Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari Natcreme

100 ml Creme | Pigmentkorrigerende natcreme

Vågn op og se den bedste side af dig selv, med Makari™ Night Whitening Cream. Denne creme er en mild og naturlig formel, som skåner huden og hjælper med at overvinde akne og pletter. Vi kan tydeligt sige, at Makari™ er den absolut bedste natcreme på markedet. Brug cremen inden du går i seng, og vågn op med god samvittighed til en god dag og sund, rask og smuk hud.

  • Forbedrer hudens struktur, farve og tekstur
  • Regulerer talgproduktion og lidrer huden
  • Fremmer ren, frisk og ungdommelig hud
  • Fugter huden på naturlig og sikker vis
  • Fjerner urenheder og renser porerene

Makari™ Night Whitening Cream er en fantastisk hudcreme, som indeholder en innovativ blanding af naturlige ingredienser. Cremen giver væsentligt fugt til huden, mens de gode råvarer arbejder på at give din hud bedre tekstur. Hudcremen vil arbejde natten over, og arbejde sig ind i huden, så du kan se yngre og smukkere ud hver morgen. Prøv Makari™ Night Whitening Cream i dag, og få skønheden og vitaliteten tilbage!

579
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Makari™ Night Whitening Cream?

Denne natcreme fra Makari™ er uden tvivl en af de mest efterspurgte og populære natcremer på markedet. Cremen skal bruges hver aften inden du går i seng for optimal effekt. Lider du af ujævn pigmentering, fedtet og uren hud eller ønsker du blot at give din hud, al den pleje den fortjener? Så er Makari™ Night Whitening Cream noget for dig! Din hud vil blive behandlet i dybden, mens du sover, så du kan vågne op til en væsentligt blødere, friskere og smukkere hud – du bliver næsten nødt til at nive dig selv i armen efterfølgende! Du får optimal effekt, hvis cremen anvendes regelmæssigt. Derfor anbefaler vi, at du bruger cremen hver nat i minimum en måned. Allerede efter første brug, vil du se en væsentlig forbedring i hudtone, glathed, hudens overflade, teksturene og dit generelle vitale udseende. Da cremen er lavet af 100% naturlige ingredienser, kan cremen bruges til alle typer hud – selv de mest sarte hudtyper. Alle hudtyper fortjener at blive forkælet med denne effektive natcreme fra Makari™!

Hvordan virker Makari™ Night Whitening Cream?

Da alle ingredienserne i denne natcreme er udvalgt specifikt for deres effektive virkemåde, og deres habilitet til at opretholde en sund fugtbalance, er du sikret et smukt resultat med Makari™ Night Whitening Cream. Cremen fugter din hud i løbet af hele natten, hvilket ligeledes hjælper dig af med pigmentpletter, misfarvning og generelle urenheder i huden.

Hvornår vil jeg se resultater af natcremen?

Du burde allerede se fornuftige resultater efter første nat med cremen. Resultaterne vil vise sig i en generel forbedring i hudens udseende, herunder fugtigheden og gløden. Da Makari™ Night Whitening Cream er lavet af 100% naturlige ingredienser, er det meget naturligt, at resultaterne varierer fra person til person. Du vil få maksimal effekt af cremen ved brug over en længere og konsekvent periode, hvor du tilføjer cremen til huden hver nat.

Hvordan bruger jeg Makari™ Night Whitening Cream?

Det allerbedste ved denne effektive og naturlige natcreme, er, at den er super nem at anvende, og det vil ikke tage mere end få minutter af din aften. Skrub og rengør først huden med en blød svamp eller klud. Tør huden, og påfør hudcremen. Lad cremen absorbere i løbet af natten, så du kan vågne op til en frisk, sund og smuk hud. Prøv Makari™ Night Whitening Cream i dag, og se smukkere ud end nogensinde før!

Læs mere
Makari Natcreme 100 ml Creme | Pigmentkorrigerende natcreme

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

73.33% baseret på 6 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ubeskriveligt dejligt at kunne vågne op med perfekt hud hver morgen.

C Caroline
Bekræftet køb

Fantastisk creme som passer perfekt ind sammen med mine andre Makari produkter.

E Emilie
Bekræftet køb

Det er dejligt nemt at man bare kan tage cremen på inden man skal i seng, og selvom den virker fint så syntes jeg stadig ikke at den er lige så effektiv som de andre Makari produkter jeg har prøvet.

S Signe
Bekræftet køb

Overkommelig pris, især når man kigger på hvor store resultater det giver

J Johanne
Bekræftet køb

Super godt produkt!

A Amalie
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter