FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Erektionsproblemer

Varmeregningen stiger: Skru ned for radiatoren og knald dig til varmen i soveværelset

Det er ikke ligefrem en hemmelighed, at energipriserne stiger markant for tiden, og det fører til markant højere varme- og elregninger. ??Mange danske hjem varmes op af enten el eller gas, og de forhøjede priser på disse råvarer ser ud til at stige mere fremover.

Men de stigende energipriser er også en kærkommen mulighed for at spare på varmen og kickstarte jeres sexliv. Så skru ned for radiatoren, spar penge på varmeregningen og knald jer i stedet til varmen i soveværelset.

Det kan selvfølgelig være lettere sagt end gjort, især hvis man som par oplever manglende sexlyst, eller ganske enkelt ikke kan finde det mentale overskud eller energi til at holde hinanden varme i soveværelset. Så derfor tænkte vi, at vi med denne artikel ville give jer 12 håndgribelige tips til at genstarte jeres sexliv, så I igen kan få hed sex og varme hinanden - uden at bruge alt for mange penge på varmeregningen.

12 tips til at kickstarte sexlysten og få et bedre sexliv

Uanset hvor langt forholdet har været, kan vi alle godt få gavn af lidt inspiration til sexlivet, da mange har en tendens til at køre den samme gamle missionærstilling hver evig eneste gang, der skal elskes.

Og selvom intimiteten og sexen selvfølgelig er dejlig uanset hvad, kan det godt gå hen at blive lidt kedeligt i længden, og så er der risiko for, at man mister gnisten og lysten til hinanden. Så følg disse tips til at kickstarte dit sexliv, og så kan I med god samvittighed også skrue ned for radiatoren, da i med vores gode råd i baghånden uden tvivl vil få så hed sex, at I kan varme hele soveværelset op med jeres kropsvarme. Nogle af rådene er tips til at give til at hjælpe din sexlyst på vej, mens andre er tiltænkt til at give lidt inspiration ind i sexlivet.

Det kan du selv gøre:

1. Gå i sexet lingeri - ikke kun til fest, men også i hverdagen

Lad være med at gemme dit sexede undertøj væk til særlige lejligheder. Gå rundt i sexet lingeri/undertøj hver dag, uanset om du har på arbejde eller sidder i studiegruppen. For det vil gøre dig mere opmærksom på dig selv og din krop. Du har på den måde en sexet hemmelighed, som ingen kender - og du kan dermed overraske din partner, når du smider overtøjet, når det er sengetid. Det kan være med til at spice parforholdet og sexlysten op.

2. Få nok søvn

Det lyder mærkeligt, men søvnmangel kan faktisk dræbe din sexlyst. Så sørg for at få de anbefalede 7-8 timers søvn hver nat. Det hjælper ikke kun sexlysten også dit generelle helbred. For søvnmangel og stress er forbundet, og det er derfor vigtigt, at du får sovet ud.

Søvn er en vigtig forudsætning for at undgå stress og have et godt sexliv.

3. Regelmæssig motion

Hvor ville det være fantastisk, hvis et par timer på sofaen med en god film kunne give sexlysen et boost. Men det er ikke tilfældet, og du bør derfor motionere regelmæssigt. For under motion øges blodcirkulationen, og det har også en positiv virkning på dine neurotransmittere, hormoner og endorfiner - hvilket er ideelt til at forbedre sexlysten.

En anden bonus ved motion er også, at det kan føre til vægttab og øget udholdenhed, hvilket i sidste ende vil resultere til bedre orgasmer og sex. Så der er faktisk rigtig mange gode grunde til at motionere regelmæssigt - både for dit generelle helbred og dit sexliv!

4. Spis dig til et bedre sexliv

Foruden en sund og balanceret kost med de rigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, er der nogle enkelte fødevarer, som du kan overveje for at give din sexlyst et boost. Mørk chokolade indeholder blandt andet fenyltetylamin, som giver en følelse af lykke og velbehag. Foruden at gøre dig afslappet indeholder rødvin også antioxidanter, som bidrager til at booste blodcirkulationen før og under samleje. Derudover kan kanel, kardemomme, koriander, hvidløg og persille også sætte gang i lysten. Og hvis du gerne vil gøre det ekstra hedt, kan du overveje at spise lidt stærk chili, som kan hjælpe med at gøre dig endnu mere tændt.

