FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hvorfor vælge kondomer over andre former for prævention?

Her kan du læse om fordelene ved kondomer frem for andre præventionstyper. Mere beskyttelse og bedre sex.

Kondomer er lette at anskaffe og lette at anvende. De beskytter mod både graviditet og kønssygdomme, og kondomer kan endda gøre sex bedre – meget bedre.

Kondomer er effektive mod kønssygdomme

Kondomer er den eneste form for prævention, der også beskytter mod spredningen af kønssygdomme, herunder HIV. Selvom du allerede anvender en anden form for prævention er det en god ide også at bruge kondomer hver gang du har sex for at beskytte dig selv. Dette er selvfølgelig under forudsætning af, at du ikke er i et forhold med fast partner som du er sikker på ikke har kønssygdomme.

Kondomer er billige og praktiske

Kondomer er billige og praktiske

Hvor køber man kondomer? Kondomer er super nemme at købe fra alle mulige forskellige butikker, apoteker, supermarkeder og du kan tilmed opleve køb af kondomer online. Du har hverken brug for recept eller identifikation for at købe dem. Tilmed er de billige og nogle gange endda gratis. Kondomer er en lille, diskret og praktisk måde hvorpå du kan opnå stor beskyttelse mod graviditet og kønssygdomme på samme tid.

Kondomer kan være sexede

Kondomer kan være sexede

Beskyttelse er vigtigt, men det er nydelsen også! Heldigvis tilbyder kondomer begge dele.

Kondomer kommer i mange forskellige typer, former og teksturer, som forøger sensitiviteten for begge parter. Eksempelvis findes der kondomer med ribber og knopper, hvilket giver ekstra stimulans til din partner og kan få jeres sexliv til at blive bedre end nogensinde før. Det er også muligt at få kondomer med smag. At få partneren til at putte kondomet på din penis kan ligeledes være en sexet del af forspillet – især hvis du også tilføjer glidecreme. Bedøvende kondomer er også i stand til at forsinke ejakulation (de kan få dig til at holde længere), så sex varer længere tid.

Du kan bruge kondomer til oral, anal og vaginal sex, så de beskytter dig mod kønssygdomme uanset hvilken form for seksuel aktivitet I udfører. Og det er lige netop den del, der er mest sexet af dem alle: Kondomer lader dig fokusere på fornøjelse og nydelse med din partner uden, at du behøver at bekymre dig om graviditet eller kønssygdomme. Sikker sex er bedre, fordi det stopper stress og bekymringer fra at fjerne det gode humør.

Kondomer hjælper andre former for prævention til at virke endnu bedre

Kondomer hjælper andre former for prævention til at virke endnu bedre

Ved at tilføje kondomer til dit udvalg af prævention kan du få ekstra beskyttelse mod graviditet. Ingen metode er 100% effektiv, så ved at tilføje kondomer som backup hjælper det med at beskytte mod graviditet, hvis du laver en fejltagelse ved nogle andre metoder, eller at de andre metoder ikke virker. Det er ligeledes en god ide at bruge kondomer for at beskytte dig selv mod kønssygdomme.

Kondomer kan tilføje ekstra beskyttelse til næsten alle andre præventionsmetoder , såsom p-piller, spiral, p-ring, pessar osv. Men uanset hvad, så vil det ikke kunne give ekstra beskyttelse at anvende kvindelige og mandlige kondomer på samme tid. Tilmed vil det heller ikke give mening at tage mere end et kondom på, på samme tid. Et burde have den ønskede effekt.

Kondomer har ingen uønskede sidevirkninger

De fleste personer kan anvende kondomer uden at opleve problemer – der er ingen bivirkninger. Latex-kondomer (gummi) kan i sjældne tilfælde forårsage irritation for personer med overfølsomhed for latex. I andre tilfælde vil glidecremen eller andre former for kondomer forårsage irritation.

Hvis du er allergisk overfor latex, så prøv at skifte mærke eller brug plastic-kondomer. Kondomer lavet fra blød plastik, såsom polyurethan, polyisopren og nitril er latex-fri. Du kan få ikke-latex kondomer de fleste af de steder, hvor normale kondomer bliver solgt.

Andre interessante artikler

Del med