Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

HerSolution Gel

60 ml Gel | Ophidser og stimulerer kvindens krop

I århundreder er den kvindelige fornøjelse blevet ignoreret - men nu er kvinder ved at vågne til det herlige potentiale af deres krop! Men mange af os har brug for en hjælpende hånd for at nå til nye højder. Med særlig opmærksomhed til den feminine form, har HerSolution Gel samlet et unikt udvalg af botaniske ekstrakter, hver og en der har til formål at øge dine intime situationer...

  • Har til opgave at ophidse og stimulere
  • For et bekymrende fald i intim fornøjelse
  • Formuleret til den kvindelige form
  • Med kakaosmør o Aloe Vera
  • Let og nærende gel
  • Skal bruges efter behov

Enhver kvindes krop er anderledes, værdifuld og unik, men bag den ubestridelige sjældenhed er et sæt af fælles erfaringer. Mange kvinder over hele verden føler sig skuffet over en manglende intim følelse. HerSolution Gel er blevet skabt med en intens lyst til at opfylde hver kvindes ønske hvad angår dette. Du behøver kun at massere et par dyrebare dråber i de intime regioner.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
379
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Betydningen af det feminine ønske

I længere tid har kvinder accepteret følelsen af mindre fornøjelse end deres mandlige kolleger - men det ikke behøver være tilfældet! Overalt begynder de at låse op for deres intime deles ekstatiske hemmeligheder. Så når disse følelser falmer, kan det være foruroligende og deprimerende. Et ønske om at puste nyt liv i intime øjeblikke er udbredt hos mange, uanset om det er på grund af udmattelse, alder eller hormonelle forandringer i kroppen. På samme tid, når det kommer til et delikat og følsomt emne, er barske kemikalier ofte en uønsket tilgang. Ville et naturligt afledt og botanisk tilgang ikke være bedst?

HerSolution Gel

En dedikeret tilgang til opfyldelse af den kvindelige krops behov var in mente, da HerSolution Gel blev designet. Hver ingrediens er blevet valgt med omhu for at lave et produkt, som du kan nyde til det absolutte maksimale. Med blot et par dyrebare dråber er HerSolution Gel perfekt til at massere ind i de mest følsomme dele af kroppen. Det er perfekt lavet for at give øge følelserne af spænding, stimulering og lyst.

Arginin
Arginin

Denne aminosyre er nu i stigende grad brugt af både hudpleje- og kosttilskudseksperter for sine bemærkelsesværdige fordele til vores organer. Det er nu ved at blive knyttet med understøttede produktion af nitrogenoxid. Dette spiller igen en nøglerolle i cirkulationen for at skabe en øget fysisk ophidselse.

Olive Squalane
Olive Squalane

Denne lækre frugt er naturligt hjemmehørende i Middelhavsområdet, men de er blevet kendt som en kulinarisk komponent rundt om i verden med deres ekstrakter, der er kendt for deres hudelskende egenskaber. Dette særlige ekstrakt er stabiliseret for biotilgængelighed og anses af eksperter for at være dybt fugtgivende og beskyttende.

Kakaosmør
Kakaosmør

Sammen med andre ekstrakter af den samme plante, herunder det lækre chokolade, er kakao forbundet med styrkelse og fremme af den sanselige lyst og lidenskab med utroligt stimulerende egenskaber. Nu findes kakaosmør i fugtgivende produkter rundt om i verden.

Aloe Vera
Aloe Vera

Udvundet fra en berømt saftige plante er brugen af Aloe Vera blevet dokumenteret i årtusinder, og er kendt for at have været værdsat af de gamle grækere, egyptere og romere. I dag bruges det for sine beroligende og forfriskende egenskaber. Det bruges til at hjælpe med at stimulere og ophidse den feminine form.

Menthol
Menthol

Alle mynteekstrakter er kendt for deres friskhed og smag. Menthol er en kraftfuld udvinding af pebermyntens olie og kendes overalt for sine bemærkelsesværdige fordele til vores organer. Det bruges til at vække en sensuel følsomhed, mens det tilbyder en stimulerende og frisk følelse.

Komplette ingredienser

Olive Squalan, Sheasmør, kakaosmør, Aloe Vera ekstrakt, renset vand, dipropylenglycol Carbopol Ulterz Polymer, triethanolamin, Menthol USP, L-arginin, citronsyre.

Sådan bruges HerSolution Gel

Denne gel er beregnet til at blive dit foretrukne produkt i dit soveværelse. Du skal klemme en lille mængde på fingerspidserne og derefter masseres det ind omkring din klitoris. Du kan nyde alle de fordele, det har at tilbyde, og du er velkommen til at bruge igen så ofte og så meget som du ønsker! Sørg for at tjekke ingredienserne i tilfælde af personlige allergener. Det anbefales, at du investerer i langvarig brug.

Læs mere
HerSolution Gel 60 ml Gel | Ophidser og stimulerer kvindens krop

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

76.00% baseret på 5 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

atorluarsinnaavoq

J Jakobine O
Bekræftet køb

God gele som gør mine kone mere følsom. Den byder på lidt ekstra skæg i soveværelset. Efter 25 år har man brug for lidt fornyelse en i mellem.

P Per
Bekræftet køb

Jeg blev enig med min kone om at finde en løsning på vores problemer, som bundede i at hun ikke rigtig havde nogen sexlyst længere. HerSolution har hjulpet os begge meget, og vi har det bedre i forholdet igen. 5/5 for at redde mit ægteskab.

K Kasper
Bekræftet køb

Det gør oplevelsen lidt mere lige, hvis man kan sige det sådan. Jeg føler at min kæreste og jeg får lige meget ud af det nu

K Kirstine
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter