Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Balsam til tyndt hår hos mænd

236 ml Balsam | Balsam, der hjælper mod mandligt hårtab

Oversigt

Med sin eksklusive Trioxidil ™ triple action-kompleks er Foligain Conditioner til mænd specielt designet til hårtab. Denne stimulerende balsam består af en omhyggeligt udvalgt blanding af klinisk undersøgte ingredienser som kan bidrage til at nære og pleje hår og hovedbund i dybden. Den er lige så let at benytte som enhver anden hårbalsam, men selvom Foligain Conditioner til mænd er enkel at bruge kan den hjælpe dig med at opnå meget mere end bare blødt og skinnende hår.

  • Designet til tyndt hår og hårtab
  • Let balsam for fylde og volumen
  • Med teknologi der låser fugten
  • Eksklusiv Trioxidil™ triple action formel
  • Supplement til Foligain shampoo til mænd
  • Ingen parabener, sulfater eller phthalater

Takket være Trioxidil ™ triple action-frormlen, der er unikt for Foligain-produkterne, kan Foligain Conditioner til mænd ikke kun hjælpe med at passe på selve håret, men også hårsækkene og hovedbunden for at skabe en allround stimulerende balsam. Den tredobbelt-aktion formel virker på tre fronter for at hjælpe på resultatet og udseendet af hårtab og hjælpe med at give mænd deres tillid tilbage.

Hårtab hos mænd

Omkring 85% af mændene vil have oplevet en form for hårudtynding når de bliver 50, så det er et stort problem som mange af os har eller vil blive konfronteret med. Hårtab kan skyldes mange forskellige faktorer, som kan påvirke alle forskelligt. Her er nogle af hovedårsagerne:

Nogle af disse kan være et resultat af vores livsstil som f.eks. et stressende arbejde eller rygning, som med en vis omtanke og overvejelse potentielt kunne reduceres eller helt fjernes fra vores liv. Faktorer som genetik og hormoner er dog ikke nødvendigvis ting vi kan ændre og de kan spille en rolle for hårtab hos mænd. Dette skyldes at de kan påvirke niveauerne af mandligt kønshormon i kroppen.

Enzymet 5-alpha-reduktase (5 ? -reduktaser) er ansvarlig for at omdanne sundt mandligt kønshormon til noget der hedder dihydrotestosteron (DHT). DHT kan have en stor betydning for hårtab, da det kan få hårsækkene til at krympe og hæmme væksten. Som et resultat heraf kan ingredienser der kan betragtes som DHT-blokkere være populære for at afhjælpe hårtab og ved at træffe foranstaltninger der hjælper med at balancere DHT og 5-alpha-reduktase niveauerne kan man bidrage til at fremme sund hårvækst.

Foligain Conditioner til mænd

Denne stimulerende balsam er designet specielt til hårtab hos mænd og indeholder det unikke Trioxidil™ triple-action kompleks, der er eksklusivt for Foligain-serien. Trioxidil™ triple-action formlen er designet af et team af hårplejeeksperter og bruger klinisk testede bioaktive ingredienser og liposphere mikroemulsionsteknologi til at tilføre håret med den unikke formel, der virker på tre fronter:

Ingredienser

Foligain Conditioner til mænd består af en omhyggeligt fremstillet blanding af ingredienser, og det er denne kombination der gør denne stimulerende balsam så unik. Med Trioxidil ™ triple action-formlen, der er eksklusivt for Foligain, er hver ingrediens blevet udvalgt for dens gavnlige egenskaber og hvordan de virker harmonisk sammen.

Foligain Conditioner til mænd består af en række naturlige og hudvenlige ingredienser, der har været underlagt en række strenge tests og forskning. Den unikke formel, der udgør denne stimulerende balsam, er af højeste kvalitet og indeholder ingen parabener, sulfater eller phthalater og er ikke testet på dyr.

Komplet liste over ingredienser:

Vand, Beentrimonium Methosulfat, Cetylalkohol, Butylenglycol, Dextran, Acetyltetrapeptid-3, Trifolium Pratense (Kløver) Blomsterekstrakt, Polysorbat 80, Glycerin, Hydrolyseret Jojobaester, Citronsyre, Propylenglycol, Panax Ginsengrod Ekstrakt, Arginin, Acetyl Tyrosin , Arctium Majus (Burre) Rodekstrakt, Hydrolyseret Sojaprotein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calciumpantothenat, Zinkgluconat, Niacinamid, Ornithin HCI, Citrullin, Glucosamin HCI, Biotin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolie, Emu olie , Phenoxyethanol, parfume.

Brugsanvisning

Efter vask med shampoo påføres en lille mængde Foligain Conditioner til mænd. Dette masseres ind i hovedbunden i 60 sekunder og håret skylles derefter grundigt. For at opnå de bedste resultater kan denne stimulerende balsam kombineres med Foligains stimulerende shampoo, intensiv spray og tilskud til mænd.

Ofte købt sammen

Foligain Balsam til tyndt hår hos mænd
Foligain Balsam til tyndt hår hos mænd

236 ml Balsam | Balsam, der hjælper mod mandligt hårtab

199 kr.

+
MaxMedix Biotin med B7-Vitamin
MaxMedix Biotin med B7-Vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til håret

199 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker godt sammen med shampooen af samme mærke. Skal kun sidde i kort tid.

H HenrikTC
Bekræftet køb

Foligain Conditioner gav mig virkelig gode resultater, især i kombination med Foligain shampoo.

M Michael
Bekræftet køb

Havde i lang tid gået og ønsket mig det hår jeg havde som yngre... Foligain har næsten givet mig samme hår tilbage - virkelig værd at give et forsøg!

T Troels
Bekræftet køb

Overraskende tilfreds med dette produkt! langt bedre end andre balsammer jeg har prøvet. Har også lige købt Foligain Shampoo og er spændt på virkningen af denne også.

J Jonas
Bekræftet køb

Har brugt Foligain Balsam i 3 uger nu og begynder at kunne se en god effekt, hvor mit hår ikke ser så tyndt ud mere. Foligain kan helt klart udskydde den dag, hvor jeg går permanent skaldet.

P Peter
Bekræftet køb

Skønt, og irriterer ikke

K Kirk
Bekræftet køb

Dejlig balsam, den virker

E Euan
Bekræftet køb

Den bedste shampoo jeg har brugt i de seneste par år!

R René
Bekræftet køb

Teksturen på håret efterlader en langvarig effekt! Håret føles stærkere og tykkere

J John
Bekræftet køb

Jeg er blevet helt afhængig af shampooen. Vidundermiddel!

F Frederik

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide