Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Conditioner til mænd

236 ml Balsam | Med 2% Trioxidil mod hårtab

Med sin eksklusive Trioxidil ™ triple action-kompleks er Foligain Conditioner til mænd specielt designet til hårtab. Denne stimulerende balsam består af en omhyggeligt udvalgt blanding af klinisk undersøgte ingredienser som kan bidrage til at nære og pleje hår og hovedbund i dybden. Den er lige så let at benytte som enhver anden hårbalsam, men selvom Foligain Conditioner til mænd er enkel at bruge kan den hjælpe dig med at opnå meget mere end bare blødt og skinnende hår.

  • Designet til tyndt hår og hårtab
  • Let balsam for fylde og volumen
  • Med teknologi der låser fugten
  • Eksklusiv Trioxidil™ triple action formel
  • Supplement til Foligain shampoo til mænd
  • Ingen parabener, sulfater eller phthalater

Takket være Trioxidil ™ triple action-frormlen, der er unikt for Foligain-produkterne, kan Foligain Conditioner til mænd ikke kun hjælpe med at passe på selve håret, men også hårsækkene og hovedbunden for at skabe en allround stimulerende balsam. Den tredobbelt-aktion formel virker på tre fronter for at hjælpe på resultatet og udseendet af hårtab og hjælpe med at give mænd deres tillid tilbage.

199
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hårtab hos mænd

Omkring 85% af mændene vil have oplevet en form for hårudtynding når de bliver 50, så det er et stort problem som mange af os har eller vil blive konfronteret med. Hårtab kan skyldes mange forskellige faktorer, som kan påvirke alle forskelligt. Her er nogle af hovedårsagerne:

Nogle af disse kan være et resultat af vores livsstil som f.eks. et stressende arbejde eller rygning, som med en vis omtanke og overvejelse potentielt kunne reduceres eller helt fjernes fra vores liv. Faktorer som genetik og hormoner er dog ikke nødvendigvis ting vi kan ændre og de kan spille en rolle for hårtab hos mænd. Dette skyldes at de kan påvirke niveauerne af mandligt kønshormon i kroppen.

Enzymet 5-alpha-reduktase (5 ? -reduktaser) er ansvarlig for at omdanne sundt mandligt kønshormon til noget der hedder dihydrotestosteron (DHT). DHT kan have en stor betydning for hårtab, da det kan få hårsækkene til at krympe og hæmme væksten. Som et resultat heraf kan ingredienser der kan betragtes som DHT-blokkere være populære for at afhjælpe hårtab og ved at træffe foranstaltninger der hjælper med at balancere DHT og 5-alpha-reduktase niveauerne kan man bidrage til at fremme sund hårvækst.

Foligain Conditioner til mænd

Denne stimulerende balsam er designet specielt til hårtab hos mænd og indeholder det unikke Trioxidil™ triple-action kompleks, der er eksklusivt for Foligain-serien. Trioxidil™ triple-action formlen er designet af et team af hårplejeeksperter og bruger klinisk testede bioaktive ingredienser og liposphere mikroemulsionsteknologi til at tilføre håret med den unikke formel, der virker på tre fronter:

Follicle Strength
Hårsækstyrke

Den naturlige formel kan bidrage med gavnlige proteiner, som kan hjælpe med at styrke og genoplive håret

Matrix Vitality
Formvitalitet

Nøje udvalgte bioaktive ingredienser arbejder for at passe på det tynde hår og hjælper med at styrke hårsækkene indefra

Holder på fugten
Holder på fugten

Hjælper med at opretholde en sund hårbund ved at forsegle næringsstoffer og hudens fugt, så den er klar til et sundt hår

Ingredienser

Foligain Conditioner til mænd består af en omhyggeligt fremstillet blanding af ingredienser, og det er denne kombination der gør denne stimulerende balsam så unik. Med Trioxidil ™ triple action-formlen, der er eksklusivt for Foligain, er hver ingrediens blevet udvalgt for dens gavnlige egenskaber og hvordan de virker harmonisk sammen.

Kløverblomst ekstrakt
Kløverblomst ekstrakt

Også kendt under navnet Trifolium Pratense. Kløver er kendt for at være en naturlig kilde til isoflavoner. Den primære forbindelse er Biochanin A, og den er blevet meget populær inden for kosmetikprodukter til mænd.

