Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Unisex

10 årsager til at dyrke solosex - derfor bør du onanere mere

10 årsager til at dyrke solosex - derfor bør du onanere mere

Onani er for mange kvinder noget, man ikke taler åbent om, da det ofte er lidt tabubelagt. Men det er trods alt helt naturligt at dyrke solosex, og der er flere podcasts, tv-programmer og lignende specielt målrettet til kvinder, hvor man begynder at tale mere om de sundhedsmæssige fordele ved at onanere. Og det er ikke uden grund, for det er faktisk sundere, end du tror, og derfor ville du gøre dig selv en kæmpe tjeneste ved at dyrke lidt solosex, selv i en stresset og hektisk hverdag.

Med det i tankerne giver vi dig i denne artikel 10 årsager til at dyrke mere solosex, og hvilke fordele der er ved at onanere - både for din sundhed men også dit sexliv. Og hvis der er gået lidt lang tid siden din sidste omgang solosex, kan du med fordel begynde med at tænke tilbage på et frækt minde, filmscene eller eventuelt se porno.

1. Onani gør dig mindre stresset

Under en orgasme frigiver din krop hormonerne dopamin, endorfin og serotonin. Disse kaldes ofte lykkehormonerne, og derfor kan regelmæssig onani bidrage til at gøre dig mindre stresset og mere afslappet, hvilket vel ikke er så slemt?

2. Giver dig en lykkerus

Samme hormoner, som bidrager til at gøre dig mindre stresset, gør selvfølgelig også, at du bliver gladere! Så sørg for at finde tid til at onanere, det er ikke kun sundt for dig rent mentalt, det er også godt til at få et tiltrængt energi-boost i en stresset og hektisk hverdag.

3. Fræk motion

Hvis vejret gør, at du ikke kan løbe dig en tur, kan du med fordel lægge dig ind under den varme dyne for at onanere. For på den måde får du gang i blodcirkulationen, og du styrker også din bækkenbundsmuskel under en orgasme.

Onani kan få dig til at sove bedre og falde hurtigere i søvn.

4. Du sover bedre og falder hurtigere i søvn

Under en orgasme udskiller din krop kærlighedshormonet oxytocin, som bidrager til at berolige kroppen og kan være med til at give dig en bedre søvn. Så ved søvnproblemer kan det være en god idé enten at have sex med en partner eller at onanere, da det kan bidrage til, at du falder hurtigere i søvn.

5. Du lærer din krop bedre at kende

Hvis du onanerer regelmæssigt, vil du helt automatisk begynde at lære din krop bedre at kvinde. Du opdager, hvad der pirrer dig og hvordan du bedst opnår nydelse, uanset om det er alene eller sammen med en partner. Onani kan også give dit selvværd et boost, da det kan bidrage til at gøre dig mere tryg ved din krop.

6. Du får et bedre sexliv

Eftersom du lærer din krop og dig selv bedre at kende under onani, kan det også gøre dit sexliv bedre, da du kan forklare din partner, hvad du tænder på og hvad din partner skal gøre for at give dig en fantastisk orgasme. Og for at give jer begge de bedste forudsætning for at komme helt i mål under samleje, kan I overveje at tage naturlige potensmidler i brug for at få et endnu frækkere knald og fantastiske orgasmer. Til manden anbefaler vi Viaman Potenspiller, som er specielt formuleret til en hårdere og længere rejsning, og til kvinden anbefaler vi ViaHer Pro, som er et potensmiddel specielt formuleret til kvinder til at give dig din energi og sexlyst et naturligt boost.

7. Giver dit immunforsvar et boost

Onani gavner ikke kun immunforsvaret ved at øge niveauet af kortisol i kroppen, det kan også bidrage til at forhindre infektioner i livmoder og urinrøret, da det skaber cirkulation i væskerne i livmoderhalsen, som gør det muligt for eventuelle bakterier at blive skyllet ud.

Onani kan bidrage til at give dit immunforsvar et boost samt forhindre infektioner i livmoder og urinrøret.

8. Onani er godt for manglende sexlyst

Oplever du problemer med nedsat sexlyst? Så overvej at begynde at onanere regelmæssigt, det kan gøre underværker for din sexlyst - især i perioder, hvor du oplever nedsat sexlyst på grund af stress, manglende partner eller noget helt tredje. Hvis du oplever manglende lyst - uanset om det er under onani eller til sex med en partner - kan vi anbefale HerSolution Gel, som er en naturlig gel, der bidrager til at give din sexlyst et naturligt boost.

9. Onani løsner seksuelle spændinger

Har du ikke haft sex i lang tid, fordi du ikke har mødt en person, som du har lyst til at invitere ind i dit soveværelse? Eller har du ganske enkelt afholdt dig selv fra sex i en periode? Så kan det være en god idé at afsætte tid af til at onanere, da det kan løsne op for seksuelle spændinger - og derudover hjælpe med at håndtere stress, give dit immunforsvar et boost og meget mere.

10. Lindrer menstruationssmerter

Sex under menstruation er noget, som ikke alle er vilde med, men det kan faktisk bidrage til at lindre menstruationssmerter. Så hvis hverken du eller din partner har lyst til sex under din menstruation, kan du med fordel onanere og på den måde lindre smerterne, da onani stimulerer produktionen af hormoner. Så glem alt om smertestillende piller - afsæt i stedet lidt kvalitetstid til at onanere.

Nej, du bliver ikke blind eller ender i helvede af at onanere!

Historisk set har der været mange myter om kvindelig onani, og selvom det stadig er lidt tabubelagt for kvinder at tale åbent om at onanere, ved vi i dag, at det både er sundt for dit psykiske og mentale velvære samt sexliv at onanere. Så nej, du bliver hverken blind eller ender i helvede af at onanere, i stedet gør onani dig gladere, giver dit velvære et boost og styrker dit forhold til din seksualitet. Og selvom vi nok skal lade være med at spørge, om du tænker på Brad Pitt, Gal Gadot, et frækt minde eller en romantisk filmscene, mens du gør det, så kom i gang med at onanere for din egen skyld.

Andre interessante artikler