FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Sikker sex – også anus sex

Sikker sex omhandler mere end bare beskyttelse imod graviditet. Det kan spare jer for mange problemer, hvis I beskytter jer imod uønsket graviditet, men det er også utrolig vigtigt at I beskytter jer imod kønssygdomme og husker at lytte til hinandens grænser og følelser.

Sikker sex

Du har sikkert hørt det utallige gange – at du skal beskytte dig når du har sex. Men hvordan beskytter man sig bedst muligt og gælder det også anus sex såvel som vaginal sex? Alt det og meget mere, får du svar på på denne side, hvor vi giver dig en guide til sikker sex samt gode råd til anal sex.

Hvad betyder sikker sex?

Termet ’sikker sex’ kan dække over flere ting. For hvornår er sex sikkert? Er det når man beskytter sig imod graviditet? Det er det blandt andet. Men det skal også være sikkert i forhold til at man er beskyttet imod kønssygdomme og bestemt også at man føler sig tryg og sikker i selve situationen. Hvis sex og intimt samvær er nyt for dig, så kan det være en rigtig god idé at sætte dig ind i hvordan du bedst udøver sikker sex. Er du mere erfaren, men nybegynder når det gælder anus sex, så er det også relevant at du føler dig tryg og sikker i forhold til selve dét at begynde på det, men også hvordan man griber det an. Her hos ShytoBuy har vi en bred vifte af produkter, som kan hjælpe dig med at dyrke sikker sex, men også produkter der kan give dig sjovere og bedre anal sex.

Beskyt dig imod uønsket graviditet

Er du ung og har du ikke umiddelbart planer om at skulle have børn lige foreløbig, så er det alfa omega at du beskytter dig imod graviditet, for at kunne have sikker sex. Er du pige/kvinde, så er der et hav af forskellige præventionsformer du kan vælge. Der er alt lige fra p-piller til pessar og spiral, som alle beskytter dig imod graviditet på hver deres måde. Er du i tvivl om hvilken præventionsform der passer til dig, så tag en god snak med din læge omkring de forskellige muligheder. Beskyttelse imod graviditet er især vigtigt når I har vaginal sex. Anus sex er mindre risikabelt, da man ikke kan blive gravid igennem anus, men der er altid en lille risiko for at sædceller får bevæget sig op i skeden ved et uheld.

Beskyt dig imod kønssygdomme

Sikker sex handler i høj grad om at beskytte sig imod kønssygdomme. Du kan få kønssygdomme både ved anus sex og vaginalt sex, så det er vigtigt at I beskytter jer uanset. Hormonel prævention såsom f.eks. p-piller og p-stave beskytter ikke imod kønssygdomme, så man har ikke 100 % sikker sex bare fordi man bruger en af disse former for prævention. Den eneste type prævention der beskytter imod kønssygdomme er kondom. Så er du ikke i et fast forhold, bør du altid bruge kondom når du har sex – både vaginalt og anus sex. Det kan være en god idé at have et kondom i pungen, uanset om du er mand eller kvinde, for så har du det altid ved hånden og kan have sikker sex, hvis der skulle opstå en situation hvor du får brug for det. Kondomer kan endda være med til at gøre oplevelsen meget bedre, især hvis der er tale om anus sex, da det gør det nemmere i forhold til glidecreme. Kondomer og glidecreme er en fantastisk duo. Prøv f.eks. KY Jelly glidecreme, som er et populært allround produkt, der kan bruges til alle former for sex.

Gode råd til anal sex

Gode råd til anal sex

Anus sex er ofte lidt et tabu og noget som man ikke taler så meget om. Ikke desto mindre er det en af de mest almindelige former for sex hos homoseksuelle mænd, som også mange hetroseksuelle par eksperimenterer med. Anal sex skal bestemt også være sikker sex, og det er det kun hvis man beskytter sig imod kønssygdomme og føler sig tryg i situationen. Er du i et fast forhold, kan det være en god idé at tale med din partner om jeres grænser hver især og derefter gå langsomt frem, hvis i beslutter jer for at prøve anus sex. Det kan være en fantastisk oplevelse for begge parter, hvis i lytter til hinanden og respekterer hinandens grænser og derudover beskytter jer imod kønssygdomme. Så på med kondomet og læs eventuelt vores guide til anal sex før i går igang, for at få sikre og gode råd til anal sex.

Anbefalede Produkter

Del med