5. Naturlige potensmidler - til både mænd og kvinder

Det kan dog godt være svært at tænke sit sexliv ind i aftensmaden, når man går rundt nede i Netto for at handle ind. Derfor kan du overveje at tage et naturligt potensmiddel, som både fås til mænd og kvinder. Her kan vi anbefale ViaHer Pro til kvinder, som er et kosttilskud formuleret specifikt til kvinder, der oplever nedsat sexlyst. Potensmidlet indeholder naturlige ingredienser som ginkgo biloba, ingefær og B2-vitamin, og bidrager til at booste din sexlyst, energi og mentale overskud. Til mænd er Viaman Viper Potenspiller perfekte, og potensmidlet er specielt formuleret med essentielle vitaminer, mineraler og aminosyrer til mænd, der lider af erektions- eller potensproblemer, præstationsangst i sengen eller manglende sexlyst.

6. Læs dig liderlig

En erotisk roman som Fifty Shades of Grey kan bidrage til at kickstarte din testosteronproduktion (og fantasier), og er dermed ideelt til at skabe den rette stemning i 'hjernekontoret'. I et parforhold kan I også læse højt for hinanden, hvis det kniber med sexlysten, og på den måde skabe den rette stemning i soveværelset. Der findes masser af erotisk litteratur online, så det er faktisk kun din/jeres fantasi(er), der sætter grænser.

Det kan I gøre sammen som par:

7. Konkurrér med hinanden

Vi vil selvfølgelig ikke opfordre jer til at udfordre hinanden i noget, hvor I bliver blodige uvenner, da det trods alt ikke er gavnligt for hverken parforholdet eller jeres sexliv. Men find et brætspil eller kortspil frem for at skabe en intim stemning. Det sætter gang i konkurrencegenerne og testosteronproduktionen hos jer begge - og det er godt for sexlysten.

8. Rør ved hinanden

Ved fysisk kontakt udløser kroppen hormonet oxytocin - og det er faktisk uanset om I holder i hånd, krammer, putter i sengen eller holder om hinanden. Oxytocin bidrager til at øge sexlysten, og den øgede opmærksomhed, som I giver hinanden ved fysisk berøring, kan også gøre underværker for parforholdet. Så sæt jer tæt sammen på sofaen under et tæppe, næste gang I skal se en film på Netflix eller TV2Play - hvem ved, hvad det kan føre til?

En hyggeaften på sofaen med Netflix og en masse berøringer kan gøre underværker for intimiteten og sexlysten.

9. Hav et (ekstra) langt forspil

Forspil behøver ikke kun at finde sted i soveværelset. I kan sagtens sende frække beskeder eller billeder til hinanden i løbet af dagen som en del af et langt forspil, hvor I pirrer hinanden. På den måde bygges sexlysten langsomt op i løbet af dagen, og når du tænker på sex, producerer din hjerne hormoner som dopamin, serotonin og testosteron, som bidrager til at give din sexlyst et boost.

10. Vær kreative i soveværelset

Sex behøver ikke bare at være missionærstilling, doggy style eller eller cow girl hver evig eneste gang. Det gør ikke noget at prøve noget nyt, så brug jeres fantasi og vær kreative! Er der nogle sexstillinger, som I gerne vil prøve, eller vil I gerne prøve at prøve sexlegetøj? Så tal åbent om det med hinanden og prøv det af! Det gør sex mere legende, løssluppen og inspirerende, hvilket er perfekt, hvis I kæmper med manglende sexlyst.

11. Feromoner og sex-dufte

Selvom det lyder mærkeligt, kan mandesved faktisk gøre underværkere for sexlysten. For sved udskiller nemlig signalstoffet feromoner, som er med til at gøre en mand mere tiltrækkende. Så duft til din mand, når han har været nede at træne, eller I kan overveje at købe en sex-duft som Nexus Feromon-spray, der får humøret og safterne til at stige.

12. Sov (og knald) med strømper på

Selvom mange finder det ret utiltrækkende at sove med strømper, har det faktisk sine fordele - ikke kun for dit helbred men også sexliv. Strømper kan nemlig hjælpe med at holde fødderne varme og på den måde bidrage til en bedre blodcirkulation om natten. Den øgede blodcirkulation og varmere fødder fører så til bedre søvn. Men det kan faktisk også føre til flere orgasmer! Videnskabelige studier viser nemlig, at kvinder, der har sex med strømper på, har lettere ved at få orgasme.

Som du kan se, er der mange forskellige måder til at kickstarte din og din partners sexlyst, så I på den måde kan give jer selv de bedste forudsætninger for at kunne knalde jer til varmen i disse tider med stigende energi- og varmepriser.

Andre interessante artikler