Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Nexus Pheromones

30 ml Spray | Forbedrer mandlig til kvindelig tiltrækningskraft

Alle ønsker at finde måder at møde en sensuel og romantisk partner, og mænd over hele verden forsøger at gøre sig så attraktiv som mulig over for deres kvindelige modstykker. Imidlertid kan mange fornemme at overfladiske forbedringer er af ringe værdi, når noget dybere er på arbejde. For at målrette en af biologiens største hemmeligheder kombinerer Nexus Pheromones syv vitale kropslige forbindelser i en uparfumeret spray. Med det reneste produkt kan du øge din egen maskuline selvtillid.

  • Let duftende pheromone-spray
  • For at forstærke den mandlige til kvindelige tiltrækningskraft
  • Syv-strand feromon-kompleks
  • Diskret duft
  • Simpel og let sprayflaske
  • Kan bruges så meget, som du har lyst

Vi har alle oplevet det umiddelbare, uforklarlige øjeblik af attraktion, måske uden at vide hvorfor – hvad nu hvis disse hemmelighedsfulde kemiske faktorer faktisk står bag det?! Trods den manglende duft kommer de ind i kroppen gennem næsen for at stimulere en reaktion. For at udnytte dette fascinerende fænomen, bruger Nexus Pheromones en syv-strand blanding, så du kan øge din selvtillid.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
279
$55.54
Du sparer $11.14
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Fænomenale feromoner

Fænomenale feromoner

Hemmeligheden til attraktion er en af livets største mysterier, og noget som vi alle kommer i kontakt med. Og alligevel er det i dyreriget meget ligetil! Selvom de ikke har mulighed for at ytre sig, som vi har, er de i stand til hurtigt at forstå hinandens fysiske begær. I mange tilfælde har forskere fundet beviser for, at denne meddelelse er feromoner, som er lugtløse kemikalier, der udledes af kroppen. Disse feromoner kan udløse en utrolig fysisk reaktion. Man må spørge sig selv, hvad kan vi mennesker lære af disse interaktioner?! Forskere er begyndt at undersøge hvilke rolle feromoner kan have inden for attraktion. Ville det ikke være fantastisk at inkorporere disse faktorer i vores egen søgen efter en partner?

Nexus Pheromones

Med en forståelse for betydningen at mænd overalt forbedrer deres egen medfødte tiltrækningskraft, vidste Nexus, at feromoner vil blive værdsat af dem. Som et resultat udvalgte de netop syv eksempler. Hver enkelt blev valgt på grund af dets evner og beviser inden for det videnskabelige samfund, som er blevet balanceret for en innovativ tilgang. I en lille diskret og attraktiv sprayflaske kan du nemt placere den i dit soveværelse eller badeværelse. Dens lette duft vil nemt blandes med dine andre parfumer, således at man ikke lægger mærke til den.

Komplette ingredienser

Æterisk olieblanding, feromon koncentrat (androstenon, Alpha-Androstenol, androstenon, Epiandrosterone, Beta-Androstenol, Androstadienone, Androstanonene), alkohol.

Sådan bruges sprayen

Nexus Pheromones spray er perfekt designet til at blive den næste store komponent i din rutine, uanset om det er hver dag eller til særlige lejligheder. Brug så meget som du ønsker omkring hals og håndled. Du er velkommen til bruge det sammen med din parfume. Således at du altid har noget på dig anbefaler vi, at du investerer i lang tids brug.

Ekstra Info

Nexus sprayen bruger en enkel men innovativ feromon-formel, der stræber efter at være egnet til enhver slags hud. Dog som med alle hudprodukter bedes du bruge et minut på at dobbelttjekke alle ingredienserne i tilfælde af, at de omfatter noget, som du er allergisk over for. Husk at denne spray ikke sigter på at løse eventuelle kropslugtsbekymringer.

Læs mere
Nexus Pheromones 30 ml Spray | Forbedrer mandlig til kvindelig tiltrækningskraft

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

66.67% baseret på 3 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

det virker super godt

J Jan
Bekræftet køb

Den er virkelig god. Jeg brugte den som udover andre dufte og den virker faktisk.

D Don
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter