Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Kvindeligt libido

40, fræk og frejdig - den bedste sex du vil få!

Som titlen tydeliggør, så er det tid til at glemme alt om at være “40 fed og færdig” - i stedet er det nu tid til at være 40, fræk og frejdig, for 40erne er din tid! Det er her hvor børn oftest begynder at nå en alder hvor de kan klare sig selv (så du endelig får mere tid til dig selv) og samtidigt også den alder, hvor du kan forvente at have god sex - eller nok nærmere magisk sex.

Du har nok hørt at Kim Kardashian har udtalt sig om dette emne. Hendes egen bedstemor har altid sagt til hende, at den bedste sex er i 40erne, noget som hun med et kækt glimt i øjet og et stort smil bekræfter, og som ydermere bekræftes af hendes offentlige forhold.

Selvfølgelig kan det også diskuteres at hun ligner en sexgudinde, med bryster, numse og hofter lige hvor de skal være, men dette har ingen betydning for at have den bedste sex. Der findes kun gode grunde til at du kan have dit livs sex, og skulle du have brug at booste din selvtillid og oplevelse kan du altid gøre brug af en opstrammende gel , til at øge sensationerne.

Derfor er sex bedre når du fylder 40

Men hvorfor har folk tilsyneladende et bedre sexliv i 40erne? Det er jo ikke 20erne, hvor man har uanede mængder af energi, hvor kroppen er ung og smidig, eller et hav af hormoner, der fiser rundt i kroppen og konstant giver dig lyst til at have sex - og hvor man også konstant har energien til at have sex igen og igen og igen.

20erne (og nok også 30erne) har dog meget mere at byde på. Hvem har ikke brugt de år på at afprøve utallige mærkværdige sexpositioner, har samlet sig utallige historier om akavet og pinlig sex, haft nogle forfærdelige walk of shames/fames, og selvfølgelig masser af grin. Lad os bare erkende det, 20erne var kaotiske og havde måske knap så god sex, som vi selv tror.

Når man når 40erne har man gjort sig en masse livserfaringer, og for mange kvinder især er der oftest meget mere selvtillid end i 20erne. Taler vi sex, så ved de fleste mænd og kvinder også på dette tidspunkt, hvad de godt kan lide, de er ikke bange for at bede om det og de ved også, hvad de kan.

Udover exceptionel erfaring, har individer i 40erne og generelt mere selvtillid og er i højere grad med på at udforske sex med deres partner(e). Dette kan gøre sex sjovere, mere intenst og mere emotionelt for mange - ikke blot fordi begge parter generelt har mere selvtillid til at udfolde sig og sige, hvad de kan lide, men også fordi de er med til at udforske, hvad der netop bringer dem de bedste sensuelle øjeblikke sammen.

Men der er flere gode nyheder og grunde til at sex i 40erne er det bedste. Vidste du godt, at eksperter siger, at kvinder i 40erne faktisk nyder sex mere end i deres yngre år? Studier viser nemlig, at kvinder i 40erne både har flere og har lettere ved at få orgasme, noget som enhver sex partner kan glæde sig over!

Det er derfor ikke mærkeligt at Kim Kardashian nyder sit sexliv - bedre sex på baggrund af naturligt mere selvtillid med alderen, erfaring, forståelse for egen nydelse og (ifølge eksperterne) mange gode orgasmer! Hvem ved, måske har hun en hemmelighed lignede den opstrammende gel til at øge nydelse endnu mere?

Der er dog også gode nyheder for mændene derude. Forskning viser nemlig, at mænd i 40erne har tendens til at holde længere i soveværelset end i de yngre år. Noget som enhver mand (og partner) med garanti vil sætte pris på.

Grunden til at mænd holder længere i denne alder, skyldes naturlige forandringer i hormonniveauer, så de i højere grad kan kontrollere deres ejakulation. Dette betyder at de kan give deres partner en meget bedre tid i soveværelset

Gå på opdagelse i din krop - lær hvad du kan lide og genfind din sexlyst

Kom manglende sexlyst til livs - få mere selvtillid

Men hvad kan så stå i vejen for dig og den bedste sex i dit liv? Selvom der er en generel tendens til at have bedre selvtillid i 40erne, så er dette oftest årsagen til manglende sexlyst eller årsagen til ikke at få havde den bedste sex.

Der findes heldigvis flere ting du selv kan gøre for at øge din selvtillid i soveværelset. De letteste og mest effektive måder til dette er at gå på opdagelse i din egen krop, og lære den at kende. Vi har to gode råd til, hvordan du bedst gør det.

  • Gå på opdagelse med din krop - masturbering, onani, leg med dig selv. Kald det hvad du vil, men giv dig selv al den opmærksomhed du kan. Brug fingre, glidecremer, legetøj. Gør det morgen, aften, i sengen, i badet. Gør det med musik eller med en fantasi. Bare gør det! Det er den bedste måde du kan lære din egen krop at kende på, og samtidigt vække sexlysten i kroppen.

  • Forkæl din krop og dit sind - det er ikke hver dag vi føler os sexede, og nogle gange ville vi ønske at vi for eksempel havde en strammere skede eller mere fastere bryster. Og som hintet tidligere, så er der hjælp at hente her, så du kan føle dig sexet og booste din selvtillid - og have den mest magisk oplevelse i soveværelset. Med ViaTight Opstrammende Gel kan du nemlig på sikker og enkel vis opnå en strammere skede, hvilket både vil give dig og din partner mere nydelse!

Pift sexlivet op med lege, hvor I sammen kan udforske, hvad der tænder jer og giver maksimal nydelse

Få et bedre sexliv på let vis

Og skulle I begge have både lysten og energien til god sex, men trænger til et par ideer til, hvordan I kan pifte det op yderligere, så har vi samlet et par ideer til, hvordan I kan komme i gang. Måske I kan kombinere dem?

  1. Massage - tænd levende lys i soveværelset, sluk lyset og hav friske blomster stående. Skab en behagelig og intim stemning i soveværelset, og giv jer hen til at massere hinanden med en lækker massage olie. Dette vil både hjælpe jer begge til at slappe af, stimulere intim kropsberøring og give jer god mulighed for at lære hinandens kroppe at kende. Massage kan ofte lede til særligt intime stunder sammen, fordi i netop kommer hinanden så nært

  2. Eksperimenter med legetøj - det er sagt tidligere og det siges igen. Legetøj! Om det er reb, bind for øjnene, vibratoer eller hvad I kan finde på, så kan legetøj bidrage til ekstrem nydelse. Det kan være sjovt og pirrende på samme tid, det kan tænde jer og hjælpe jer med at opdage helt nye måder, hvorpå I kan give hinanden maksimal nydelse.

  3. Tag et bad sammen - det lyder måske basalt, men ligesom med massage kan et bad være særligt effektivt til at skabe intimitet. Omend det er et brusebad eller karbad, så kan I pleje hinandens kroppe med en god scrub, vaske hinandens får, og virkelige komme hinanden nært.

  4. Udnyt sanserne - hvis det ikke er noget du allerede har prøvet, så kan det kun anbefales at lege med sanserne - dufte, smage, sensationer. Blandt favoritterne til dette er blindfolds. Med bind for øjnene vil dine andre sanserne nemlig være skærpede, og berøring vil være endnu mere intenst. Så hvorfor ikke prøve det af?

  5. Snak om jeres fantasier - alle har fantasier, og 40erne er den helt rette tid til at prøve dem alle af. Så åben en flaske vin, sæt jer godt til rette og tal om jeres fantasier. Hvem ved, måske har I den samme fantasi, som I kan udleve sammen?

Andre interessante artikler