emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Nexus Man-2-Woman Feromoner

30ml Spray | Feromonspray til mænd
279 kr.
349 kr.
Du sparer:  70 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Nexus Man-2-Woman Pheromones er et af de bedste valg til mænd, som gerne vil blive mere attraktive overfor kvinder. Det er enhver mands drøm, at en attraktiv kvinde går direkte op til ham ved baren. Hvad hvis dette var muligt uden nogen særlig indsats? Dette er nu muligt med Nexus Feromoner, som forøger din selvtillid og booster de naturlige dyriske instinkter for at øge dine chance hos kvinderne.

 • En påføring kan bevare effekten i 8-10 timer og holde dig på toppen hele aftenen
 • Diskret at have på - ingen vil opdage, at du har anvendt Nexus Feromoner
 • Kendt for at hjælpe mænd med at blive mere attraktive overfor kvinder
 • Praktisk flaske i lommestørrelse
 • Indeholder en unik blanding af syv forskellige feromoner
 • International bestseller
 • Kan hjælpe med at forøge menneskelige sex-feromoner op mod 1000 gange

Nexus Man-2-Woman Pheromones forstår at selv når du har en kæreste vil du stadig gerne nyde berøring og intimitet. Et boost af selvtillid eller en diskret måde at forøge lysten kan være lige hvad du har brug for. Nexus Feromoner benytter en blanding af syv forskellige menneskelige feromoner, kendt for deres evne til at frembringe det naturlige dyrisk instinkt, hvor du fremstår mere attraktiv.

Læs mere

Hvad er Nexus Man-2-Woman Pheromones?

Dette produkt er en diskret feromon-spray. Den giver mulighed for at påføre dig selv med syv forskellige feromoner på et øjeblik, hvilket kan hjælpe med at forøge din seksuelle tiltrækning på kvinder hele aftenen. Uanset om du leder efter en permanent partner, one-night stand eller en simpel måde at oppifte dit nuværende forhold – så er Nexus Feromoner for dig.

Hvad er de syv feromoner i Nexus Man-2-Woman Pheromones?

1. Androstenon: – Signalerer dominans – tiltrækker potentielle partnere

2. Alpha-androstenol: – Frembringer følelser af komfort og attraktivitet

3. Androsteron: – Signalerer maskulinitet – humøropløftende effekter på kvinder

4. Epiandrosteron: – Kan signalere ungdommelighed

5. Beta-androstenol: – ”Icebreaker-feromonet”

6. Androstedienon: – Styrker seksuel respons – fremkalder omsorgsfølelser

7. Androstanon: – Kraftfuld, maskulin effekt

Din daglige hverdagsrutine vil ofte bestå af et bad og brug af deodorant. Selvom denne rutine giver dig en god duft vil denne være kunstig og kan risikere at overdøve de naturlige feromoner der udskilles. Alle ingredienser i Nexus Man-2-Woman Pheromones er designet til at booste din naturlige ophidsende duft. Man kunne kalde det seksuel kemi på flaske.

Hvordan virker Nexus Man-2-Woman Pheromones?

Princippet i Nexus Man-2-Woman Pheromones er at forøge kroppens naturlige tiltrækkende dufte 1000 gange mere. De skjulte undertoner af feromoner er kendt for deres evne til at ændre attitude og opførsel hos andre individer – i dette tilfælde af det modsatte køn. Duften af Nexus Feromoner kan ubevidst opfanges af kvinder og kan have evnen til at blive mere seksuelt tiltrukket af dig. En af de fantastiske ting ved Nexus Man-2-Woman Pheromones er, at feromonerne forbliver hele aftenen eller i op til 10 timer. Tilmed er det også en diskret flaske at have stående sammen med sin parfume og aftershave.

Kan jeg anvende Nexus Man-2-Woman Pheromones sammen med min sædvanlige parfume eller aftershave?

Ja. Nexus Feromoner er ideel at påføre sammen med enhver aftershave eller parfume. Ved at bruge dem sammen vil det ikke reducere effekten. Du vil finde ud af, at feromon-sprayen har en svag duft til at hjælpe med at overdøve ubehagelige lugte.

Hvordan anvender jeg sprayen og hvornår kan jeg se resultater?

Du skal påføre Nexus Man-2-Woman Pheromones på din hals og brystkasse. Tre sprøjt bør være nok til at se resultater, som kan holde i op til 10 timer. En af de fantastiske ting ved Nexus Feromoner er, at effektiven indtræder øjeblikkeligt og fra første gang du bruger den. Det er vigtigt at understrege, at du ikke udelukkende skal lægge din tillid til Nexus Man-2-Woman Pheromones, men også sikre at du ser præsentabel ud for at opnå succes.

Nexus Man-2-Woman Pheromones ingredienser

Essential Oil Blend, pheromone koncentrat (Androstenone, Alpha-androstenol, androstenon, epiandrosteron, Beta-androstenol, Androstedienone, androstanon), alkohol.

Naturlig og Sikker

Nexus Man-2-Woman Pheromones består af naturlige ingredienser. Af den grund vil du ikke opleve nogle bivirkninger. Det anbefales at du undersøger ingredienslisten for at undgå allergiske reaktioner. Hvis du er usikker kan du let og simpelt foretage en test på bagsiden af hånden og tjekke for en reaktion. Undgå altid kontakt med øjnene og indtag ikke indholdet oralt.