra Foligains Trioxidil-sortiment.

Trioxidil bidrager til at forbedre hårets volumen, styrke hovedbundens sundhed, virker fugtgivende og booster blodgennemstrømningen til hårfolliklerne.

Ved at foretage dette skifte undgår du dermed skadelige ingredienser, der kan føre til hårtab og hæmme fremvæksten af nye hår, og kan i stedet pleje dit hår med Trioxidil, der kan bidrage til at stimulere din hårvækst og pleje dit hår i dybden.

Vælg en shampoo mod hårtab med naturlige ingredienser.

Den bedste shampoo mod hårtab hos mænd

Foligain Trioxidil Shampoo er uden tvivl en af de bedste shampooer mod hårtab på markedet til mænd. Trioxidil-shampooen er specielt formuleret til mænd, der har probleme med hårtab og tyndt hår.

Shampooen indeholder 2% trioxidil, og nærer, styrker samt forynger håret i dybden. Foligain-shampooen har en unik triple action formular, er klinisk testet, og er velegnet til at styrke dine hårsække, nære hovedbunden samt stimulere hårvækst helt naturligt.

Køb Foligain Trioxidil Shampoo til hårtab hos mænd ved at klikke på dette link.

Den bedste shampoo mod hårtab hos kvinder

Kvindehår er noget anderledes end mandehår, og for at give dit hår de bedste vækstbetingelser og forudsætning for at forblive sundt og smukt, er det vigtigt, at du vælger en shampoo, der er specielt udviklet til netop dine hårs behov.

Og til kvinder, der lider af hårtab eller tyndt hår, er Foligain også en sikker vinder, da de leverer produkter af allerhøjeste kvalitet. Så hvis du som kvinde vil vælge den bedste shampoo mod hårtab på markedet, bør du uden tvivl vælge Foligain Trioxidil Shampoo specielt formuleret til kvinder.

Denne shampoo er ligeledes formuleret på baggrund af en unik unik triple action formular, indeholder hele 2% trioxidil. Trioxidil-shampooen er perfekt til at stimulere din hårvækst, plejer dit hår i dybden samt holder håret rent, så du kan få de lange og smukke lokker, som mange af os drømmer om.

Køb Foligain Trioxidil Shampoo til hårtab hos kvinder ved at klikke på dette link.

Andre interessante artikler