Biotin
Biotin

Også kendt som vitamin B7. Biotin er et næringsstof, der hjælper med at sikre vores hårs, negles og huds sundhed. Det er endda fået kælenavnet ”H” vitaminet, som stammer fra de tyske ord Haar og Haut der betyder "hår og hud".

Sojaprotein
Sojaprotein

Soja er en naturlig proteinkilde og dermed en fremragende naturlig ingrediens for hud og hår. En kost der er rig på proteiner er gavnlig for at hjælpe håret med at blive tykt og stærkt. Soja er også kendt for at være rig på isoflavoner, der siges at være gode til at hjælpe med at beskytte og styrke håret.

Panax Ginsengrod ekstrakt
Panax Ginsengrod ekstrakt

Forveksles ofte med amerikansk eller sibirisk ginseng, men Panax vokser i egne af Korea og det nordøstlige Kina. Panax Ginseng har været brugt for dens talrige fordele, bl.a. for hår og hovedbund hvor den siges at have genopliende egenskaber. Den kan også bidrage til at stimulere hovedbunden og fremme sunde forhold.

Burrerod ekstrakt
Burrerod ekstrakt

Rig på vitamin A og essentielle fedtsyrer. Burre kan være meget gavnlig for håret og hovedbunden. Fedtsyrer kan ikke kun bidrage til at nære hovedbunden, men også hjælpe cirkulation og cellevækst, som kan være meget nyttigt for hårsækkene da det skaber gode betingelser for at sundt hår kan trives.

Jojobafrøolie
Jojobafrøolie

Rig på det hudvenlige E-vitamin. Jojobaolie er en populær ingrediens i naturlige hudplejeprodukter. Den er kendt at hjælpe med at fugte huden og kan være meget gavnlig for tilførslen af fugt til hovedbunden. Den kan også hjælpe med at nære hårsækkene og hårstråene.

Foligain Conditioner til mænd består af en række naturlige og hudvenlige ingredienser, der har været underlagt en række strenge tests og forskning. Den unikke formel, der udgør denne stimulerende balsam, er af højeste kvalitet og indeholder ingen parabener, sulfater eller phthalater og er ikke testet på dyr.

Komplet liste over ingredienser:

Vand, Beentrimonium Methosulfat, Cetylalkohol, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Trifolium Pratense (Kløver) Blomsterekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojobaester, Citronsyre, Propylenglycol, Panax Ginsengrod Ekstrakt, Arginin, Acetyl Tyrosin , Arctium Majus (Burre) Rodekstrakt, Hydrolyseret Sojaprotein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calciumpantothenat, Zinkgluconat, Niacinamid, Ornithin HCI, Citrullin, Glucosamin HCI, Biotin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolie, Emu olie , Phenoxyethanol, parfume.

Brugsanvisning

Efter vask med shampoo påføres en lille mængde Foligain Conditioner til mænd. Dette masseres ind i hovedbunden i 60 sekunder og håret skylles derefter grundigt. For at opnå de bedste resultater kan denne stimulerende balsam kombineres med Foligains stimulerende shampoo, intensiv spray og tilskud til mænd.

Læs mere
Foligain Conditioner til mænd 236 ml Balsam | Med 2% Trioxidil mod hårtab

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

77.50% baseret på 8 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker godt sammen med shampooen af samme mærke. Skal kun sidde i kort tid.

H HenrikTC
Bekræftet køb

Foligain Conditioner gav mig virkelig gode resultater, især i kombination med Foligain shampoo.

M Michael
Bekræftet køb

Havde i lang tid gået og ønsket mig det hår jeg havde som yngre... Foligain har næsten givet mig samme hår tilbage - virkelig værd at give et forsøg!

T Troels
Bekræftet køb

Overraskende tilfreds med dette produkt! langt bedre end andre balsammer jeg har prøvet. Har også lige købt Foligain Shampoo og er spændt på virkningen af denne også.

J Jonas
Bekræftet køb

Har brugt Foligain Balsam i 3 uger nu og begynder at kunne se en god effekt, hvor mit hår ikke ser så tyndt ud mere. Foligain kan helt klart udskydde den dag, hvor jeg går permanent skaldet.

P Peter
Bekræftet køb

Skønt, og irriterer ikke

K Kirk
Bekræftet køb

Dejlig balsam, den virker

E Euan
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter