Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

ViaTight

50 ml Gel | Gel for Kvindelig Stramhed

En kvindes intime regioner kan være noget af en skjult skat, der kun skal deles mellem hende og hendes partner - så når det bliver et bekymrings område, føler mange sig lammet mod at tage fat på det. Så, for at du aldrig føler dig fanget af utilfredshed igen, arbejder ViaTight hårdt med en blanding af utrolige botaniske ingredienser i en stimulerende gel.

  • Til bekymringer for kvindelig stramhed
  • Ekspert blanding af botaniske elementer
  • Aloe vera, troldnød & menthol
  • Beroligende kamille & allantoin
  • Let påført gel formular
  • Fri for kunstig duft

Hvordan vi føler 'dernede' er ofte en kilde til forlegenhed og dermed afskediget, hos kvinder rundt om i verden. Men heldigvis har verden ændret sig dramatisk i de sidste hundrede år, og forskere overalt ser på at tage hensyn til os og vores behov. For at du kan arbejde målrettet med dine følelser af stramhed, kombinerer ViaTight et udvalg af faktorer i en nem-at-bruge gel.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
329
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Tidens Luner

Fornøjelse mellem mand og kvinde er afhængig af mange faktorer - men stramhed nedenunder er ofte citeret som en af ??dem! Mange hormonelle ændringer, og ofte nogle genetiske faktorer, kan spille en rolle i denne del af den feminine anatomi. Men med kvindelig bemyndigelse kom et ønske om at nyde lidenskabelige oplevelser i de senere år. På grund af dette begyndte kvinder at overveje alle mulige ting, såvel som invasive og noget foruroligende procedurer. For mange kvinder vil en naturligt baseret topisk gel være den allerbedste vej fremad.

ViaTight

For at hjælpe dig med at løse denne særlige, vanskelige og - i enhver form af ordet - følsomme emne, bruger ViaTight en innovativ vej. Ved at samle seks utrolige botaniske ekstrakter har de udnyttet århundreder af traditionel viden, om ekstrakter der har været i hænderne på kvindelige praktiserende læger i generationer. Dette udnyttes med innovation fra det 21. århundrede, så hver ingrediens er perfekt afbalanceret inden for den stimulerende gel.

The Vagaries of Time

Aloe Vera
Aloe Vera

Dette århundredgamle planteekstrakt har været utroligt populært i generationer og en grundpille blandt de gamle folk i Grækenland, Egypten og Kina. Det er kendt overalt for sin samtidig fugtindhold og forfriskende evner.

Menthol Olie
Menthol Olie

Værende en blanding af flere forskellige mint, er denne sammensmeltning af ekstrakter betragtet som vigtig på forskellige måder for kroppen. Ved at kombinere forskellige kraftige stammer ses det at indgyde en zingy følsomhed, mens den virker nærende og omsorgsfuld og kan forstås som en astringent.

Troldnød
Troldnød

Også kendt som Hamamelis Virginiana, er denne ingrediens blevet meget populær i målretningen af lokaliserede og generelle hudproblemer, såsom akne. Dette skyldes dets stramnings evner, astringent kvaliteter, såvel som dets evne til at rense.

Kamille
Kamille

Værende en næsten legendarisk urt, er kamille blevet en vigtig ingrediens i forskellige varme drikkevarer samt hudplejeprodukter overalt. Det bruges som en balancer til astringent, for følsomheds fremmende faktorer. Dette skyldes dens beroligende, afslappende evner.

Allantoin
Allantoin

Udvindes kemisk fra kamille, er denne faktor blevet kaldt en ‘mirakel ingrediens’ af pressen. På grund af dens intensive hydrerende stimulerende og hudcelle forfriskende kvaliteter forstås det at øge naturlig foryngelse.

Morgenfrue
Morgenfrue

Kendt af nogle på sit latinske navn Calendula Officinalis, er denne blomst i stigende grad blevet populær i hudplejeprodukter. I balance med stimulere boostere, bruges det til at berolige og forynge, mens du tilføjer en let duft.

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Phenoxyethanol, Acrylates/C10 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Alcohol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Aminomethyl Propanol, Mentha Piperita Oil, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Allantoin, Calendula Officinalis Extract, Limonene, Linalool.

Brug af ViaTight

Denne gel er sikker på at blive en tilfredsstillende, endog fornøjelig tilføjelse til din daglige rutine, så du kan nyde en øget følelse af tillid til din feminine form. Påfør en gang om dagen på vagina og nær åbningen, og anbring forsigtigt et tyndt jævnt lag indvendigt. Da dette område ofte er af løbende, kontinuerlig betydning, anbefales det at investere i langvarig brug.

Guide

Hvert produkt fra Cobeco Labs er fagligt skabt med et drivkraft mod top kvalitet og kundetilfredshed. Men da ViaTight-gelen er beregnet til anvendelse på et stærkt følsomt område, anbefaler vi altid at tjekke den fulde liste af ingredienser omhyggeligt før brug, i tilfælde af allergi. Hvis du har særlige bekymringer vedrørende dine intime regioner, bedes du kontakte en læge, inden du bruger produktet første gang..

Læs mere
ViaTight 50 ml Gel | Gel for Kvindelig Stramhed

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

75.00% baseret på 4 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Prisen og diskretion er gunden til at jeg er her. Jeg anbefaler hjemmesiden til alle mine venner

M Maria
Bekræftet køb

Ankom hurtigt og diskret. Vil prøve i aften.

I Isabelle
Bekræftet køb

Fantastisk. Fungerer godt.

C Connie
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter