FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hårtab

Bliv forårsklar med disse tips - og gør noget ved tør hud og hårtab

Man kan ikke komme uden om, at den lange danske vinter kan være hår for både krop og sjæl. Det kolde vejr byder på vinterdepression, D-vitaminmangel, tør hud i ansigtet, spaltet hår og i nogle tilfælde hårtab hos kvinder og mænd på grund af de voldsomme temperaturer.

Og selvom man efter en lang vinterhi godt kan have lyst til at forblive indendøre i sin islandske sweater, især hvis vinteren har ført til hårtab, tør hud og generelt en krop og udseende i forfald, er det vigtigt at tænke på, at der med forårets komme er lysere og mere positive tider forude.

Så glem alt om slidte spidser, tør hud i ansigtet og alt det, der hører vinteren til, og følg vores forårs-guide med nøje udvalgt produktere (herunder ansigtscreme, hårtabsvitaminer og meget mere) til at få det sunde hår, hud og krop, som du altid har drømt om, så du i den grad kan nyde det gode danske vejr, vi forhåbentlig får i løbet af forår og sommeren.

Hudpleje forår med vitaminer, gua sha sæt og ansigtscreme

Minusgrader, blæst, manglende solskinstimer, der kan føre til mangel på D-vitamin, og en tendens til at spise mere usundt om vinteren kan føre til, at man får uren og tør hud.

Men fortvivl ej, vi har flere produkter til hudpleje i vores lille boutique, hvoraf mange af dem har 100% tilfredshedsgaranti, som med garanti kan hjælpe dig med at tage din hudpleje til et nyt niveau. Her nedenfor har vi udvalgt de tre mest populære i vores sortiment af hudplejeprodukter, som kan hjælpe dig med at blive forårsklar.

1. Biotin Complex til negle, hud og hår

Med Biotin Complex fra maxmedix får du et naturligt kosttilskud, der er specielt formuleret til hår, hud og negle. Selvom biotin (B7-vitamin) ofte kaldes hårvitaminet, kan det også gøre underværker for din negle- og hudpleje. Biotin kan nemlig hjælpe med at opretholde normal hud og negle, og er det perfekte kosttilskud, hvis du døjer med tør hud eller flossede negle. Biotin Complex indeholder derudover også både zink og selen, der ligeledes er vigtigt for at få sund hud og stærke negle.

2. Makari Natcreme mod pigmentpletter

Makari Natcreme kan blive dit hemmelige våben mod pigmentpletter til forår og sommer. Man kan sagtens gemme pigmentpletter væk under en stor sweater eller jakke, men med de forhåbentlig varmere temperaturer og solskin, bliver pigmentpletterne bare mere tydelige. Og derfor kan en god natcreme, der virker blegnede, være værd at investere i. Makari-cremen er ikke kun en ansigtscreme, men kan bruges til at fjerne pigmentpletter, fjerne urenheder og rense porerne over hele kroppen, som kan hjælpe dig med at få en ren, frisk og ungdommelig hud.

3. Gua Sha Sæt med Jade Roller & C-Vitamin Serum

Gua sha-sæt med jaderulle er blevet ekstremt populært indenfor ansigtspleje og hudpleje på nærmest rekordtid, og det er ikke uden grund. En gua sha-massage kan nemlig kombineret med behandling med en jaderulle bidrage til at forynge huden, stimulere mikrocirkulationen i ansigtet og huden, hvilket er ideelt til at håndtere aldringstegn, hudpletter, mørke render. Brug en C-vitamin serum sammen med din gua sha-sten og jaderoller, så du i den grad kan komme i dybden med din ansigtsmassage og ansigtspleje, der er ideelt til at tackle alt fra tegn på aldring til tør hud. Den medfølgende serum er også perfekt til tør hud.

Hårpleje forår med vitaminer til håret

Men det er ikke kun huden, der trænger til en opfriskning efter en lang vinter. Håret har også brug for lidt ekstra kærlighed til foråret, da både vintaminmangel grundet dårlig kost og det omskiftelige vejr kan føre til både spaltede spidser, slidt hår og hårtab hos kvinder og mænd. Derfor bør du tage vitaminer til håret, som kan pleje dit hår indefra og ud, og dermed sikre en sund hårvækst samt flot og sundt hår.

1. Biotin piller med B7-vitamin

Biotin kaldes ofte vitaminer til håret, da B-vitaminet er vigtigt for at pleje håret indefra og ud. Derfor kan en daglig dosis biotin virkelig gøre underværker, da det kan bidrage til at vedligeholde en normal hårvækst og sundt hår. Så med forårets komme kan du gøre dit hår forårsklar ved at tage en biotin-pille med B7-vitamin fra maxmedix med en dagsdosis på 12000mcg biotin, der ikke kun kan hjælpe dig i forbindelse med hårtab, men ligeledes er vigtigt for at pleje din hud og tørre hår.

2. Biotin gummies til hår, hud og negle

Hvis du har svært ved at sluge biotin-piller, kan du i stedet overveje at tage Biotin Vitamin Gummies fra maxmedix, der giver dig 5000mcg biotin per dagsdosis. Disse vitamin gummies er det velsmagende alternativ til almindelige biotin-piller, og indeholder ligeledes vitaminer til håret, hud og negle. Vingummierne smager af hindbær og blåbær, og er ligeledes beriget med jod, zink, B12, A-, C- og E-vitamin for at give dig et kosttilskud, der bidrager til at styrke og pleje dine negle, hår og hud. Hvilket er ideelt efter en hård vinter, som ofte kan resultere i både tør hud og hår samt hårtab og flossede negle.

Pleje til solbadning og solbrun hud

Med de ekstra solskinstimer om forår og sommer vælger mange af os at solbade for at få en smuk solbrun hud. Men det er vigtigt, at du tager forholdsregler og ikke tilbringer alt for mange timer i solen, da det kan øge risikoen for at få alt fra pigmentpletter til hudkræft.

Så foruden solcreme kan det være en god idé at beskytte dig ved at tage vitaminer, superfoods og mineraler i sol uden brun-piller, der ikke kun giver dig ekstra beskyttelse fra solens stråler, men ligeledes hjælper dig med at få en smuk, ungdommelig og sund solbrun hud.

Og hvis du alligevel får solskader, selvom du passer på din hud, kan du hjælpe din hud med at regenere og hele med en fed salve lavet af emuolie.

1. SunGlow Solbrun-piller

maxmedix sunglow er selvbruner piller, der indeholder betacaroten, der stimulerer din krops produktion af melanin. Det betyder, at du kan blive solbrun hurtigere, hvilket ikke kun giver din hud og krop ekstra beskyttelse mod de skadelige UV-stråler, men ligeledes kan hjælpe dig med at få den solbrune sommerglød, som mange drømmer om.

2. EmuaidMax hudsalve

Med den ekstra meget sol, man kan forvente til forår og sommer, kan man under solbadning godt komme ud for, at man bliver både solskoldet og huden bliver solskadet. Hav en EmuaidMax-hudsalve klar i skabet, hvis uheldet er ude. Det er en antibakteriel klinisk testet hudsalve, som lindrer, renser og fugtgiver, og er velegnet til alt fra hudskoldning, udslæt, psoraiasis og meget mere. Derudover er det også en god creme til tør hud.

Hår, hud og krop kræver ekstra pleje om foråret

Den danske vinter er ikke kun hår for sind og sjæld med dertilhørende manglende energi og vinterdepression på grund af færre solskinstimer. Dårlig kost, mangel på vitaminer, temperatursvinginger og kolde vindstød kan ligeledes føre til alt fra tør hud, hårtab, flossede negle og andre skønhedsproblemer.

Derfor er det vigtigt, at du forkæler din hud, krop og hår ekstra meget i løbet af foråret, da det ganske enkelt har brug for det på grund af de skiftende årstider og temperaturer. Kort sagt har både hår, krop og hud andre behov om foråret og sommeren, end de har om vinteren og efteråret, især fordi, at det ikke længere bliver gemt væk under en stor hue, sweater eller lange bukser.

Andre interessante artikler