FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

6 Superfoods til at booste din sædkvalitet

Har du svært ved at starte en familie? Den bedste begyndelse på din rejse mod at blive forælder er med et fertilitetstest sæt til mænd. Det hjælper dig med at undgå uønskede besøg hos lægen og lader dig konstatere med stor nøjagtighed derhjemme, om du har brug for yderligere behandling. Samtidig kan du lave nogle ændringer i din kost for at hjælpe med at forbedre din sæd helt naturligt! Her er 6 superfoods, der er fulde af vitale mineraler og vitaminer til at give sund sæd.

 1. Østers til at forbedre sædtal

  Østers er rige på zink, og dette mineral spiller en vigtig rolle for mandlig fertilitet og sædtal. Det vil være godt, hvis du kan tilføje omkring 50 gram østers til din daglige kost. Hvis det ikke er muligt for dig, kan du overveje at tage et tilskud specielt til fertilitets støtte, der indeholder en naturlig blanding af zink sammen med andre kraftfulde ingredienser, der kan forbedre din sædkvalitet helt naturligt.

 2. Mørk chokolade til at booste sædmængden

  Mørk chokolade er rigt på aminosyren Arginin, der er kendt for at booste sperm- og sædmængden. Det er også rigt på antioxidanter og er dermed en fantastisk fødevare til at give sund sæd og sunde æg. Det virker som et potent skjold mod frie radikaler, der kan forstyrre testosteronniveauet og sænke sædkvaliteten. Så hav et par stykker om dagen og styrk sæden helt naturligt!

 3. Hvidløg til at hjælpe sædens mobilitet

  Hvidløg indeholder to kraftfulde stoffer, der kan booste sædproduktionen. Det indeholder Selen, der forbedrer sædens mobilitet, og Allicin, der booster blodomløbet i kønsorganet, mens det beskytter sæden mod skader. Et eller to fed hvidløg om dagen er en god mængde til at give sund sæd.

 4. Valnødder til at booste mandlig fertilitet

  Valnødder er fulde af stærke Omega-3 fedtsyrer og er den bedste fødevare til sund sædkvalitet. Denne lækre snack, der er nem at have med på farten, vil også booste blodomløbet i dit kønsorgan og forbedre sæden helt naturligt. Du kan også tilføje dem til dit morgenmadsprodukt eller strø dem over dine desserter. Andre gode kilder til Omega-3 er kylling, laks og krabbe.

 5. Ginseng til det ønskede testosteron niveau

  Denne rod er blevet brugt i flere århundreder som en aphrodisiac. Det anses for at være den bedste fødevare til at give sund sperm og æg, og er også kendt for at booste testosteron niveauet. Hvis du kan tilføje Ginseng til din te hver dag, vil det virke ved at booste blodomløbet i dit kønsorgan og styrke din libido!

 6. Bananer for forbedret sædproduktion

  Bananer indeholder et enzym kaldet Bromelain og Vitamin A, B1 og C. Mens Bromelain booster sædproduktionen, kan Vitamin A, B og C virke ved at øge sædkvaliteten og produktiviteten. Så hvis du ikke er overvægtig, skal du spise mindst to bananer hver dag for at hjælpe med at regulere dine hormoner og øge din libido. Bare husk på, at bananer indeholder en del kalorier, så du vil være nødt til at justere på din kost, hvis det bliver nødvendigt.

Oversigt

Hvis det virker overvældende at skulle inkorporere disse 6 superfoods i din daglige kost, kan du i stedet vælge at bruge et tilskud til mandlig fertilitet. Disse tilskud er specielt designet til mænd, der planlægger at starte en familie. Tilskud er nemme at tage og indeholder alle de naturlige ingredienser, der er kendt for at forbedre sæden helt naturligt. For at opnå maksimale fordele, skal du sørge for at vælge et produkt med Vitamin B og Zink.

Andre interessante artikler