Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

ViaTight Opstrammende Gel

50 ml Gel | Kan stramme kvinders intime områder

Oversigt

En kvindes intime regioner kan være noget af en skjult skat, der kun skal deles mellem hende og hendes partner - så når det bliver et bekymrings område, føler mange sig lammet mod at tage fat på det. Så, for at du aldrig føler dig fanget af utilfredshed igen, arbejder ViaTight hårdt med en blanding af utrolige botaniske ingredienser i en stimulerende gel.

  • Til bekymringer om kvindelig stramhed
  • Ekspert blanding af botaniske elementer
  • Aloe vera, troldnød & menthol
  • Beroligende kamille & allantoin
  • Let påført gel formular
  • Fri for kunstig duft

Hvordan vi føler 'dernede' er ofte en kilde til forlegenhed og ubehag hos kvinder rundt om i verden. Men heldigvis har verden ændret sig dramatisk i de sidste hundrede år, og forskere overalt ser på at tage hensyn til os og vores behov. For at du kan arbejde målrettet med dine følelser af stramhed, kombinerer ViaTight et udvalg af faktorer i en nem-at-bruge gel.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Tidens Luner

Fornøjelse mellem mand og kvinde er afhængig af mange faktorer - men stramhed nedenunder er ofte citeret som en af dem! Mange hormonelle ændringer, og ofte nogle genetiske faktorer, kan spille en rolle i denne del af den feminine anatomi. Men med kvindelig bemyndigelse kom et ønske om at nyde lidenskabelige oplevelser i de senere år. På grund af dette begyndte kvinder at overveje alle mulige ting, såvel som invasive og noget foruroligende procedurer. For mange kvinder vil en naturligt baseret topisk gel være den allerbedste vej fremad.

ViaTight

For at hjælpe dig med at løse dette særlige, vanskelige og - i enhver form af ordet - følsomme problem, bruger ViaTight en innovativ metode. Ved at samle seks utrolige botaniske ekstrakter har de udnyttet århundreder af traditionel viden, om ekstrakter der har været i hænderne på kvindelige praktiserende læger i generationer. Dette udnyttes med innovation fra det 21. århundrede, så hver ingrediens er perfekt afbalanceret inden for den stimulerende gel.

Vigtigste Ingredienser

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Phenoxyethanol, Acrylates/C10 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Alcohol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Aminomethyl Propanol, Mentha Piperita Oil, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Allantoin, Calendula Officinalis Extract, Limonene, Linalool.

Brug af ViaTight

Denne gel er sikker på at blive en tilfredsstillende, endog fornøjelig tilføjelse til din daglige rutine, så du kan nyde en øget følelse af tillid til din feminine form. Påfør en gang om dagen på vagina og nær åbningen, og anbring forsigtigt et tyndt jævnt lag indvendigt. Da dette område ofte er af løbende, kontinuerlig betydning, anbefales det at investere i langvarig brug.

Guide

Hvert produkt fra Cobeco Labs er fagligt skabt med et drivkraft mod top kvalitet og kundetilfredshed. Men da ViaTight-gelen er beregnet til anvendelse på et stærkt følsomt område, anbefaler vi altid at tjekke den fulde liste af ingredienser omhyggeligt før brug, i tilfælde af allergi. Hvis du har særlige bekymringer vedrørende dine intime regioner, bedes du kontakte en læge, inden du bruger produktet første gang..

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Prisen og diskretion er gunden til at jeg er her. Jeg anbefaler hjemmesiden til alle mine venner

M Maria
Bekræftet køb

Ankom hurtigt og diskret. Vil prøve i aften.

I Isabelle
Bekræftet køb

Fantastisk. Fungerer godt.

C Connie
Bekræftet køb

Super nem at bruge og behagelig at påføre...

S Suzanne
Bekræftet køb

Virkelig god løsning på et lidt pinligt problem..

L Line
Bekræftet køb

Efter to fødsler følte jeg mig ret slap dernede men jeg kan godt mærke en forbedring

S Sandra
Bekræftet køb

jeg synes den virker... og det synes min kæreste også ;)

A Anna
Bekræftet køb

jeg kan godt mærke en lille forskel men er ikke blevet så stram som håbet

L Lykke
Bekræftet køb

kan klart anbefales herfra.. Godt produkt!

P Pernille
Bekræftet køb

Mega god creme som jeg bruger hver dag. har brugt den i cirka 2 måneder nu og bliver klart ved

C Caroline

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide