Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Kombiner penis forstørrelses metoder og få bedre resultater

Det kan være en god ide at kombinere de forskellige metoder til penisforstørrelse. Læs om effekten ved at kombinere dem her.

Har du prøvet at bruge én penisforstørrende metode, men endnu ikke fået det resultat som du har håbet på. Det er der måske en årsag til. I rigtig mange tilfælde kan det godt være en god ide, at kombinere flere forskellige metoder, frem for kun at benytte sig af én enkelt.

Det kan være en god ide at kombinere en penisforlænger, som går ind og laver en forstærkning på celleplan, sammen med et kosttilskud. Det kan også være en kombination med en pumpe og kosttilskud.

Med det sagt, findes der et hav af forskellige metoder til penisforstørrelse, som kan være gode at kombinere. Det afhænger i høj grad af hvad du fortrækker og hvad, din krop arbejder og reagerer bedst med.

Kombination med forlænger / penispumpe og penispiller:

Vægtløft til vægttræning

Kropsudvidelses teknikker har været brugt i mange år (dog i forskellige former og typer). Stammefolket var de første til at benytte sig af vægte og forskellige objekter i søgen efter at ændre den menneskelige krop. F.eks. bruger kvinderne i Paduang stammen, metalringe til at forlænge deres hals, mens folk fra andre stammer hænger vægte fra deres læber eller øreflipper for at nå deres egne standarder for skønhed. Med alle disse metoder brugt i verden, for at ændre kroppens udseende, form og størrelse, er det ikke så svært at tro, at penis udvidelse også er en mulighed.

I karamojong stammen i det nordøstlige Uganda indebærer manddom for unge mænd at have en stor penis størrelse. Drenge fra denne stamme har rapporteret at komme ud af puberteten med penis op til 45 cm. På grund af deres primitive eksistens, er det meget sandsynligt, at de har opnået disse bemærkelsesværdige gevinster ved blot at bruge simple hængende vægte under hele deres puberteten.

Med vestens moderne medicin og metoder, findes der i dag flere forskellige stærkmetoder til penis, som benytter sig af små vægte. Ved at bruge disse vægte over længere tid, strækkes penis på celleplan, som over tid forårsager en permanent forstørrelse.

Denne proces er naturligvis en længerevarende proces, og ikke noget der sker over natten. Det kræver engagement, vilje og tid. Ved at kombinere kosttilskud, vil kroppen blive forsynet med vigtige urter, vitaminer og aminosyrer, som kan fremme og optimere processen. Penispiller, såsom Vimax penispiller, har 3 overordnede virkninger på kroppen:

  • Urter såsom Ginkgo og Ginseng er kendte for at stimulere blodtilførslen i penis, ved at udvide penis’ blodkar. Ved at fremme blodtilførslen, vil penis opleves hårdere, større og fastere.
  • Urter såsom Muira Puama og Epimedium Sagittatum virker ved at øge kroppens hormonniveau, og fører til mere hyppige og længerevarende erektioner.
  • L-arginin er kendt for at kunne øge nitrogenoxid niveauet i kroppen. Forhøjet niveauer af nitrogenoxid fører til stærkere og mere kraftig erektion.

Hele ideen bag penisforstørrelses piller er at stimulere penisvækst ved at fremme en stærkere, mere hyppig erektion og ved at maksimere den naturlige blodtilførsel til penis. Tilskuddet vil, over et langvarigt brug, udvide penisvæv forårsaget af den hårdere, længere og mere hyppig erektion.

Hvorfor er det en god ide, at kombinere metoderne?

Det er ikke helt uden årsag, at det kan være en god ide at kombinere de forskellige metoder. Ved at fremme en sund og øget blodtilførsel i penis (fra penispillerne), vil det i mange tilfælde også have en dybtgående effekt på gevinster fra forlænger eller pumpe.

  • Den øgede blodgennemstrøm sikre, at penis er forsynet med alle nærrigsrige stoffer og ilt som den har brug for, for at komme sig helt fra hver øvelse eller vægtmetode. Du kan sammenligne det lidt med proteintilskud som tages af bodybuildere, før og efter vægtløftning.
  • Den ekstra blodgennemstrømning fremmer også stimulation til stressede væv mellem træningen.

Resultater:

Den virkelige fordel ved disse kosttilskud er deres evne til at forstærke effekten af øvelserne, forlængeren eller penispumpen til penis forstørrelse. Det er det der gør dem pengene værd. Ligeledes har de en lang række andre fordele, som kan fremme seksuel præstation og aktivitet.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med