Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Sådan behandler du problemer med din prostata

Blærehalskirtlen er placeret under blæren og omringer urinrøret. Dette organ er en del af det mandelige reproduktive system, og er aldeles vigtigt at vedligeholde. Prostata problemer kan forekomme hos alle aldersgrupper. Der kan være adskillige årsager såsom alder, spisevaner, bakterier, stress der bidrager til problemet. Nedenstående kan du læse om symptomerne og alternative behandlinger som kan hjælpe dig med at holde din prostata sund.

Hvad er prostata?

På trods af at bevidstheden omkring dens eksistens, funktion og sundhed er mere udbredt i dag end for år tilbage, er der stadigvæk mange mænd som sidder inde med spørgsmål, såsom ”hvad er prostata” og ”hvilken funktion har den”, samt ”hvilke problemer kan være forbundet med den”. At kende svarene på disse spørgsmål kan give dig en fordel i at fremme dette organs sundhed og forebygge eventuelle prostata problemer.

”Hvad er prostata”: Dette organ, også kaldet blærehalskirtlen, er en lille kirtel hos mænd, som er en del af det reproduktive system. Størrelsen på denne er normalt på størrelse med en valnød. Den gennemsnitlige vægt af den normale prostata hos voksne mænd ligger omkring mellem 7 – 16 gram. Dette organ er placeret lige under udløbet af blæren og foran endetarmen. Organets vigtigste funktion er at hjælpe med at beskytte sæden. Prostata producerer sædvæske som bidrager til en berigelse af sædkvaliteten og sørger for at sæden holder sig fyldende. Funktionen indebærer en udskillelse af væske, som har en mælkeagtig og hvid konsistens. Denne væske udgør normalt ca. 50-75% af sædmængden sammen med sædceller og væske fra sædblæren.

Prostata vokser kraftigt ved puberteten til en normal voksen størrelse. Men faktisk fortsætter kirtlen med at vokse til efter 50-60års alderen. På grund af, at den vokser igennem hele livet, får et stigende antal mænd problemer med forstørret eller bakteriedannelse i området. Du kan læse om de mest almindelige prostata problemer her i denne artikel. De fleste mænd som oplever problemer med forstørret prostata, oplever ufarlige symptomer. Men hvis de ikke behandles kan tilstanden udvikle sig og blive meget smertefuld og generende.

En anden og mere sjælden tilstand er ondartet forstørret prostata. Kræft i blærehalskirtlen kan i mere sjældne tilfælde blive opdaget hos lægen, og kræver akut behandling. Der opdages knapt 4.000 kræft tilfælde om året i Danmark. Et tal som betyder, at det prostatakræft er den mest hyppige kræftform hos danske mænd. Derfor er det vigtigt at få foretaget en hurtig undersøgelse, hvis du bemærker usædvanlige symptomer i forbindelse med vandladning eller samleje.

Hvad er prostata problemer?

Mange mænd tror fejlagtigt, at disse problemer, kun er noget der rammer ældre mænd. Selvom ældre mænd er mere udsat, kan problemet reelt opstå i alle aldersgrupper. Prostatitis, hvor kirtlen er blevet inficeret med baktier og er betændt, er faktisk mere udbredt hos yngre mænd.

Du kan starte med at spørg dig selv, ”hvordan jeg kan vide, om jeg har prostata problemer?” Nogle mennesker oplever faktisk ikke rigtigt nogle symptomer, men typisk er der en række symptomer, som burde få kontrollampen til at blinke. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du oplever ualmindelige symptomer, kan du læse mere her på siden eller spørge din læge til råds.

prostata forfra
prostata bagfra

Hvordan kan prostata problemer behandles?

Disse problemer, såsom forstørret- eller betændt prostata kan forebygges ved at indføre små livstilsændringer i din hverdag. Det kan være forkerte kostvaner, tobak og alkohol vaner, som gør at din kirtelfunktion forværres. Undersøgelser har vist at særligt fed mad kan være en stor årsag til problemer i dette område. Hvis du opdager at dit problem ikke reduceres ved at ændre livsstilændringer, kan du anvende en massager eller kosttilskud til at komme problemet til livs.

ShytoBuy tilbyder kosttilskud, homøopatiske og massager, som kan lindre dine smerte og gene fra en række problemer med blærehalskirtlen. Der findes en række effektive massager til blærehalskirtlen, som udover at kunne lindre prostata, også kan stimulere den seksuelle sundhed, ophidselse og orgasmeoplevelsen. Udover massager, findes der også diverse kosttilskud, supplementer og fødevarer som til tilbyde en naturlige lindring på de mest almindelige symptomer fra prostata problemer. Ved at benytte disse effektive produkter, kan du finde en hurtigere lindring og genindsætte din virilitet, så samleje og vandladning atter kan blive en rar og behagelig fornemmelse. Uanset hvordan du vælger at forbedre din prostata funktion, er det vigtigt at vide, at vores udvalg til lidelsen er sikre at anvende.

  1. ProstaSURE

Et af de førende mærker inden for naturlige midler og løsninger, specialiseret til at fremme sundhed og velvære hos mænd og kvinder. MaxMedix fremstiller et homøopatisk middel, som kan forebygge og lindre blærehalskirtlens funktion og sundhed. ProstaSURE til prostata er en 100% sikker og naturlig formular, som udover at kunne forebygge de typiske problemer, også kan lindre de typiske symptomer i forbindelse med problemer med forstørret eller betændt blærehalskirtel.

Problemer med det mandlige reproduktive system, kan være et følsomt emne, derfor finds der mange mænd der lider i stilhed i stedet for at søge lægehjælp til at læse deres problem. Hos ShytoBuy får du muligheden for at søge en aktiv hjæp mod prostata problemer.

Andre interessante artikler