FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Så sexlivet helt op at ringe med penisring

Sexlegetøj er til alle, der er en smule eller meget eventyrlystne, og til dem, som ønsker at opna? fuldkommen tilfredsstillelse. Mange mennesker bruger det som et nyt og spændende krydderi i deres sexliv. Særligt penisringe har vundet stor indpas hos den mandlige del af befolkningen. læs med her

Sexlegetøj til de nysgerrige

Sexlegetøj til de nysgerrige

Mange mennesker, unge som gamle, par som singler, har opdaget eller oplevet den tilfredsstillelse, det kan være at eksperimentere med diverse former for sexlegetøj. Der er udviklet sexlegetøj til stimulering af et hvert punkt på din krop, så alle præferencer og behov kan blive mødt. Nogle er udformet til masturbation, andre er designet til en forøget oplevelsen af samlejet med en sexpartner.

Sexlegetøj er til alle, der er en smule eller meget eventyrlystne, og til dem, som ønsker at opnå fuldkommen tilfredsstillelse. Mange mennesker bruger det som et nyt og spændende krydderi i deres sexliv. Du kan finde gode produkter, inspiration og legetøj på vores sex legetøj kategori. På siden findes der en lang række forskellige sex- legetøjsprodukter, og her vil du med sikkerhed finde netop dét legetøj du drømmer om.

Et af disse sexlegetøj som både gavner kvinder og mænd er; penisringen. Dette lille stykke legetøj er primært udviklet til brug under samleje og vil kunne skabe yderligere nydelse ved begge køn, men kan også benyttes under masturbation.

Penisringen er udformet som en ring med hul i midten. Designet kan variere fra om ringen er helt glat, med riller eller knopper, til at stimulere kvindens klitoris. Ringen kan være lavet af en lang række materialer alt efter, hvad den enkelte persons præferencer er, dog er størstedelen af penis- ringene hyppigst fremstillet af silikone, gummi eller læder.

Hvordan bruger man så en penis ring?

Hvordan bruger man så en penis ring?

Brugen af penisringen er ganske simpel, men med så mange andre typer af sexlegetøj, vil det altid anbefales, at man prøver sig frem og eksperimentere lidt, da alle mennesker er meget forskellige især efter hvor og hvordan de føler nydelse.

Ringen skal placeres nede ved roden af mandens erigerede penis, da formålet med legetøjet ikke er, at ringen skal indføres i kvindens vagina. Man kan også placere den rundt om både testikler og penis, eller kun testiklerne, alt efter hvad du finder mest behageligt og får størst nydelse fra. Dog skal den helst påføres før penissen opnår erigeret tilstand, da det efterfølgende vil være besværligt at få den påsat.

Formålet med dette lille, vidunderlige stykke legetøj er, at nedsætte blodtilstrømninger i penis, uden at nedsætte følsomheden og dermed mandens oplevelse af samlejet. Denne nedsættelse af blodtil- strømningen vil medføre, at manden bliver I stand til at holde en erektion længere, hvilket begge køn kan drage stor fordel, samt ikke mindst nydelse ud af. Samtidig med ændringen i blodtilstrøm- ningen, bliver mere af blodet holdt ude i penis, hvilket fremprovokere en mere massiv erektion.

Som tidligere nævnt er penisringens design meget varieret i alle dens aspekter. Derfor vil det klart være anbefalet at prøve forskellige udgaver, da dette kan medbringe stor nydelse hos dig og din partner. Der findes blandt andet penisringe med forskellige udformninger, så som: vibrator, riller og knopper, som vendes på en sådan måde at de pirrer kvindens klitoris. Dette kombineret med en bedre udholdenhed fra mandens part, vil kunne føre til, at kvinden opnår en kombineret skede- og klitoris orgasme.

Det er vigtigt at huske på, at der også er forskellige måder, manden kan opleve sin udløsning. Han kan blot ejakulere, eller han kan få en komplet orgasme. Til at opnå sidst nævnte, vil der også kunne drages stor nytte af en penisring. F.eks. ved en vibrator anordning, som den nævnt ovenfor, som vil kunne anvendes så den stimulerer mandes testikler, og i sidste ende give ham en fuldkommen til- fredsstillende og pirrende orgasme.

Hvis du ønsker mere information omkring penisringe, eller ønsker at erhverve dig en, så ville du kunne finde svar på begge efterspørgsler på denne side. Her har du også muligheden for at se de mange varianter af produktet.

Så hvis du ønsker dit samleje med en partner bliver (endnu) bedre, samt mere længerevarende og væsentlig mere tilfredsstillende, så vil penisringen være et rigtig godt og spændende supplement i soveværelset.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med