emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

HerSolution Gel

60ml Gel | Erotisk stimulerende gel
379 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Hersolution gele kan stimulere klitoris med øjeblikkelig effekt. Hersolution er et naturligt middel til forbedring libido hos kvinder. Påfør geleen på klitoris for at øge blodtilførslen for maksimal nydelse. Øger desuden vådhedsgraden.

 • Øger sexlysten hos kvinder
 • Lindrer vaginal tørhed
 • Kan øge hele din seksuelle oplevelse
 • Forbedrer din kontrol over dine bækkenmuskler
 • Stimulerer blodtilførslen til klitoris

Ved at bruge Hersolution gele vil du kunne opnå større følsomhed under sex, nedsætte sandsynligheden for smerter og tørhed og forbedre dine orgasmer. Hersolution gele er sikker at bruge og indeholder ingen kunstige farvestoffer.

Læs mere

Hvad er Hersolution gele?

Hersolution gele er en gele til udvortes brug som er fremstillet af naturlige ingredienser. Den påføres direkte på klitoris og kønsorganerne, så du oplever hurtigere stimulation og mindre tørhed. Hvis du er træt eller i hormonel ubalance kan denne gele hjælpe dig til at genoplive spændingen i dit sexliv.

Hvordan virker Hersolution gele?

Hersolution gele indeholder en blanding af effektive naturlige essenser og vitaminer, som øger blodcirkulationen til dine kønsorganer. Mentol, citronsyre og demineraliseret vand fungerer afrensende og astringerende, så næringsstofferne hurtigere optages i din hud. Produktet anses for at være et afrodisiakum som øger sexlysten, giver øget udholdenhed, forbedret præstationsevne og mere kraftfulde orgasmer. Disse ingredienser er kendte for at give en tilstrømning af varme, der hvor gelen påføres, og som får dine vaginale muskler til at afslappes og stimulerer dine nerver så du opnår større tilfredsstillelse under sex.

Hvordan anvender jeg Hersolution gele?

Påsmør en lille smule Hersolution gel på klitoris og kønsorganer og masser ind i huden til det er fuldstændigt absorberet. Hersolution gele er egnet både til onani på egen hånd og samleje med en partner.

Vil jeg opleve nogen bivirkninger ved brug af geleen?

Hersolution gele er et naturligt produkt, som ikke bør give nogle bivirkninger. Da det er fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser, bør det ikke irritere din hud eller forårsage allergiske reaktioner. Vi anbefaler dog at man altid læser ingredienserne igennem før brug, for at sikre sig at man ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Gelen er vandbaseret og pH neutral.

Hvor hurtigt vil jeg opleve resultater med Hersolution gele?

De fleste kvinder oplever en prikkende fornemmelse indenfor få sekunder efter geleen er blevet påført. Kort tid efter vil blodet begynde at strømme til de erogene zoner og give en behagelig varme, som gør penetration lidt sjovere. Du vil også opleve en større grad af kontrol over dine vaginale muskler, hvilket kan fremme din præstationsevne og udholdenhed yderligere.

Hvilke ingredienser indeholder Hersolution?

 • Oliven Squalan – Giver lindring til tør og sprukken hud; en fantastisk olie til brug ved eksem og dermatitis
 • Aloe Vera ekstrakt – Anvendes ved sår- og brandsårsheling, diabetes og forhøjet indhold af lipider i blodet
 • Metanol USP – Kan anvendes i salver og cremer til at lindre kløe og milde smerter
 • Sheasmør – kendt for at have anti-inflammatoriske egenskaber og virke blødgørende